החלקה לשיער מתולתל עם גוונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה לשיער מתולתל עם גוונים
    תלתלית
    28/02/2011

שלום,
    יש לי שיער מתולתל, יבש ודק. הצבע הטבעי הוא בלונד כהה-שטני. השיער נפוח בגלל התלתלים, אך דליל. אני עושה מזה שנים רבות גוונים לשיער, והשיער מאוד מובהר.
    האם מתאים לי לעשות החלקה לשיער? אם כן, מאיזה סוג? מהי החלקת משי CHI? קראתי שהיא מתאימה לשיער דק ופגום עם גוונים. מה הסיכון? מה הסבירות שהסיכונים יתרחשו לשיער כמו שלי?

אני רוצה להפסיק עם הגוונים לשיער, ואין לי כוונות לעשות גוונים על מה שיש לי. האם הייתם מציעים לי לחכות שהשיער יתחלף ואז לעשות החלקה?

תודה מראש,
    תלתלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

תלתלית
    28/02/2011

אם אני אחליט לחכות שהשיער יתחלף, וכל הגוונים יירדו - כמה זמן זה ייקח? (יש לי שיער עד הכתפיים).
    רציתי להוסיף שהשיער שלי הוא גם מפוצל.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

שגיב בבילה
    28/02/2011

הסבירות שהשיער שלך יפגע הוא גבוה מאוד אחרי החלקה את חייבת לתת לשיער לנוח מהגוונים ולהסתפר לעיתים תכופות ( פעם בחודשיים שלושה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו