מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שלא נענתה- שיער תלתליםאנונימית30/09/2010
שלום.
יש לי שיער מתולתל, אינו צבוע, נוטה לייבש.
אני משתמשת במסיכת שיער של שוורצקוף של חמאת שיאה- קשמיר, והיא נהדרת. אני משתמשת בקרם שיער של Style ארגן מרוקאי. מה דעתכם עליו?
אני מעוניינת בקרם לחות חדש. מה הייתם ממליצים לי?
אשמח לתשובות.
בברכה וסוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה- שיער תלתלים - תגובה
זאב לוין04/10/2010אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של פושיין 9 של סבסטיאן או קרם לחות לתלתלים של חברת פרפקט
לגבי קרם לשיער שציינת אני אישית לא מכיר אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לרכוש מוצרי פרפקט בסופר פארם??
אנונימית04/10/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי פרפקט של אינדולה
נ. סופר-פארם05/10/2010שלום לך,
מוצרי פרפקט של חברת אינדולה נמכרים ברשת סופר-פארם.
בברכה,
נציג סופר-פארם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפואים ומרככים של אינדולה פרפקט
shirli17/12/2010שלום אשמח אם תענו לי היכן אני יכולה לרכוש את סדרת המרככים המעולים והשמפואים נגד קשקשים של חברת אינדולה אבל הסדרה הישנה של הבקבוק הלבן המצויינת למה החליפו אין לי מושג
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קרם שיער של GLISS יהיה לי טוב?
אנונימית05/10/2010לשיער תלתלים.
תודה רבה על עזרתכם (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער תלתלים אנונימית
אילנית04/10/2010הי זה שאת משתמשת בשמן ארגן מרוקאי מקורי כמובן זה מעולה כי השיער לא מתיבש ושומר על הלחות השיער לגבי קרם חדש אני ממליצה לך על מוצר שהוא קרם תלתלים ביחד אם מוס של חברת שמן מרוקאי מדהים לשיער היה ביקורת בעיתון לאישה לציון 10 בין הקרמים היותר טובים ניתן להשיג במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן ארגן מרוקאי
אנונימית06/10/2010האמת היא שאיני אוהבת להשתמש בשמן. היתה תקופה שהשתמשתי בשמן פשתן, וגם ניסיתי שמן אובליפיחה. לא אהבתי את המרקם שהוא נותן לשיער, ואני מעדיפה להשתמש בקרם לחות שרכיביו טבעיים ומכילים את אותם צמחים ושמנים מזינים.
תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)