שיער נפוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער נפוח
    עדי
    19/12/2007

שלום לכם זאב ורונן :)
    יש לי שאלה..
    יש לי שיער ממש נפוח ואני משתמשת במחליק שיער בבית אבל לפעמים אין לי ממש זמן בשביל זה כי זה לוקח לי המון זמן וגם אין לי כח..והתוצאה לבסוף לא חלקה ממש וגם קצת נפוחה..
    רציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל שהשיער יהיה פחות נפוח אבל באמת..ובלי לעשות החלקות למינהם?
    ובלי שום קשר מה אתם חושבים על החלקת סברה..מה המחיר שלה..?
    ושאלה אחרונה, אם תוכלו להסביר לי בבקשה איך להשתמש נכון במחליק שיער להבא..שהוא יצא חלק ופחות נפוח (מקלות) ?
    תודה מראש :)
    ירדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער נפוח

הוספת תגובה

• לירדן

רונן פלג
    25/12/2007

שיער שיש בעיית נפח אני קודם כל ממליץ לעשות פתיחת לתלתלים וזה בעצם אומר שאת לא מאבדת את הצורה של התלתל אבל את מורידה משמעותית את הנפח של שיער ויותר קל לך עם עיצוב השיער.

"סברה" אני ממשל לא ממליץ זה מייבש את הישער ולא תמיד מתאים לכל אחת בנוסף את ממש מוגבלת מבחינת הצבע זה אומר שאת חייבת להישאר עם צבע שיער שחור.

לגבי שימוש הפועלה עם המחליק ....... הטיפ הכי טוב שאני יוכל לתת לך הוא לעבוד עם קבוצות קטנות ודקות על מנת לקבל תוצאה טובה, למרוח על השיער קרם מגן ולעבוד על שיער יבש 100%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו