צביעת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער
    לחוצה
    12/03/2011

שלום. לפני כשבועיים צבעתי את שיערי (החום כהה במקור) בגוונים-במספרה. הגוונים יצאו בהירים מדי ולא החמיאו לצבע עורי, לכן, לאחר יומיים חזרתי וצבעתי אותו בצבע חום כהה-שוב באותה מספרה. היום השיער שלי קיבל גוון חום בהיר עם פסים בצבע צהוב ירקרק ולא מחמיא. לאחר הטראומה שעברתי אני לא מעוניינת לצבוע אותו שוב, אבל אני לא רוצה להשאיר את הצבע המחריד הזה על הראש. מה אפשר לעשות כדי להחזירו לצבע המקורי? אפשר להשתמש בשטיפת צבע? מה זה עושה לשיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער

הוספת תגובה

• צביעת שיער - תגובה

שגיב בבילה
    14/03/2011

את צריכה קודם כול לנטרל את הירוק מהגוונים ואז לעשות שטיפה עם טיפה של גוון אדום שלא יצא לך שוב ירוק את יכולה להיתקשר ליעוץ בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעת שיער

לחוצה
    24/03/2011

היי, חיכיתי קצת כדי לראות מה קורה עם השיער וזה הפך עכשיו לצבע חום בהיר שנוטה לכתמתם עם פסים בצבע דבש
    אני עדיין מעוניינת להחזיר את הצבע המקורי שלי שהיה חום כהה כמעט שחור
    באיזה צבע לעשות שטיפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעת שיער

לחוצה
    24/03/2011

וגם, איפה אני משיגה שטיפת צבע לשיער? הייתי בסופר פארם ולא היה שם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו