מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי עיצוב שיערשושי30/04/2007
שלום,עברתי הכשרה בשוקי זיקרי כחצי שנה ועבדתי במספרה כעוד 7 חודשים התנסתי בכל הקשור לשיער כמעט והכי מעניין אותי עיצוב תסרוקות:תוספות....וסידור פיאות אין לי ניסיון בפיאות אבל הייתי עושה ללקוחות באופן עצמאי תסרוקות בביתהם רציתי לדעת א:אם דיוויס בי"ס ללימוד תסרוקות הוא ב"ס טוב ואם אח"כ אוכל לעבוד בסלונים ולהציע עצמי בתור מומחית למרות שניסיון יש לי רק מעבודות פה ושם....ב:איפה אוכל להיתמקצע בפיאנות? ג:ישנה תערוכה ב5\12-14 בגרמניה השאלה היא אים זה לא ביזבוז כסף כרגע ומה יכולה ליתרום לי התערוכה? תודה על זמנכים אשמח לתשובות..... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושי
זאב לוין01/05/2007בית הספר של דויס הוא מקצועי מאוד ואני ממליץ לעבור אצלו את ההכשרה לתסרוקות
לגבי הנסיון שלך הוא קצת קטן ורצוי לצבור עוד קצת נסיון במספרות שמתמחות בתסרוקות, לפי דעתי התערוכה בגרמניה זה עדיין קצת מוקדם מדי כי יש עדיין הרבה דברים שאפשר ללמוד אותם בארץ, כי זה בסה"כ תערוכה ולא השתלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה++
שושי02/05/2007תודה רבה,אתמול התחלתי ללמוד בדיוויס ובאמת עושה רושם טוב וכבר למדתי המון...רציתי לישאול בעניין הפיאות שוב איפה אוכל להיתמקצע ואם אתה מכיר בירושלים סלון מיקצועי שאוכל להישתלב בעשיית תיסרוקות...שוב תודה,לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי
זאב לוין02/05/2007בעניין הפיאות יש את אלברט בחולון שמתמצא בפיאות וגם נותן הדרכות
לגבי תסרוקות בירושלים יש את אבי קווים מקניון מלחה בירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)