מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיערמיכל10/05/2011
שלום רב,
לפני כשנה עברתי החלקה ברזילאית ששיקמה היטב את השיער. כיום, הוצע לי לעשות החלקת קרטין ללא שימוש במחליק. האם אוכל לקבל פרטים נוספים, אני מתלבטת וחוששת שמדובר בהחלקה חלשה שלא תמנע ממני את הפן. יש לי שיער דק ומתנפח ללא צורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל-
**10/05/2011החלקה ברזילאית גם נקראת החלקת קרטין , נראה לי שעל אותה החלקה את מדברת ואם היית מרוצה מהתוצאות של הברזילאית למה לא תעשי אותה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מיכל10/05/2011תודה על המענה. אני חוששת מהפורמלין וכאן מציעים לי החלקה ללא פורמלין וללא מחליק פשוט איני יודעת מה ההבדלים בינים ברמת החוזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי מיכל-
**10/05/2011מיכל את מדברת על החלקת משי CHI בהחלקה הזו אין עשן סמיך וחומרים מסוכנים.. אבל תקראי פה בעמוד הזה את התגובה של ענת שעשתה את ההחלקה הזו , אני במקומך אם כבר את רוצה לעשות החלקה למרות שאני נגד החלקות הייתי ממליצה לך לעשות שוב את ההחלקה הברזילאית היית מרוצה ממנה, ולא הייתי לוקחת סיכון בהחלקה אחרת שיכולה לצאת לא יפה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שכחתי להוסיף-
**10/05/2011שאם יש לך שיער בריא ולא מפוצל ושרוף , ובלי גוונים אז אני ממליצה לך על היפנית היא בניגוד לברזילאית היא קבועה ולא מחזיקה מעמד רק 4 חודשים.. כמובן אבל שרק בשורשים תצטרכי לעשות שוב החלקה אבל בשאר השיער לא! הוא ישאר חלק .. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מיכל11/05/2011תודה על המענה המהיר.אבדוק אם אכן מדובר בCHI.האם קיימות החלקות נוספות בשוק דומות לCHI?זאת כדי שאדע להשוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)