מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותקארין30/04/2007
שלום:]
השיער הטבעי שלי הוא חום וצבעתי לפני כחצי שנה לשחור ואת הקצוות לבלונדיני.
בבלונדיני אני צובעת כל פעם לצבע אחר. כחול,סגול,ורוד..
עכשיו הקצוות שלי מפוצלים וממש יבשים, מה אפשר לעשות בנוגע לזה חוץ מלהסתפר?
לפני חודשיים בערך רציתי לצבוע את הפוני בבלונדיני, עשיתי הבהרה עם בלונדור ומי חמצן בבית והבלונדיני תפס רק בחלק העליון של הפוני.. איפה שיש שורשים חומים ובשיער השחור לא תפס אז צבעתי את הפוני חזרה לשחור.
יש עוד דרך לצבוע את הפוני לבלונדיני חוץ ממה שעשיתי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
זאב לוין30/04/2007לגבי קצוות מפוצלים - יש להשתמש במסיכות לשיער יבש ופגום וגם ניתן לעשות טיפולים לשיקום שיער במספרות בלבד
לגבי הפוני - אני ממליץ לא להתעסק בחומרי הבהרה ללא עזרה של מעצב שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קארין30/04/2007תודה
ועם הפוני אפשר לעשות משהו בשביל להבהיר אותו משחור לבלונדיני במספרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרין
זאב לוין01/05/2007כן במידה עם צבע הפוני טבע!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)