מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה ושינוי בטקסטורה של השיעראיריס30/03/2011
שלום רב,
אני בת 46 , לא התברכתי בשיער עבה ושופע, אך לשיער שלי היה נפח שנתן אשליה של שיער מלא. ועם זה הסתדרתי יפה, יכולתי לעצב השיער ללא בעיה, ללא צורך בפנים ומייבשים למיניהם.
לפני כחצי שנה חלה נשירת שיער מסיבית וכן מראה השיער השתנה, השיער הפך לסוג של מקורזל וריק לגמריי.
חשוב לציין שרמת הברזל נמוכה אצלי בדם.
שאלתי האם ניתן לטפל בנשירה ובמראה השיער, האם ניתן לשקם ולהמיח שיער במקומות הדלילים?.
* הפסקתי להשתמש במרכך שיער והנשירה פחתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה ושינוי בטקסטורה של השיער - תגובה
שגיב בבילה01/04/2011שלום איריס את כבר ענית על כול הבעיה שלך הבעיה אצל רוב הנשים עם נשירה חמורה זה חוסר ברזל מה שאני יכול להמליץ לך ללכת לבדיקת דם ולטפל בבעית הברזל שזה הכי חשוב בשביל להקל יותר ממליץ לך תיספורת לרענן את השיער ולתת נפח מתאים וכן את צודקת את לא צריכה להישתמש במרכך ממליץ בחום על שמפו טיפולי של SP (וולה)את יכולה להיתקשר ליעוץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)