מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעה ראשונה - התלבטות קשה!victorin06/10/2010
היי לכל חברי הפורום ומנהליה,יש לי נושא שאני מתלבטת כבר כמה חודשים עליו והוא לא אחר מעאשר - שיער.
מזה זמן רב אני רוצה לערוך שינוי בשיער ואני לא יודעת מה!!
אתאר לכם את חיצוניותי בקצרה ואח"כ אשאל את השאלה :)
אז ככה:
שיער - ארוך כמעט עד הטוסיק בצבע חום כהה, גלי ומלא + פוני.
עיניים - חום נוטות לשחור קטנות ומלוכסנו מעט.
צבע עור - חום צהבהב.
פנים - עגולות מעט
(מצרפת תמונה)
השאלה שלי היא:
האם כדאי בכלל לצבוע את השיער(יש להדגיש שמעולם לא צבעתי את השיער) ואם כן אז אילו צבעים יכולים לשבת לי טוב על השיער על פי הנתונים שציינתי? צבע אחיד? גוונים? אולי משולב? אני ממש הולכת לאיבוד בכל מבחר הצבעים העצום שיש היום ולא יודעת מה מתאים לי ומה יראה עליי יפה., מעבר לשינוי שאני רוצה לערוך מזמן,אני רוצה להוסיף גם קצת אור לפנים וחשבתי אולי באמצעות צביעת השיער.
אשמח לתגובות מועילות (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצת שאלה+שאלה נוספת באותו נושא
victorin08/10/2010נוסף על השאלות ששאלתי אני דיי מתלבטת ביני לבין עצמי לגבי שני סוגי צבעים, אשמח לקבל עליהם חוו"ד, באם והנכם סבורים כי שניהם אינם יתאימו לי אשמח אם תוכלו לומר מה כן יתאים - אם ניתן להעלות תמונה להמחשה - מה טוב (:
ההתלבטות שלי היא בין :
1. צבע שיער כשל איילה רשף - שכן על פי התמונות נראה כי הוא חום בהיר - שטני.
2. התמונה אותה אני מעלה של ג'סיקה אלבה (בכוונה בחרתי בחורה עם עיניים כהות וצבע עור לא בהיר מידי ולא כהה מידי - בערך כמו שלי)
תודה !! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים על השאלה שלי?
victorin12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעה ראשונה - התלבטות קשה! - תגובה
זאב לוין15/10/2010נראה לי שאת צעירה מדיי לביצוע הצבעים, לדעתי את יכולה להמתין עוד כמה שנים לביצוע צבעים בכלל.
אבל אם בכל זאת אם באלך שינוי אני ממליץ לבצע צביעה של גווני שמש טבעיים כדי שזה יתן לך קצת אור בפנים וגם לא תשתעבדי לצבע חודש בחודשו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)