שיער יבש עם קשרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש עם קשרים
    דניאלה
    22/04/2011

יש לי בעיה ממש רצינית השיער שלי החל מאמצע השיער ועד הקצוות כל המן יבש וכבר הסתפרתי זה כנראה לא עוזר בגלל שעשיתי הבהרה וצבע בכל השיער ואני לא רוצה ליגזור עוד
    מה שעוד יותר מוזר ה שאני חופפת עם שמפו ומרכך מטפחים לשיער צבוע ויבש וגם שמה מסכה ממש טובה - מסכה מרוכזת במיוחד לשיער יבש ופגום מבית שסיידו וה עדיין לא עוזר . אחרי הפן תמיד השיער בהתחלה חלק וכעבור שעה כבר נוצרים קשרים שכמה שמסרקים לא עוזר והם חוזרים והשיער נורא יבש. באיזה חומר רפשר להשתמש שימנע את הקשרים וממש יפתור לי את כל בעיית היובש הרציני בשיער והקשרים?? אולי חומר לפני פן שיכול לרכך ולמנוע קשרים או משהו? ניסיתי גם ספריי של פנטן שאמור להשאיר את השיער מבריק וללא קשרים וגם זה ממש לא עזר....אם מישהו יודע על משהו שבאמת יכול לעור אני אשמח לשמוע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש עם קשרים

הוספת תגובה

• המלצה לקשרים בשיער-

**
    24/04/2011

את יכולה להשתמש בסר-קל של הילדים להותרת קשרים, ותשתמשי בחומרים טובים לשיער של הביוקר לא של פנטן כמו שאמרת, תשתמשי בלוריאל! המוצרים שלהם אומנם קצת יקרים אבל שווים כל אגורה! לא לוריאל שמוכרים בסופר פארם אלא במספרות המבוחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה טיפים ..

טלו
    25/04/2011

קודם כל , אל תעשי פנים בהגזמה , עדיף בכלל שלא
    הם מייבשים לך את השיער ושורפים לך אותו
    אל תחפפי בקצוות כי שמפו יכול לייבש לך את השיער
    תשתמשי ביום יום בסרומים לשיער או קרם לחות שיתנו לחות לשיער שלך
    אממ... זהו... מקווה שעזרתי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר לקשרים

טלו
    25/04/2011

תמיד תסתרקי לפני מקלחת וגם אחרי מקלחת
    זה ממש עוזר
    תאמיני לי שיפתרו לך כל הקשרים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו