מחפשת שינוי וגיוון - תספורת חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת שינוי וגיוון - תספורת חדשה
    אדריאנה
    22/12/2010

היי שלום לכולם.
    יש לי שיער ארוך (עד אמצע הגב) - מתולתל / גלי. אני בכוונה רושמת כך כי כמו שבטח ידוע לכולם פה בפורום, לסוג שיער כזה רצון משלו, יום אחד מסתדר ויום אחד לא.
    אני רוצה לעשות שינוי בתספורת - בעבר הייתה לי תספורת קצרה מדורגת קצת (עד אמצע הצוואר בערך) שהייתה נראית כמובן פיצוץ עם פן, וטוב בלי הפן. אבל, כשהשיער מתחיל לצמוח יש מין שלב "ביניים" שקשה לי נורא להסתדר איתו ולרוב אני אוספת אותו.. אני מתלבטת אולי יש משהו חדש שאני לא יודעת עליו, או שהספר שלי לא מספיק מקצועי לייעץ לי...
    אשמח לקבל המלצות מקצועיות - לצורך השלמת הפרטים אוסיף כי מבנה הפנים שלי הוא מרובע עם עצמות לסת בולטות.

תודה
    אדריאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת שינוי וגיוון - תספורת חדשה - תגובה

שגיב בבילה
    26/12/2010

אדריאנה את צריכה לסמוך על הספר שלך או.... לשמוע עוד יעוץ. בשביל לענות לך מה טוב בשבילך צריך לראות ולחוש את השיער......עיצה שלי לפנייי שאת מיסתפרת את צריכה לומר לספר שלך איך את רוצה ללכת עם השיער .. עם או בלי נפח פתוח יותר חשוב יותר ללכת למישהוא שאת סומכת עליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו