חשמל סטטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשמל סטטי
    רלי
    01/05/2007

שלום,
    אני בת 24, יש לי שיער ארוך יחסית(אני מסתפרת כל חודשיים, שלושה) ואני משתדלת לא להתשתמש בחומרים לשיער ביום יום (אני משתמשת במסיכה של שוורצקוף אחת לשבוע ואני בדרך כלל עם שיער אסוף בגלל הלימודים שלי שכוללים הרבה שיעורים מעשיים והרבה פעמים זה פשוט יותר נוח) אבל החלק הקדמי של השיער שלי מאוד דק ודליל ביחס לשאר השיער, הוא מתפצל מהר והרבה פעמים גם נקרע. לאחרונה כשאני אוספת את השיער יוצאים לי מהקוקו שערות עם חשמל סטטי בקדמת השיער (פוני) שאני לא יכולה להשטלט עליהם, ניסיתי להשתמש בקרם לחות, טיפות סיליקון ומהיום גם חימר לשיער של שוורצקוף אבל לא נראה שזה עוזר. מה לעשות?? זה ממש מטריד אותי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשמל סטטי

הוספת תגובה

• רלי

רונן פלג
    01/05/2007

האם חומרי העיצוב שהשתמשת הם מקצועיים ???במידה וכן צייני שם וחברה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים

רלי
    01/05/2007

תודה על ההתייחסות,
    המוצרים שהניסיתי הם: קרם לחות של פרפקט, טיפות סיליקון של לוריאל והמסיכה והחימר(מאס אפ- מט גאם) של חברת שוורצקופף(SCHWARZKOPF)..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו