מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזירת קצוותליטל17/06/2011
שלום למעצבי השער!
יש לי שאלה קוראים לי ליטל אני בת 21 ויש לי שער מתולתל נורא וממש קשה לי להסתדר איתו תמיד אני עם שער אסוף , והוא גם אורך לי נורא נורא לעט ועכשיו גזרתי תקצוות השרופים והוא נירא לי פיתואם קצר מידי וממש התבאסתי שעשיתי זאת כמה זמן בערך לוקח לו לחזור לאיך שהוא היה סתומרת לאורך שהוא היה בו לפני שגדתרי את הקצוות השרופים והמפוצלים שהיו לי עכשיו ממש קשה לי ליראות אותו ככה והוא ניהיה לי קצר פיתאום אז באצעם השאלה שלי כמה זמן בערך יקח לו לחזור לאיך שהוא היה ?
תודה עם תוכלו לענות לי על השאלה בהקדם האפשרי תודה ויום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזירת קצוות - תגובה
שגיב בבילה17/06/2011לא יודע כמה הורידו לך אבל כול חודש צומח חצי ס"מ לס"מ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשער מתולתל
ליטל18/06/2011היי שגיב ,בקשר לשאלה שלי הקודמת על שער מתולתל גזרו לי בערך המקצוות משהו כמו 8 ס''מ מהשער נירא לי משהו כזה אז כמה זמן בערך יקח לי להעריך את השער ועם זה טוב בכלל שגזרתי תקצוות לא גזרתי קצוות משהו כמו שנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי
נתיב23/06/2011בקצב צמיחת השיער אבל את יכולה לעשות פתיחת תלתלים שתוסיף לך כמה סנטים וגם תוריד לך את הנפח והכיווץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)