מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שעיר לגברדן09/05/2011
שלום,
אני בן שלושים ויש לי ממש קצת שעיר לבן.
אני רציתי לברר האם יש שיטה אפקטיבית ופשוטה לצביעת השעיר לגבר במקרה שלי.
כך שצביע שלי לא תהיה בולטת.
יש לי שעיר חום ותוספת קטנה של שעיר ז'נז'י .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי ?
דן10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דן-
**10/05/2011היי דן תוכל לקנות מקלון צבע לכיסוי שיער לבן\ שיבה ללא חמצן ואמוניה , וככה תוכל לצבוע רק את השורשים , את המקלון תבחר בגוון של הצבע שיער שלך .. תוכל לרכוש את זה בחנות שמוכרת למספרות... או שתקנה שטיפה לשיער של לוריאל בסופר פארם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן שכחתי להוסיף-
**10/05/2011שהמקלון צבע נראה בדיוק כמו שפתון , ככה שיהיה לך מאוד קל לצבוע את השיער בקלי קלות בלי שום בעיה ועזרה שיצבעו לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דן10/05/2011הבעיה של המקלון להבנתי שהוא דורש שימוש יום יומי.
אני ראיתי בסופר פארם צבע לשיער "Just For Men Hair Color" .
האם הוא באמת יעיל ושימוש בו הינו רק פעם בששה שבועות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן-
**10/05/2011צבע לשיער מחזיק מעמד במשך חודש ימים... שתקנה את הצבע תבקש את האחראית שמייעצת בנוגע לצבעי שיער שתעזור לך לבחור את הצבע את הגוון שמתאים בול לצבע השיער שלך , ברוב המקרים הצבע שאתה רואה על העטיפה של הצבע לא באמת יוצא ככה על השיער... יכול לצאת יותר בהיר או יותר כהה, תבקש עזרה שחלילה לא יהיה לך מלא צבעים בשיער ואח"כ תצטרך לצבוע את כל השיער... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שעיר לגבר - תגובה
זאב לוין13/05/2011ישנו צבע שטיפה המתאים למקרה שלך - אתה מוזמן להגיע ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)