מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מתנפח ונראה כמו חשמל סטטילול01/11/2010
כל יומיים אני חופפת, אוספת ואח"כ עושה גולגול כשהוא יבש. יום אחרי כשהוא כבר יבש אני שמה קרם (ניסיתי המון-GLISS, קרין, נטורל ועוד..פשוט הכל יש לי סופר פארם בבית), השיער נראה יפה לא נפוח ונעים. כמה שעות לאחר מכן כשהוא נשאר פזור, הוא מתנפח מאחורה ומתפתחים כמו "שוונצים" כאלה שנראה קצת כמו חשמל סטטי מאחורה. כשאני לוקחת את השיער קדימה הוא נראה בסדר, החלא מאחורה נראה נפוח. מה אפשר לעשות?? זה נראה ממש יפה כשאני בבית, וזה לא כשאני במקום עם לחות או משהו..למשל בעבודה-מקום ממוזג. מה עוד אפשר לעשות?? אני יודעת שכשאני שמה באמת על שיער רטוב קרם, אח"כ הוא נראה מגעיל ומתנפח, אז איך זה שכשהשיער כבר רטוב ואני שמה, זה גם קורה??
אשמח לעזרה...תודה.
ד"א, אני יודעת שאם אשתמש בקרם שומני זה לא יקרה אבל אני פשוט לא סובלת קרם שומני שעושה מראה רטוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו עזרה?
הילוש02/11/2010למה דילגו על השאלה שלי?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)