מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע שיער לא נקלטמעיין25/11/2010
שלום, יש לי שיער חום כהה במקור.
התחלתי בתכשיר הסאני על השיער כמה וכמה פעמים, ואכן התקבל על השיער הגוון הרצוי, חום בהיר, אבל אחרי כמה זמן שעוד שהיתי בשמש הצבע הפך לג'ינג'י כהה וכאן הבעיה.
אז כדי לטשטש את הג'ינג'י הנוראי, צבעתי לצבע חום בהיר, אחר כך לבלונד כהה, ואחר כך חום כהה.. (7.0, 6.3, 6.0 ...) כולם - לא נקלטו עליי.
והצבע ירד במים תוך יומיים, והצבע חזר לג'ינג'י. תהיתי למה אם לקחתי צבע חום בהיר ובלונד כהה יצא לי חום כהה מאוד (יותר כהה מהצבע הטבעי שלי).
בנוסף לכך, ניסיתי גם לצבוע את הגבות שלי, שהן כהות יותר מהצבע שיער שלי, וזה מפריע, כמובן, שאם הצבע לא נקלט על השיער שלי הוא לא נקלט גם על הגבות, והגבות נשארו שחורות כהות מאוד.
אז אם תוכלו לאבחן לי את הבעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן?
ועוד שאלה, יש לי עור בצבע מוקה בהיר, ועיניים בצבע חום-דבש, איזה צבע לדעתכם יכול להתאים לי ??
בת 18.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער לא נקלט - תגובה
אנג'לה טטרו27/11/2010איך שאת מתארת הםיגמנט שלך הוא כתום אז השימוש בצבע צריך להיית נכון אני הייתי מציאה לך לא לעשות לבד כדי לא לעשות נזק לשיער
מה שאת צריכה זה צבע שמנטרל פיגמנט כתום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)