החלקת השיער..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת השיער..
    רויטל
    02/08/2010

שלום אני בת 19 ..ויש לי שיער גלים (לפעמים יותר לכיוון בקבוקים ולפעמים יותר לכיוון חלק..לפי מצב הרוח חח) ..לפעמים לאירועים וכאלה כשאני רוצה להראות ממש טוב אני מחליקה את השיער עם מחליק וכלם אומרים שממש מתאים לי ככה..ביום יום אני אוספת את השיער ..ומפזרת אותו רק שאני עושה מחליק..ואני רוצה להתחיל לפזר אותו גם ביום יום אבל לא רוצה להתחיל להרוס עם המחליק ביום יום..רציתי לדעת אם יש קרם או שמפו או מסכה כלשהי(עדיף ביתית..)שלא יעלה יותר מדי כסף אם אפשר..משהו שיגרום לשיער להיות חלק..

תודה לכולם:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת השיער..

הוספת תגובה

• בבקשה זה חשוב לי:)

רויטל
    03/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל

זאב לוין
    03/08/2010

אין שום חומר שאפשר לעשות אותו בבית להחלקת השיער ,אבל יש פתרון מושלם
    לפי התיאור של שיערך אני חושבת שעליך לעשות החלקה יפנית ולשכוח מבעיית ההתעסקות בשיער
    את תוכלי לפזר אותו ביומיום גם מבלי להשתמש במחליק וגם להנות ממנו
    היום המחירים בהחלקה יפנית ירדו משמעותית וזה כבר לא עסק כ"כ יקר
    ממליץ לך לעשות קצת סקר שוק ולבחור לך מעצב הטוב ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא חושבת שאעשה החלקה כזאת

רויטל
    04/08/2010

..השאלה שלי היא האם להאמין שיש מסיכות שגורמות לשיער להיות יותר חלק..או שזה דבר שלא קיים..?כי אני נתקלת לפעמים בחנויות הסופר פארם במסיכות כאלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו