שיער מתולתל - אני שואלת שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתולתל - אני שואלת שוב
    אני
    19/07/2010

שלום,
    השיער שלי מתולתל ונפוח מאוד, לפני שנה וכמה חודשים עשיתי החלקה רגילה ובאמת השיער נהיה הרבה פחות נפוח ומקורזל (עם קרמים כמובן), אחרי חצי שנה בערך עשיתי את אותו הדבר והתוצאה הייתה דומה. הבעיה שלפני חודש וחצי עשיתי את זה שוב והפעם יצא שהשיער כאילו לא סגור על עצמו אם הוא חלק או מתולתל, כאילו חצי מהתלתלים שהיו פשוט נעלמו והשיער יבש וזאת לא הייתה המטרה שלי, מה שרציתי זה שהוא פשוט לא יהיה נפוח ויהיה נוח לסידור. מה אני יכולה לעשות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אני

אנג'לה טטרו
    19/07/2010

בשביל תשובה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער שלך .
    לפי מה שאת מתארת החלקה על החלקה והתלתלים נעלמו מה שצריך זה לחכות שהשיער יגדל ולהשתמש במסכה טיפולית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! באיזו מסיכה טיפולית

אני
    19/07/2010

את ממליצה להשתמש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני

אנג'לה טטרו
    21/07/2010

תלוי בסוג השיער ,יש המון סוגים של מסכות שיער והכי מיקצועי זה לראות את השיער ולפי סוג השיער להמליץ ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו