נורא נורא דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורא נורא דחוף!
    ויק.
    22/09/2010

אז ככה.אני בת 14 וישלי בעיה נורא רצינית. בנוגע לשיער שלי. לפני בערך שנתיים התחלתי להשתמש בפאנים. כל יום. ובאמת הרסתי לעצמי את כל השיער. בסוכות שעבר הלכתי למספרה עם אמא שלי והספרית אמרה שזה ממש לא בסדר מה שעובר לי על השיער והכל פשוט בצד שמאל של הראש כל השיער התחיל להישבר. ניסיתי להפחית את השימוש בפאן. אבל אי אפשר. כי ישלי שיער נורא גלי ומבולגן ועם אני לא מחליקה אותו הוא ניראה כאילו הוא לא מסורק וזאת ממש בעיה. לפני בערך חודש. גילו שיש לי התקרחות בכל החלק למעלה בראש. עשיתי בדיקת דם.וגילו שיש לי חוסר בויטמינים ורשמו לי כדורים למשך 4 חודשים. ורוטס HR עכשיו, עדיין כל החלק למעלה נורא מגרד לי. והשיער נופל בכמויות. אחרי הכדורים הוא טיפה התחזק. אבל עדיין מצבו גרוע! כל השיער ממש ממש קצר וחשבתי על להיסתפר קצר אבל גם זה בלתי אפשרי כי כל השיער בצד שמאל פגום ושבור ושרוף. וצד ימין בסדר גמור והשיער בריא לגמרי. וחשבתי על לעשות קרה. ופשוט להשים תוספות ארוכות רגילות.אני ממש חייבת עצה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורא נורא דחוף!

הוספת תגובה

• שלום ויק

אנג'לה טטרו
    24/09/2010

כמו שהמרו לך בעבר להפחית את השימוש בפנים הפיתרון לזה תנסי לחפוף ולהשים קרם לחות ללהשיר אותו טבעי גם אם בהתחלה זה היה קשה אבל שהשיער יתכיל ליצמוח בריא את תהני ממנו ,
    אם התחלת ויתמנים תמשיכי אם זה את תראי שזה יסתדר במשך הזמן
    תנסי להתייעץ עם מעצב שיער שימליץ לך על קרם שיעצב את השיער בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ויק.
    24/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו