שינוי בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בשיער
    שיר
    18/12/2010

היי:)
    אני שיר, בת 16. עד לא מזמן היה לי שיער גלי-מתולתל מדהים, היו לי בקבוקים בקצוות והוא היה פשוט מדהים. בזמן האחרון הוא נראה כמו אחרי פן לא מוצלח (למרות שאני בקושי משתמשת בגלל הנזקים שזה גורם לשיער), הבקבוקים עקומים והשיער נראה כמו אחרי טרגדיה... קשה לי לסדר אותו בבוקר, הוא יבש ויש לי קצוות מפוצלים. מה שכן השיער שלי היה דק ועכשיו הוא נהיה יותר עבה...
    אני שמה מסכות וטיפות סיליקון בבוקר, לפעמים מחליקה את הפוני אך עדיין מקפידה להתעסק עם השיער כמה שפחות. אני לא מסתרקת כשהשיער רטוב ואין לי שינויים הורמונאלים כלשהם בזמן האחרון. ממה נובע השינוי הזה ומה לעשות כדי להחזיר את השיער לקדמותו?
    דבר שני, רציתי לדעת אם החלקה בפוני יכולה לגרום לנשירת שיער באזור בעתיד (מישהו אמר לי את זה וזה די הגיוני כי מושכים בשיער כשמחליקים אותו)? הוא נשרף קצת אבל זה לא משנה כי אני גוזרת אותו לעיתים ממש קרובות...
    אשמח אם תוסיפו אתרים לטיפול נכון בשיער, כי אני די בטוחה שיש משהו שאני עושה לא בסדר.
    תודה (וסליחה שחפרתי...), שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בשיער

הוספת תגובה

• שינוי בשיער - תגובה

אנג'לה טטרו
    19/12/2010

היי שיר .כמו שאנחנו מישתנים בגוף ובפנים ככה גם השיער שלנו את מתבגרת ויש שינוי בגוף כך גם בשיער ,את תראי שבמשך הזמן זה יסתדר
    בשביל להתאים לך חומר לשיער צריך לראות את השיער ולעשות דיאגנוזה מדויקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו