מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת קרטין לא מסרטנתרונן פלג26/02/2011
שלום- יש לי שאלה לגבי החלקת שיער קרטין- שמעתתי שיש כזו ללא פורמלין, החומר המסוכן שיש בהחלקות הברזילאיות. האם אתם מכירים את ההחלקה הזו, והאם באמת מדובר בהחלקה לא מסרטנת (ככל הידוע עד עכשיו)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת קרטין משקמת ללא פורמלין
אמיר דולב14/01/2016שלום רב,
אני עוסק אך ורק בהחלקת קרטין משקמת ללא פורמלין ובאישור משרד הבריאות.
תוצאות ההחלקה מדהימות אך באופן טבעי זו אינה החלקה יפנית / ברזילאית וכדומה ולכן מחזיקה כ-3 חודשים תחת שימור נכון ע"י שמפו מתאים ומסכה שיער.
אמיר דולב- החלקת קרטין משקמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שם החלקה
מעצב שיער25/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת קראטין מיוחדת
==04/04/2011יש אחד מומחה בתחום זה בת''א לו יש את הקראטין משי ללא הפורמלין ודרך אגב זו לא החלקה ברזילאית או משהו דומה לה בכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות שיער
==04/04/2011מעוניינת לעשות תוספות שיער עם הלחמה קרה במחיר מתקבל על הדעת היכן אפשר לעשות זאת במחיר שפוי ולא ב-5000 ש''ח? והאם יש הבדל בכלל בין הסוגים השונים...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות שיער - תגובה
רוני חתוכה04/03/2016שלום רב
תוספות שיער בהלחמה קרה הם תוספות יקרות מאוד בזכות הטכנולוגיה ששומרת על השיער, החיבורים המיוחדים, והשיער היקר.
בשביל חומר יקר משלמים יקר אך יש אופציות אחרות כידוע לך טיפה יותר זולות ולא פחות טובות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת קרטין - תגובה
אנג'לה טטרו05/04/2011החלקה שאת מדברת עליה היא החלקה יפנית , הברזילית מסוכנת ולא בריאה ,את יכולה לבדוק באינטרנט על החלקה יפנית מי מעצבי השיער המורשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח. יש חומרים שאינם מכילים
אמיר דולב14/01/2016חומרים כימיקליים אשר משנים את מבנה השערה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא החלקה יפנית צ'י משי
==05/04/2011קראטין משי זוהי החלקה משקמת זמנית (לא ברזילאית) שמגיעה מארה''ב מדהימה לא מה שאת חושבת (קראטין משי של צ'י )החומר המדובר הוא חדש ומדהים לתיקוני שיער מה שעשו לי בשיער פשוט לא יאומן והשיער בריא ואיכותי והכי חשוב טיבעי לבודדים יש אותו בארץ ללא פורמלין ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת צ'י CHI הרסה לי את השיער
ענת05/05/2011עשיתי לפני יומיים את ההחלקה האמריקאית chi וכל השיער שלי שרוף.
הוא אמנם ישר, אך נראה כמו "קש".
אין לי מושג מדוע הם מכנים את ההחלקה שלהם החלקת משי, אשר משקמת את השיער. זה מגוחך!!!.
אני עדיין מחכה לתשובה של החברה בנוגע לעניין.
היזהרו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל החלקה מזיקה לשיער ופוגעת בו ...
**05/05/2011וגורמת נזק.. עדיף לא לעשות...גם היפנית וגם הברזילאית למרות הפירסומים בעדם גורמות נזק השיער נהיה קש בלי פן ..צריך פן בכל מקרה, וגם גורמות לנישרת שיער, וחובה להשתמש במוצרי שיער מיוחדים ללא מלחים.. אני לא בעד החלקות אף אחת לא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)