מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיער כושלתטל24/02/2011
שלום,
שבוע שעבר עשיתי החלקה יפנית אצל ספרית שטוענת שהיא מומחית בתחום.
יש לציין כי זוהי הפעם השניה שביצעתי החלקה אצל אותה המומחית..
לאחר 4 ימים שטפתי את השיער ונדהמתי לגלות כי כל השורשים שלי מקורזלים (בדומה לשיער של העדה האתיופית), אופי השיער שלי לפני ההחלקה הוא גלי אך מעט נפוח.
השיער מתנהג כאילו מרחו אותו בנפט, הוא מאד קשה כמו אבן..והפך להיות יבש בצורה נוראית..
רציתי לשאול האם ישנם סוגי שיער שככה מתנהגים לאחר החלקה? האם זוהי תוצאה שיש לקחת בחשבון,?, בפעם הראשונה השיער לא התנהג כך...
אינני רוצה לחזור לספרית,. האם ישנה אופציה ללכת ולתקן זאת אצל מומחה אמיתי בתחום? אם כן, על מי תמליצו?
תודה מקרב לב,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההמלצה שלי...
נטלי192110/04/2011אל תחזרי לאותה ספרית ולא משום שאולי קיים חשש כולשהו שהיא לא ביצעה את ההחלקה טוב אלא משום שהשיער שלך הגיב בתוצאה הפוכה לתהליך ההחלקה.הייתי ממליצה לך להפסיק עם ההחלקות לעת עתה ולשקם את השיער בעזרת מסיכות רבות.
אם צבע שיערך הוא שחור , הייתי ממליצה לך בחום רב לגשת דווקא להחלקת ה"סברה" שמשקמת את השיער בצורה יוצאת דופן!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)