כמה שאלות בקשר לצבע חינה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בקשר לצבע חינה..
    Bell
    28/11/2007

יש לי שיער חום יחסית בהיר.. ויש לי צבע חינה שחור.
    אחרי כמה זמן יורד צבע חינה?
    האם אחרי שהוא יירד הגוון של השיער לא יחזור להיות כמו פעם?
    תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות בקשר לצבע חינה..

הוספת תגובה

• חינה

רונן פלג
    30/11/2007

היי Bell

חינה כמעט ולא יורדת , והכי מומלץ להוריד אותה תספורות.
    כמובן שצבע השיער הטבעי שלך חוזר עם צמחיה של השורש.
    אני מאוד הייתי ממליץ ך להפסיק עם צביעת חינה הורס ומייבש את השיער יש היום שטיפות שיתנו לך את אותה תוצאה והישער ייהרס הרבה פחות.

בהצלחה רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש ממש לא!!

בילי
    30/11/2007

אני צובעת את השיער בחינה אדומה כבר המון זמן (כל כמה חודשים אני צובעת) וזה פשוט הדבר הכי טוב שקרה לשיער שלי.
    תמיד אחרי החינה הוא הכי נעים רך ומלא ברק, הוא מסתדר טוב יותר , התלתלים רכים יותר ופחות עם חשמל סטטי, ובכלל השיער נראה הרבה הרבה יותר בריא
    הרבה ספרים אומרים לא להשתמש בחינה- שזה לא בריא לשיער... וזה שטויות! צבע הרבה יותר מזיק לשיער וגם לקרקרפת- אלה חומרים כימים חזקים מאוד ומסוכנים. אני חושבת שזה פשוט כי כל מי שמשתמש בחינה לא יכול להשתמש בצבע אחר"כ וספרים מעדיפים צבע כי מה לעשות,זו העבודה שלכם בין היתר= כסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו