מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות אחרי פן?משה22/06/2011
היי (:
אני בן 17.
יש לי שיער מקורזל ויבש ואני בעל פוני. אני עושה פן כדי שהפוני יהיה חלק אך אם אני משאיר אותו בלי לשים איזה משהו על השיער הפן נהרס תוך כמה שעות והכל נראה יבש ואף חוזר לקירזול..
הספר המליץ לי על קרם לחות אבל הקרם לחות הורס לי את הפן ואף מתלתל לי קצת!
מה עושים? אין איזה משו לשים אחרי פן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי משה-
**22/06/2011אני ממליצה לך בחום על ספריי סופר הולד של שוורצקוף, הספריי שומר על השיער על התסרוקת לאורך כל היום, מגן מפני לחות ורוח ולא דביק בכלל! מומלץ מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההספריי מייבש יותר כשהוא מתפרק
נתיב23/06/2011לדעתי תשתמש בשייפר מייקר של אוסמו או בחומרי ווקס אחרים על בסיס שמן של אותה חברה יש מבחר מדהים לעיצוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההספריי ממש לא מייבש אני משתמשת בו ו
**23/06/2011והוא חבל"ז, השיער לא קשה הוא רך כמשי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול להיות שאת..
נתיב23/06/2011משתמשת בספריי סופר אולד שהמטרה שלו להקשות את השיער ולהקפיא אותץו ולך הוא עושה רך ונעים כמשי...זה על טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה טועה חמוד
**23/06/2011הוא ממש לא מקשה את השיער! הוא לא דביק! הוא שומר על התסרוקת לאורך כל היום ,מגן מפני לחות ורוח, והמגע בשיער רך וטבעי! הספריי מעולה!!! תקנה ותראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי אני עובד איתו...
נתיב23/06/2011אני עושה איתו תסרוקות, תאמיני לי אני יודע מה אני אומר ספריי לתסרוקות תמיד מקשה את השיער זאת המטרה שלו ואם הוא לא עושה את זה אז אף אחד לא יעבוד איתו.נו בחייך קצת הגיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד אני משתמשת בו ולי הוא לא מקשה
**23/06/2011את השיער! השיער ממש חשוב לי ואני מטפחת אותו באלף שקל בחודש במוצרים טובים ואיכותיים, לא אשתמש בספריי שיהרוס לי את השיער ויעשה אותו קשה ולא רך למגע,הספריי מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
משה23/06/2011השייפר מייקר הזה לא יהרוס לי את הפן?
ולגבי הספרי שמעתי שהוא משאיר מגע רך אבל אל תשכחי שלך יש שיער ארוך! על פוני הפיזור שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשייפר ודומיו מיועדים לפן
נתיב23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיפה משיגים?
משה24/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמספרות שמוכרות מוצרים של ביוטופ
נתיב24/06/2011בדרך כלל. וגם אצלי חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן חח
משה24/06/2011כן השאלה היא איך אפשר לקנות ממך חח וכמה זה עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח העסק שלי בקרית גת
נתיב24/06/2011וזה עולה 80 שקלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)