מסכה לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסכה לשיער
    לי
    07/05/2011

נכנסתי לכתבות מהעבר באתר , וראיתי שכתבתם שם כך :
    "שימוש שבועי במסיכה מגן על השיער ומחזיר לו את הלחות. על מנת לקבל תוצאה מושלמת כדאי לעטוף את השיער במגבת לאחר שמורחים את המסיכה ולהמתין כ-15 דקות."

האם מדובר במסיכה רגילה ? אני משתמשת במסיכה של שוורצקוף , ועל האריזה רשום לחכות כ-דקה שתיים ולשטוף , אז אני קצת מבולבלת ולא יודעת מה צריך לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסכה לשיער

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי??

לי
    08/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל נ-

**
    08/05/2011

יש מסכות שכתוב שצריך להיות איתם 15 ד ויש כאלו של 2 ד , כי ככה הם חושבים שזה זמן ההמתנה שכדאי ושזה משפיע על השיער, אני משתמשת במסכה של לוריאל אינטנס ריפר שהיא מעולה!!!! חבל"ז!!!! וכתוב להשאר איתה 2 עד 3 ד ואני שמה אותה לפחות שעתיים על השיער!!! אני ממליצה לך גם לשים את המסכה יותר זמן... וגם אני מכירה הרבה ספרים שאומרים שבאמת מספיק לשים את הזמן שכתוב על המסכה אבל הם ממליצים לשים את המסכה לכל הלילה ולשטוף בבוקר... הייתי ממליצה לך לעבור למסכה של לוריאל היא הכי דה בסט! אחרי שימוש במסכה אין קשרים בשיער! השיער רך נעים למגע ומבריק.. היא הכי טובה שיש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכה לשיער - תגובה

זאב לוין
    13/05/2011

את צריכה להשתמש במסיכה לפי הוראות היצרן . מכיוון שכל מסיכה מותאמת לפי סוג שיער ופגיעתו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו