כאבים בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בקרקפת
    מיטל
    14/03/2011

שלום
    אני לא בטוחה שהגעתי לפורום הנכון
    אבל כבר כמה ימים יש לי כאבים באזור הקרקפת יותר בקודקוד הראש כשאני מזיזה את השיער עם הידיים - אציין שלא חפפתי בסה"כ כיומיים- שלושה ( ואני בד"כ חופפת כמעט כל יום !)
    גם כשאני נוגעת בקרקפת יש לי כאב
    מה זה יכול להיות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בקרקפת

הוספת תגובה

• גם לי זה קורה

לי
    14/03/2011

אשמח לתשובה מאנשי המקצוע , האמת כשזה קורה לי זה בד"כ אחרי שאני כמה ימים עם קוקו חזק ולא מורידה . אחרי חפיפה זה בד"כ עובר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בקרקפת - תגובה

זאב לוין
    15/03/2011

במידה ושיערך לא הי ה אסוף חזק בקוקו , זה יכול לקרות ממתח ועצבים - זה יעבור באופן טבעי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיטל
    17/03/2011

שלום תודה על התגובה זה עבר לי אחרי החפיפה - האזור נרגע יותר
    האמת שאני נזכרת שכן אספתי את השיער בקוקו ממש חזק וגבוהה כשהייתי בחדר כושר ומאז החלו לי הכאבים - אני אמנע מלעשות קוקו חזק
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו