קורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורן
    דוד
    09/09/2010

ראיתי שאתה ממליץ על החימר של טי טרי ...
    רציתי לדעת עם החימר הזה רק מעצב תשיער לשיער טבעי לחלוטין או שמורגש שיש איזה חומר על השיער והאם החימר מהווה תשיער ??

כי אני יסביר לך מה מטריד אותי מאוד!!

יש לי תחימר של פליי בול של לוריאל הירוק שעלה כולכך הרבה 100 שקל ובאמת באמת שאין בחימר הזה כלום מיוחד בגלל זה אני מפחד לקנות
    יוכל להיות שעשיית טעות בגלל שיש חימר אחד שהוא לעיצוב שיער ויש חימר אחר שהוא הירוק שהוא לעיצוב עדין ולשיער בריא ...
    כאלו אני אומר בראש שלי דבר כזה שעם אני מעצב עם מים תשיער ונותן לו להתייבש יוצא בדיוק אותו דבר .... בגלל זה זה קצת מבאס ורציתי לדעת עם יש אפשרות להרגן דוגמיות ? של מוצרי עיצוב

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורן

הוספת תגובה

• לדוד

קורן אריכא
    14/09/2010

אני ממליץ על הטי-טרי שייפינג קרם מפני שהוא לא משאיר את השיער דביק ומלא שומן הוא נותן תחושה בריאה לשיער ואני עצמי משתמש איתו הוא מצויין לתספורות קצרות ,בהצלחה ,יש לך עליו מידע באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורן

דוד
    18/09/2010

תודה..
    והחימר מעצב חלש או עדין ?

שבוע טוב וגמר חתימה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורן עוד שאלה קטנה יש לי

דוד
    18/09/2010

איזה מוצר עושה תשיער לח ? יש לי שיער דק עדין ..
    כי ניראה לי שהשיער שלי שהוא לך הוא כזה הכי יפה אפשר לסדר קצת קוצים כזה.. שהוא לח לא לשיער רטוב לשיער לח!

תודה .. :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו