מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעות חמורהב05/01/2011
מאז ומתמיד רציתי שיער ארוך, ובכל פעם לא עמדתי בפיתוי והלכתי להסתפר, בכל פעם התאכזבתי, והשיער מעולם לא עבר את הכתפיים. עד היום הצלחתי להאריך את השיער קצת יותר, ושמחתי מכך מאוד.
היום הלכתי לספר בכדי לקנות תכשיר שיער לתלתלים. כשהוא ראה אותי, הוא שיכנע אותי שעלי לעשות דילול, ושזה יעשה לי פלאות, ואמר בבטחון שאני כל כמה חודשים אחזור אליו.
התוצאה היא צרה צרורה. במקום שיער שופע, שיערי דליל ונראה חולה. מעולם לא הרגשתי כל כך נורא עם השיער שלי.
מאסתי מספרים, שכל אחד מבטיח שהוא הטוב ביותר, כאילו סיפרו את שערותיו של אלוהים עצמו.
זה פשוט נורא. במיוחד כאישה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות חמורה - תגובה
שגיב בבילה05/01/2011אני יכול להמליץ לך להמתין עד שכל הקצבות יארכו את צריכה להיות סבלנית אני בכול אופן לא ממליץ לאף לקוחה שלי לעשות דילול, כשתרצי להיסתפר את מוזמנת להתייעץ איתי בכיף בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לאבוי. אתה אומר שלא לעשות דילול
ב05/01/2011ובמקום זה, אני עשיתי. הספר אמר לי שכל הספרים האחרים שעושים דירוג לתלתלים זאת טעות, ושצריך קצת לדלל.
אני לא מבינה זאת, הרי אף אחד לא רוצה שיער דליל, לכן יש תאוצה בביקוש התוספות שיער.
אני מביטה במראה ובוכה מרוב אכזבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)