מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו!!!!!!תענו לי דחוף כולם!!!!!!שרון24/11/2007
הייי!
יש לי שער ארוך יחסים (כמה ס"מ אחרי הכתפיים)בצבע שחור בהיר עם גוונים דבש מלפני חצי שנה.
יש לי תלתלים ממש יפים הבעיה היא שהם מתנפחים וחוצמזה אני לא רוצה שער מ-מ-ש מתולתל כמו שיש לי!
רציתי לשאול כמה שאלות:
1.אני רוצה לעשות החלקה קלה/קלאסית(המלצתה למישו על זה כבר)איפה היית ממליץ
2.כמה עולים הטיפולים/טיפול בסוף??
3.איך לטפח את השער אחרי החלקה שישאר בריא כמה שאפשר?
4.יש לי עוד כמה חודשים טיול שנתי.עם אני עושה עוד כמה שבועות(דצמבר)את ההחלקה איך אני יכולה לטפל בוא מחוץ לבית??
אשמח לתשובה מהירה מכולם אני נואשת!!!
תודה וסליחה על החפירה!!!!!!
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג26/11/2007לפי התיאור שלך פתיחת תלתלים מאו דיכולה לעזור לך.. בנושא אוכל לעזור לך יותר אם תצרי עימי קשר.
טיפול/טיפוח בשיער:
1. קודם כל שיער מתותלת ויבש הטיפול הראשוני הוא "הזנה" לחפש מוצרי שיער מקצועיים קרסטס או לוריאל פרופסיונל או שוורצקוף (נמכר רק במספרות).תוצאות רואים אחרי 2 חפפיות !!
2. פעמיים בשבוע לעשות מסכה.
3. לדאוג פעם בחודש או חודש וחצי אמפולה לשיקום שיער.
4. אולי התספורת שיש לכן היא לא מתאימה לכם .
5 חומר עיצוב -> יש לאינדולה ג'ל נוזלי מערבבים עם קצת רקלחות מורחים על השיערמהקצוות בהדרגתיות עולים כלפי מעלה, מסרקים את הישער מעצבים ..... ונותנים לשיער להתייבש.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)