מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מראה רטובשרון14/06/2010
שלום ,יש לי שיער ממש ארוך אבל כתוצאה מהתלתלים שלי הוא מתכווץ רציתי לדעת איך אני משיגה את המראה הרטוב כי כשהשיער שלי רטוב הוא יפה ואם אני מותחת את התלתלים אז הם היו ארוכים יותר ? דיי ניסיתי וזה עובד אבל לפעמים הוא מתכווץ חזרה אני לא מעוניינת להשתמש בפעולות כימיות שמעתי הרבה אכזבות מאנשים.
בבקשה תעזרו לי..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
קורן אריכא16/06/2010אני ממליץ להשמש בגלייז של פול מיטשל סופר סקאלט מצויין לשיערך תוצאה-שיער מסודר לכל אורך היום ומעצב את התלתלים בצורה מושלמת ,יש לך מידע אדות המוצר באינטרנט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מחפשת מוצר כזה
אידי אל18/06/2010יש יותר זול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מחפשת מוצר כזה
אידי אל18/06/2010יש יותר זול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
שרון19/06/2010הגלייז שלו מנפח את התלתלים ואני רציתי שזה ייצור פחות נפח אולי יש משהו אחר
בתודה!! שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאב לוין-צבעי שיער וולהשולי13/06/2010
לזאב לוין,
אשמח מאוד לקבל ממך מידע ועיצה,
רציתי לשאול לגבי הצבעים של וולה,אני מאוד אוהבת את גווני החום בוולה(של המספרות), בעבר הרחוק צבעתי בצעים של וולה והם ייבשו לי את השיער,שמעתי שהם הכילו הרבה אמוניה,(יש לי שיער לבן), האם שינו אותם בזמן האחרון ? האם הם מכילים פחות אמוניה שמייבת כל כך את השיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולי
זאב לוין16/06/2010אני מאוד שמח לשמוע שאת השתמשת ורוצה להמשיך להשתמש בצבעים של וולה
וולה הוציאה ליין חדש של צבעי שיער שמכילים פחות אמוניה , יש מבחר רחב של גוונים שמכילים יותר ברק וזוהר ולא מייבשים את השיער
בנוסף אני רוצה לציין אם מעצב שיער יודע לעבוד עם צבעים של וולה השיערך אף פעם לא יהיה יבש ולא יראה ייבש מנסיון האישי
כמובן להשתמש במסכה ושמפו של וולה לייפטקס/sp
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה...
שולי16/06/2010איך נקרא הליין החדש של המספרות, האם שינו את האריזה , ולפני כמה שנים?
תודהרבה ויום נעים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת צבע לשיער?קארין13/06/2010
אני ממש אוהבת צבע בלונד זהוב לשיער,אבל אני מתלבטת אם זה יתאים לי כי העור שלי הוא בגוון זית בהיר{שזוף}אבל העיניים שלי הם בהירות בצבע כחול ירקרק,האם בלונד זהוב יוכל להתאים לי,הצבע הטבעי שלי הוא חום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקארין
קורן אריכא16/06/2010את יכולה לשלוח לי תמונה על מנת שאני יוכל להגיד לך עם הצבע מתאים לשיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה ויובשעדן12/06/2010
שלום,
לאחר החלקה יפנית השיער שלי יבש מאוד וסובל מנשירה,
מה אפשר לעשות בשביל לשפר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
זאב לוין13/06/2010אני מתאר לעצמי ששעירך סובל משבירת שיער ולא מנשירה
עליך להשתמש בשמפו ומסכה לשיער יבש ופגום כדי לשפר את המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח אם תוכלי לעזור לימינה12/06/2010
השיער הטבעי שלי הוא שחור, ועבר הרבה צביעות במספרה ובבית, והכל היה בכדי להגיע לצבע
חום לא כהה מידי ולא בהיר מידי ושלא יהיה בכלללל עם גווני אדום\כתום או משהו בסגנון.
עד עכשיו לא הצלחתי להגיע לתוצאה הרצויה, תמיד זה היה נראה לי כתום מידי או כהה מידי. כרגע השיער שלי הוא מין חום כהה - שחור . ואני רוצה להגיע לצבע החום הבהיר.
כייצד אי עושה את זה בלי להרוס את השיער ( למרות שגם ככה הוא כבר לא הכי בריא אפשר לומר )
וארצה לציין גם שאני שחומת עור ולכן חום בהיר מידי הוא לא מה שארצה להגיע מפני שזה לא יתאים לי. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, תודה רבה מינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינה
זאב לוין13/06/2010לצרי הרב מבלי שאני אראה את שיערך אני לא יוכל לתת לך שום תשובה מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר עדיף לחפוף תשיער לפני הים אדוד12/06/2010
מה יותר עדיף לחפוף תשיער לפני הים או הבריכה או אחרי הים או הבריכה ?
כי אסור לחפוף גם יותר מדיי ... מה אתם אומריםז ה או זה
ויש לי שמפו של שוורצקוף BC לשיער דק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
זאב לוין13/06/2010חובה לחפוף את השיער לאחר הבריכה /ים
לגבי שמפו עליך להתאים את שמפו לפי סוג שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :] אבל
דוד13/06/2010אבל לפי מה שאני מבין אסור לחפוף כול יום תשיער ...
עם קורה מצב שחפפתי תשיער אתמול ואני הולך לים היום אז זה בסדר לחפוף תשיער
? כי אסור גם לחפוף כול יום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
קורן אריכא16/06/2010לחפוף את השיער אחרי הים בטוח על מנת שהמלח לא יגרום לשיער להיות יבש ,מומץ לחפוף את השיער גם לפני הים מפני שאותו שמפו שמור על השיער מפני נזקי אקלים והמלח של הים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל השאלה המרכזית שלי
דוד16/06/2010עם זה בסדר לחפוף לפני הבריכה והים ? פעמים ביום ?
כי אסור לחפוף מלא פעמים לא ?
אז זה בסדר לחפוף לפני הבריכה ואחרי
כי אני מבין שחופפים יום כן יום לא
תודה רבה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער יבש- בבקשה תענו..הילה10/06/2010
הי,
כל החלק העליון של השער שלי הוא יבש ומנופח ומקורזל, והחלק התחתון, שלא חשוף לשמש הוא חלק ונעים כזה. אשמח אם תתנו לי עצות איך לסדר את זה
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
זאב לוין11/06/2010כדי שנוכל לתת לך יעוץ מקצועי אנחנו צריכים לראות את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מחליק אתם ממליצים ?הודיה09/06/2010
כמה מספר שבועות שאני מחפשת מחליק, ולא יודעת במה לבחור, חוץ מזה שאני יודעת שאני רוצה את חברת "רמינגטון"כי שמעתי שהם ממש טובים ומתקדמים במוצר הזה.. מה הייתם ממליצים לי ? איזה דגם?הכל עולה כל כך יקר, לכן אני חוששת לקנות מוצר שלא יתאים לי, יש לי שער מתולתל, מעט עבה. האם כדאי פלטות רחבות? צרות? אני ארצה להשתמש בו גם אחרי מקלחת לכן אני בדילמה אם לקנות מחליק רטוב ויבש או רק יבש ? מה כדאי? איזה דגם יכול הכי טוב להתאים לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודיה
זאב לוין11/06/2010אני ממליץ לך לרכש ומחליק s.o.d זהו מחליק נהדר עשוי מאבן קראמית 100% ולא מציפוי , לא יקר ,המחיר שלו נע בין 280-400 ש"ח תלוי בדגם.
המחליעק באחראיות מלאה לשנה, במקרה של תקלה את מקבלת מחליק חדש.
ניתן לרכוש מחליק זה אצלנו במספרה וגם בנקודות מכירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שטני לשיערסיוון09/06/2010
שלום,
אני מעוניינת להגיע לצבע שיער שטני כהה בינוני
לפני שבוע צבעתי את שיערי (יש חציין שהשיער שלי עבר מלא צביעות והצבע הנוכחי האחרון שלו היה חום ) קניתי צבע 8.1 של וולה בשביל לנטרל לי את הפיגמנט האדום. צבעתי פעם אחת ולא הגעתי לדרגת הבהירות הרצויה ואתמול צבעתי שוב לאותו צבע (שמכיל בתוכו אפור) ויצא לי דרגת הבהירות הרצויה אבל קצת ג'נג'י ויותר דבש פחות שטני.
עכשיו שאלתי היא איך ניתן להפוך את זה יותר לאפור-בז' מאשר דבש זהבהב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון
זאב לוין11/06/2010עליך לגשת למעצב שיער שמתמחה בכימיה, כיוון שזה תהליך מורכב ויסודי, לא ממליץ לעשות את זה בבית, אלא במספרה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת ייעוץ לעיצוב שיערעדי09/06/2010
שלום,
יש לי שיער בסגנון אפרת דור מעספור, רק ששיערי עבה ומלא יותר, הוא גם כהה.
מבנה הגוף והפנים שלי שונה משלה ולי לא מחמיא הסגנון הנפוח מה גם שהשיער שלי מלא ברמות מטורפות ובמשך כל שנות חיי לא פזרתי אותו בציבור.
עליי למצוא לעצמי סגנון שיער מכובד ואסטתי לצורכי עבודתי אך נמאס לי לאספו, וספר אמר לי שהחלקה ברזילאית לא תעבוד על שערי כי תלתליי קטנים. (לדעתי שערי פשוט עבה מידי ועקשן ושום החלקה לא תחזיק מעמד).
מה עליי לעשות? כמו שמשתמע אני דיי נואשת אין לי אוריינטציה עיצובית ואני אובדת עצות.
המון תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
זאב לוין11/06/2010אני ממליץ לך לעבור פתיחת תלתלים או החלקה , תלוי בסוג השיער , כדי להחליט במדוייק אני חייב לראות את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער אדוםדני09/06/2010
היי.
השיער שלי חום והיו לי גוונים. צבעתי אותם לחום בהיר לפני כמה חודשים והוא כבר דהה.
לפני יומיים היה בא לי לצבוע לאדום. ערבבתי חום יין ואדום בורגונדי עמוק ( 4.66 + 6.54 שניהם של נטורל פורמולה) ושמתי שני בקבוקי חמצן (אחד של תשע ואחד של שש) חיכיתי עם הצבע 45 דקות, וכשחפפתי כמעט ולא ראיתי הבדל... השיער אומנם קיבל גוון בורדו אבל רק באור שמש רואים ממש את הגוון האדום.
מה לא עשיתי טוב ומה אצטרך לעשות בפעם הבאה(בבית) על מנת שיצא לי יותר אדום?
אולי בחירת הצבעים לא היתה נכונה עבורי?
אה- וכמובן להתאמה- גוון העור שלי הוא צהבהב שחום מעט, וצבע העיניים שלי הוא דבש בהיר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוזנה26
זאב לוין11/06/2010לפי התאור את לא תקבלי את הגוון הרצוי שלך מבלי התערבות של מעצב שיער מקצועי
עליך לגשת למספרה שמתמחה בעבודה מסוג זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהדנה09/06/2010
שלום ,
כל פעם שצבעתי את השיער יצא לי גוון ג'ינג'י , לא משנה לאיזה צבע אני צובעת.
מה אני יכולה לעשות בכדי שהגוון הזה לא יצא ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין11/06/2010כדי שתקבלי תשובה מקצועית עליי לראות את סוג השיער, פיגמנט של השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת לילדה בת 3מיכל09/06/2010
לילדתי יש שיער גלי. כשהוא מתארך הוא נראה סתמי ולא מחמיא לה. איזו תספורת מומלצת לגיל כזה שלא תראה מבוגרת מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
זאב לוין11/06/2010רענון של קצות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיערית09/06/2010
יש לי שיער מאוד גלי ונפוח, ולרוב אני משתמשת בדיפיוזר עם הרבה מוס.
אבל איכשהו אני לא מאוד אוהבת את התוצאה שדיפיוזר עושה כי הוא לא באמת יוצר תלתלים כמו שאני אוהבת. אני יותר אוהבת מראה מתולתל של ממש בקבוקים ותלתלים נפרדים.
החלטתי סופית לקנות מסלסל שיער, גם אם זה הרבה יותר זמן ליצור מראה כזה.
יש למישהו מושג באיזה מסלסל אני צריכה להשתמש? ואולי גם להביא טיפים ליצירת תלתלים כמו שאני רוצה לא בהרבה מדי זמן ושיחזיקו הרבה זמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערית
זאב לוין11/06/2010אני גם לא חושב שבייביליס יתן לך פתרון
לפי דעתי את ציכה לשלב מוס וקרם לחות בשימוש עם דפיוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלחמהדנה09/06/2010
עשיתי הלחמה מסוג קורטין. ואני רוצה עוד חודשיים אולי חצי שנה אני עדיין לא החלטתי... להוריד את התוספות ולחזור לשיער שלי.
יש לי שתי שאלות:
1. יש נזק שעושים הלחמה עם קורטין כמו שעשיתי?
2. אחרי שמורידים את התוספות איך נראה השיער הטבעי? נראה נורמלי ובסדר? או נראה הרוס וכמו ראסטות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין11/06/2010במידה אם תסרקי את שיערך פעמיים ביום זה לא יגרום לרסטות ונזקים בשיער כמו כן עליך לעשות פירוק הרכבה של השיער פעם ב3-5 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)