שיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתולתל
    ענת
    22/08/2010

יש לי שיער מתולתל יבש ודק ומאוד קשה לסדר אותו. בנוסף לאחרונה התחילו לצאת תלתלים חדשים באזור הקרקפת וזה נראה נורא אני לא מצליחה לסדר את השיער. האם יש לכם טיפים בשבילי? בנוסף חשבתי לעשות החלקה ברזילאית והבנתי שזה עוזר לשיער המחושמל האם זה באמת כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתולתל

הוספת תגובה

• לענת

קורן אריכא
    22/08/2010

אני ממליץ להשתמש במסכה לשיער מתולתל +שמפו לשיער מתולתל של שוורצקוף על מנת לתת לשיער מראה בריא ובנוסף אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל "הקונדישינר"על מנת לתת מראה טיבעי של התלתלים ,ובקשר לצמיחות הקטנות אין לך מה לדאוג אלה צמיחות חדשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

אילנית
    22/08/2010

היי ענת אני ממליצה לך קרם תלתלים ביחד אם מוס מהסידרה של השמן מרוקאי ותראי לבד את תלתלייך את לא תאמיני ניתן להשיג במספרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו