מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום השיעריובל27/01/2011
אני בת 18 ומחליקה את השיער באופן יומיומי כבר מספר שנים בערך מגיל 14. לפני שהתחלתי עם זה היה לי שיער חלק מלא ובריא, והיום השיער שלי שרוף בצורה מזעזעת דליל ונשבר כל הזמן. אני כל כך רוצה להפסיק עם המחליק הזה ולשקם את השיער שלי ולתת לו לגדול (מה שעכשיו לא קורה כי הוא כל הזמן נשבר מהמחליק) ולא יודעת איך! הסתפרתי עכשיו והשיער שלי קצר אבל אני עדיין לא יכולה להפסיק עם המחליק כי בלעדיו השיער שלי נראה פשוט נורא. קניתי גם כל מיני מסיכות בסופר פארם אבל שום דבר לא באמת עוזר.
חשבתי אולי לעשות החלקה במספרה ואז אני אוכל להפסיק עם המחליקים ולתת לשיער שלי לגדול כמו שהוא. כדאי? אומרים שהחלקה היא מסוכנת עם חומרים מסרטנים.
אולי יש איזשהו תכשיר שבאמת עוזר ומשקם?
אני פשוט אובדת עצות כבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום השיער - תגובה
זאב לוין27/01/2011דבר ראשון במידה ואת משתמשת במחליק על בסיס יומיומי לפי דעתי זה חובה להשתמש בתרסיס הגנה מפני חום לפני השימוש . לשיער פגום כפי שאת מתארת אני היתי ממליץ על תספורת במספריים חמות - המספריים החמות סוגרות את הקצוות המפוצלים ועוזרות לו לגדול בריא יותר - אך אין זה מחליק אותו - זה טיפול שיעזור לך להחזיר אותו למצב בריא יותר - לגבי החלקה את צריכה ללכת לייעוץ עם ספר טוב שיוכל לראות אותך וליעץ לך . מבחינת תכשירי שיער אני היתי ממליץ על שמפו מסיכה ואמפולה של וולה SP - ריפר REPAIR זה מבחינת השיקום .
בהצלחה - לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור איתנו קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יובל27/01/2011את השמפו המרכך והאמפולה אפשר לקנות בסופר פארם או רק במספרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! - תגובה
זאב לוין28/01/2011רק במספרות המורשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)