גזירת קצוות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזירת קצוות
    ליטל
    17/06/2011

שלום למעצבי השער!
    יש לי שאלה קוראים לי ליטל אני בת 21 ויש לי שער מתולתל נורא וממש קשה לי להסתדר איתו תמיד אני עם שער אסוף , והוא גם אורך לי נורא נורא לעט ועכשיו גזרתי תקצוות השרופים והוא נירא לי פיתואם קצר מידי וממש התבאסתי שעשיתי זאת כמה זמן בערך לוקח לו לחזור לאיך שהוא היה סתומרת לאורך שהוא היה בו לפני שגדתרי את הקצוות השרופים והמפוצלים שהיו לי עכשיו ממש קשה לי ליראות אותו ככה והוא ניהיה לי קצר פיתאום אז באצעם השאלה שלי כמה זמן בערך יקח לו לחזור לאיך שהוא היה ?
    תודה עם תוכלו לענות לי על השאלה בהקדם האפשרי תודה ויום טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזירת קצוות

הוספת תגובה

• גזירת קצוות - תגובה

שגיב בבילה
    17/06/2011

לא יודע כמה הורידו לך אבל כול חודש צומח חצי ס"מ לס"מ בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שער מתולתל

ליטל
    18/06/2011

היי שגיב ,בקשר לשאלה שלי הקודמת על שער מתולתל גזרו לי בערך המקצוות משהו כמו 8 ס''מ מהשער נירא לי משהו כזה אז כמה זמן בערך יקח לי להעריך את השער ועם זה טוב בכלל שגזרתי תקצוות לא גזרתי קצוות משהו כמו שנתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תלוי

נתיב
    23/06/2011

בקצב צמיחת השיער אבל את יכולה לעשות פתיחת תלתלים שתוסיף לך כמה סנטים וגם תוריד לך את הנפח והכיווץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו