טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום קוראים לי קארין וישלי שיער ארוך עד הטוסיק ולא הסתפרתי ולא עשיתי קצוות מלא זמן איזה שנתיים או יותר והשיער שלי שטני בהיר כזה ואני לא רוצה להסתפר , והשיער שלי גלי כזה ואני כל פעם עושה מחליק או פן והשיער שלי חלק למעלה ולמטה הוא כזה שרוף ויבש ושבור ושרוף מאד ולמעלה הוא חלק חלק מהמחליק ולמטה הוא שוב פעם נהיה מתולתל כ'זה ולא בריא ... ושאני עושה מחליק אני שמה שמן תינוקות בשיער תמיד !!!! לפעמים בלי ... האם אפשר לעשות את השיער בריא ולא שבור (בלי להסתפר) אולי להשתמש בשמן זיית שאף פעם לא ניסיתי??????????????? מה לעששוות??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כול תנסי לצמצם כמה שאת יכולה את השימוש במחליק .ושמן תינוקות עושה נזק לשיער תנסי להשתמש בשמן פישתן במקום שמן תינוקות מסכה טובה יכולה לעשות לשקם את השיער ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר