מקרה חריג!!! שיער התקצר ללא תספורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה חריג!!! שיער התקצר ללא תספורת
    מאיה
    17/07/2010

יש לי בעיה חשובה!!!! אני בת 18 ושמתי לב לאחרונה שכמעט כל אדם שאני פוגשת שואל אותי אם הסתפרתי!!! לא הבנתי מה הסיבה אבל אז דפדפתי בדתמונות שלי מלפני שנה בערך והשיער שלי באמת היה ארוך יותר באופן משמעותי..אני לא מבינה איך זה קורה! וזה מדכא אותי מאוד כי השיער שלי הוא מקור הביטחון שלי..לא הסתפרתי (אפילו לא קצוות) כבר שנים מגיל 12 והיום אני בת 18.. אני משתמשת שנים בפן בייביליס וקצת מחליק למרות שעם המחליק הפסקתי.. יש סיכוי שהשיער שלי פשוט נשבר והתקצר? נקודה נוספת שרציתי לשאול לגביה היא שהפן שלי לפני כמה חודשים התחיל להעלות עשן וריח ממש ממש מוזר והפינים שלו נהיו שחורים ושרופים רציתי להפסיק להשתמש בו והתחננתי לאמא שלי שתקנה פאן חדש אלב היא לא הסכימה ובלי ברירה אני ממשיכה להשתמש בפאן השרוף.. יכול להיות שהעובדה שהוא מעלה ריח כזה ושהוא התקלקל פוגעת בישער שלי והורסת אותו ולכן הוא התקצר? אשמח מאוד לתשובה כי אני באמת באמת עצובה
    תודה,
    מאיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכל אדם יש

רחליק
    17/07/2010

כל שערה מגיעה הלאורך מסויים ומפסיקה לגדול , אצלך אורך זמן גדילת השיער פשוט קצר יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו