טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי .. מעולם לא צבעתי את השיער אבל גם לי בא בטוב שינוי ..יש לי שיער שחור רגיל ארוך חלק אבל הוא נוטה לנשירה שאלתי היא ...
1.עשיתי בדיקות אמרו שהכל תקין אצלי במה בכל זאת אני יכולה להישתמש על מנת לימנוע נשירה
2.אני נורא רוצה ליצבוע בחינה שחורה האם כידאי לי ? למה רובן צובעות את השיער בצבע שחור ולא בחינה ? ואם כן אילו דרכים יש לי ליצבוע את השיער בחינה דרכים בטוחות ....
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1.לגבי נשירה יש לשוורצקוף שמפו ואמפולות לנשירת שיער תגשי לאחד ממספרות מורשות 2.חינה לא נותנת אותה תוצאה של צבע זו בחירה שלך חינה היא טבעית וצבע הוא עם חמצן אבל התוצאה שלה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד