טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שער שהוא לא חלק ולא מתולתל .. מקורזל וקצת גלי הבעיה אם השער שבוקר בקימה ובמהלך היום הוא מאוד נפוח או מתנפח ואני לא מצליחה לסדר אותו.. ואני מוצאת את עצמי הולכת אם שיער אסוף. השיער בנוסף הוא שיער יבש.
מה כדי לי לעשטת או איך לטפל בו
בברכה,
הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לי גם היה שיער נפוח ומגעיל , המליצו לי ג'וני ברמלה ספר מומחה בהחלקות הלכתי והיה לו כ 5 סוגי החלקות יפנית ברזילאית ווווו... ואני חיילת משוחררת ואין לי 2000 שח להשקיע אז עשיתי 2 טיפולים של החלקה טבעית . עכשיו יש לי את השיער הכי הכי הכי יפה בעולם הוא חלק אבל נראה ממש טבעי רך והקצוות חדשות כמו של תינוק, ובכמה ???? 300 שח אני ממליצה בחום על המקצועיות היחס הצניעות והתוצאה המדהימה ביותר 0544329063
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר