מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב..עדי08/06/2010
שלום,אני מיואשת בצורה מפחידה. לפני כשנה וחצי עשיתי את הטעות של החיים שלי שהחלטתי לצבוע לבולנד ע''י הבהרה משיער שחור ארוך יפה ובעיקר בריא!! אחרי יומיים של הבלונד הזדעזתי וצבעתי לחום ואחרי זה עוד עשיתי גוונים!!! אחרי חודש חזרתי לצבע הטבעי שלי השחור . לפני כחודש וחצי החלטתי לשקם א ת השיער. נתחיל בכך שלא צבעתי את השיער מעל חצי שנה. עשיתי פאנים פעם בשבוע, ולפני חודש החלטתי שנמאס לי הפסקתי פאנים הסתפרתי קצוות עד כדי כך לשיער קצר.אך השיער עדיין נישבר לי במקלחת לא הרבה אבל קצת[מאז התספורת] השאלה שלי האם השיער יתארך,ישתקם, יחזור לעצמו?תוך כמה זמן?3 חודשים יעזרו לי ואני אראה שינוי?תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
זאב לוין11/06/2010שיערך הוא לא ישתפר תוך 3 חודשים , תהיי סובלנית יותר
המלצות: להשתמש בשמפו ומסכה לשיער יבש ופגום מומלץ של וולה sp תןצאות מדהימות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חינה שחורה עזרהשי08/06/2010
היי, אם אני צובע כמה שערות שיבה בודדות בחינה שחורה
לדעתכם זה יתפוס? ועם איזה כלי אני יכול לצבוע את זה אם אני לא רוצה שזה יגיע לשורשים?
האם זה יכול לגרום לצמיחה מוגברת של שיער שיבה?
שמכינים את הבלילה איך מכינים אותה?
מים חמים + הבלילה ושמן זית כדי שזה לא ייבייש את השיער? ומחכים 24 שעות ואז?
מדובר בכמה שערות בודדות שאני רוצה לצבוע בעדינות עם מסרק כדי לא להגיע לשורש השיער
או מכחול או משהו, אפשר לדעת קצת על חינה שחורה ממי שניסה את זה ועל מתכון טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה?
שי12/06/2010למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כבר לא ממומלץ לעשות החלקהנעמי08/06/2010
כמה מעצבי שיער אמרו לי שהפסיקו לעשות החלקה יפנית בגלל נזקים.
האם נכון שכבר לא מומלץ לעשות החלקה?
האם ישנן סוגי החלקות שעדין בטוחות?
מדוע מעצבים אינם רוצים להחליק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמי
קורן אריכא08/06/2010אני ממליץ לך לעשות את ההחלקה הצרפתית ,כמובן צריך לראות את השיער לפני ולתת דיאנוזה מקצועית .
ספרים לא מוכנים לעשות את ההחלקות הברזילאיות מפני שאין אישור של משרד הבריאות,
בכל אופן נשמח לראות אותך בין לקוחותינו ט"ל 03-5740661 לברורים לגבי החלקות שונות .
בהצלחה קורן ונאוה מעצבי שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית ללא מחליקדנה07/06/2010
שלום,
לפני כשבועיים שאלתי בפורום לגבי החלקה יפנית ללא מחליק (כי אני לא רוצה שיער חלק) ונאמר לי שזה מומלץ והתוצאות טובות יותר מהחלקה "רגילה" שאני עושה בדרך כלל (אני בעלת שעיר נפוח, מקורזל ויבש). אך ברצוני לדעת האם ההחלקה היפנית גם יותר בריאה לשיער או דווקא פחות?
שאלה נוספת - אני צריכה גם לעשות צבע. האם ניתן לעשות קודם את ההחלקה היפנית ללא מחליק ורק אח"כ לעשות צבע או שעדיף קודם צבע ואז החלקה? מהם הפרשי הזמן שצריכים להיות ביניהם?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
קורן אריכא08/06/2010מומלץ לעשות את ההחלקה לפני ואחר כך צבע מפני שההחלקה מבהירה את הצבע בחצי טון .
אני ממליץ לך לעשות את ההחלקה הצרפתית של לוריאל שהתוצאות שלה מעולות בכל מקרה לפני
ההחלטה כמובן צריך לאבחן את השיער על מנת לקבל תוצאה מדהימה .
נשמח לראות אותך בין לקוחותינו ט"ל לבירורים\03-5740661,קורן ונאוה מעצבי שיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך שאלות נוספות...
דנה08/06/2010האם זו הסיבה היחידה שרצוי לעשות קודם את ההחלקה או שזה גם יותר מזיק לשיער?
האם ההחלקה היפנית ללא מחליק דווקא בריאה יותר מההחלקה ה"רגילה" או פחות?
באיזה הפרש זמן רצוי לעשות את ההחלקה והצבע?
האם ישנם חומרים מסויימים שצריך להשתמש בהם אחרי ההחלקה כמו בהחלקה יפנית עם מחליק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך שאלות נוספות...
דנה08/06/2010האם זו הסיבה היחידה שרצוי לעשות קודם את ההחלקה או שזה גם יותר מזיק לשיער?
האם ההחלקה היפנית ללא מחליק דווקא בריאה יותר מההחלקה ה"רגילה" או פחות?
באיזה הפרש זמן רצוי לעשות את ההחלקה והצבע?
האם ישנם חומרים מסויימים שצריך להשתמש בהם אחרי ההחלקה כמו בהחלקה יפנית עם מחליק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלשרון07/06/2010
שלום רציתי בבקשה לדעת יש לי שיער מתולתל לא ממש בקבוקים אבל יש בחלקים מסויימים הרבה בקבוקים ובחלקים מסויימים אין בכלל בקבוקים והשיער הוא דיי נפוח, אם אני לא תופסת אותו בצמה או משהו כזה ובכללי הוא נפוח רציתי לדעת האם כדאי להשתמש במסכה ? ,קרמים? ואני צריכה דיי הרבה קרמים כדי שהשיער יהיה פחות נפוח..האם זה הורס את השיער, עד כמה זה מזיק..? איזה קרם הכי מומלץ?? האם שמפו לתלתלים באמת עוזר או שבעצם כל השמפונים הם אותו הדבר? אני משתמשת בשל פנטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראה רטוב לשיער מתולתל
שרון07/06/2010ורצית גם לדעת איך עושים מראה רטוב לשיער מתולתל לאורך כל היום בדרך שהכי פחות פוגעת בו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית
קורן אריכא08/06/2010אני ממליץ לך להשתמש בשמפו של שוורצקוף לשיער מקורזל+מסכה לשיער מקורזל של שוורצקוף,לאחר מכן להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל [מסדרת "הקונדישינר"] כמובן למרוח אותו על שיער לך על מנת להוריד את הנפח של השיער ולקבל תלתלים מהממים.
יש לך מידע באינטרנט על המוצרים ,שיהיה בהצלחה
קורן ונאוה מעצבי שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים של שוורצקוףשולי07/06/2010
אני רוצה לקנות מסיכה של שוורצקוף ריפר רסקיו, השיער שלי מאוד מאוד יבש, (בגלל הצבעים,אני לא עושה פנים), אבל הוא קצת דק(בוא נגידשהוא לא עבה ולא מלא המיוחד), האם בכל זאת המסיכה הזו יכוטלה להתאים לי? עד עכשו השתמשתי במסיכה של אינדולה של אינובה הירוקה ,אבל בתקופה של הקיץ היא לא מספיקה לי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
שולי08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת פוניחיפאית06/06/2010
שלום,
יש לי פוני צדדי והוא גלי. שמעתי שאפשרי לעשות החלקה רק של הפוני ואני מעוניינת בכך.
שאלתי היא, האם זה נכון שאסור לחפוף 5 ימים לאחר ההחלקה את השיער? האם יש החלקה שכן מאפשרת חפיפה לאחר יום-יומיים?
השיער שלי מאוד שמנוני וממש לא אפשרי מבחינתי להסתובב 5 ימים ללא חפיפה.
תודה מראש
חיפאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיפאית
אנג'לה טטרו06/06/2010אחרי יומיים את יכולה לחפוף את השיער .כמובן תלוי בהחלקה שאת עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיער בחרוזיםליאת05/06/2010
לאחר תלאות רבות שעבר השיער שלי,ביניהן:דילולים,קיצוצים,צביעות ופתיחות תלתלים, החלטתי להפסיק עם הכל ולתת לו לצמוח. הבעיה היא שהוא בקושי צומח חצי ס"מ בחודש ואני לא יכולה לחכות.
כעת השיער האמיתי שלי הוא באורך 7 ס"מ וכל השאר זה זוועה.
השאלה היא האם שיטת ההארכה בחרוזים פוגמת בשיער בכך שהיא יוצרת ראסטות או קשרים, או בכל אופן אחר?האם זה מומלץ?
אני אשמח אם מישהי שעשתה תוכל להמליץ ולספר לי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
אנג'לה טטרו06/06/2010אני חושבת שכדי שתבדקי את עניין החרוזים אני אישית לא משתמשת בהם אולי כדי שתבדקי אופציות אחרות .כדי להתייעץ אם מעצב שיער שמתמחה בתוספות שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה--י
הגר אוחנה14/06/2010אני עושה תוספות בחרוזים כבר קרוב ל -4 שנים
השיער שלי שרוף מהבהרות וצבעים וגזרתי את רובו
אני ממליצה לך ב חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
קורן אריכא15/06/2010עדיף לעשות את שיטת החרוזים אשר היא לא פוגעת בשיער כמו שאר התוספות .
את מוזמנת אליי לסלון על מנת לקבל ייעוץ לגבי התוספות בחינם. נשמח לראות אותך בין לקוחיתינו קורן ונאוה מעצבי שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיערדוד05/06/2010
עיצוב שיער יש לכם המלצה על ווקס או קרם או דאס או לא יודע לעיצוב שיער אבל משהו מקצועי !
במיוחד להירועים וכאלו ... לא משנה איזה סוג מראה רטוב מלא ברק טבעי לא יודע מה אבל מוצר שהולך חזק .....
תודה רבה!! :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שי
אנג'לה טטרו06/06/2010יש מוצר מעולה לשוורצקוף תריל,פיבר גאם ג'ל מסטיק .מומלץ להשיג במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
דוד07/06/2010יש תמוצרים האלו באינטרנט פרטים על המוצרים האלו ?
כי פעם ראשונה שאני שומע על השמות האלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
קורן אריכא08/06/2010אני ממליץ לך להשתמש בווקס שנקרא טי-טרי-שייפר שהוא מצויין לשיער ברמה הכי גבוהה בעולם ,יש לך מידע באינטרנט בהצלחה קורן ונאוה מעצבי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורן
דוד08/06/2010קודם תודה רבה לך!!
אתה מדבר על החימר לא ? טרי-שייפר של פאול מיטשל ?
אז זה לא ווקס ? כי ווקס בדרך כלל נותן מלא ברק ללא ?
כי ניראה לי תאמת שמה שהכי מתאים לי לשיער זה מוצר אולי כמו חימר אבל עם מלא ברק
כי תאמת אני משתמש ככה לפעמים לא קבוע בחימר של לוריאל פליי בול אני לא רואה איזה משהו מיוחד .. המוצר הזה נותן לי לעצב תשיער טבעי אבל המוצר זה למראה מאט אבל תאמת המוצר מאוד חלש כזה הוא לא מעצב חזק .... אני עם מים יוכל לעצב אותו עיצוב אולי קצת פחות קיצר אני לא רואה משהו מיוחד! יש לי גם שיער מאוד חלקק למוצר שעלה כולכך הרבה 100 שקל סתם דוגמא אני שואל אנשים איך השיער אומרים לי יפה רגיל קיצר אין משהו מיוחד! תקח בחשבון שהמוצר עולה פי הרבה מרגיל ותאמת אני משקיע ואני רוצה לקבל תוצאות מבין ...
אבל גם מוצר שהוא יקר ההיתרון במוצר שהוא הורס כמה שפחות תשיער ואין הרגשה של חומר עלה שיער שזה גם היתרון ....
אז מה אתה אומר על חימר טי טרי זה גם למראה מאט ? הוא שהוא נותן קצת ברק ?
אולי מה שניראה לי הכי מתאים זה אולי מראה רטוב אבל טבעי כזה.. לא כמו קרם ...
או שמוצר כמו חימר אבל שנותן מלא ברק....
תודה רבה :]]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער צבועדנה05/06/2010
שלום , צבעתי את השיער מספר פעמים לגוונים בהירים מהשיער הטבעי שלי.
כרגע יש לי שורשים של השיער הטבעי שלי.
יש לי מספר שאלות-
1.יש אפשרות להוריד בצורה כלשהי את הצבע מהשיער ללא שימוש בצביעה נוספת , בכדי שאוכל לחזור לצבע הטבעי (בלונד כהה).
2. אם אין אפשרות להוריד את הצבע , ישנה אפשרות לעשות שטיפה על השיער , כולל החלק הצבוע ?
יש לי אירוע חשוב ואני לא רוצה לצבוע , אך אני לא רוצה להגיע עם שורשים.
3. אם אני צריכה לעשות שטיפה ? איזו מומלצת? , כמה ימים לפני האירוע צריך לעשות אותה? וכמה זמן יקח לה לרדת?
4. האם השטיפה תשפיע על צבע בשיער שלי לאחר מכן?
מצטערת על כמות השאלות , מקווה שתהנו במהרה.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
אנג'לה טטרו06/06/20101.את לא יכולה להוריד את הצבע ללא צביעה נוספת בשביל להוריד את הפסים את צריכה לצבוע לצבע הטבעי
2.את יכולה לעשות שטיפה שתהיה קרוב מאוד לטבעי ואז לא יראו את השורשים
3.לא הייתי ממליצה לך לעשות את זה לבד עדיף שמעצב שיער יעשה את זה מישהו שאת כמובן סומכת עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , עוד שאלה.
דנה07/06/2010כל פעם שצבעתי את השיער יצא לי גוון ג'ינג'י , לא משנה לאיזה צבע אני צובעת.
מה אני יכולה לעשות בכדי שהגוון הזה לא יצא ?
וניסיתי לצבוע לצבע הטבעי שלי אצל ספר שאני סומכת עליו , יצא לא דומה בכלל ולכן אני מעדיפה לצבוע בעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החלקה יפנית וכלורנוי04/06/2010
שלום , עונת הרחצה הגיעה עם בואו של הקיץ וברצוני לשאול אתכם אם מותר להכנס עם החלקה יפנית לכלור...
אני יודעת שעל הראש כרגע ישלי חמרים כימים וכאלה אבל הספר אמר לי שזה עכשיו השיער שלי תרתי משמע וככה נאי צריכה להתנהג אליו... בטבעיות
לא שאלתי אותו על הכלור
בקיצור שאלתי היא האם מותר להכנס לבריכה האילתית למשך שעה או יותר? ולאחר היציאה מה מותר ואסור?
אני לא רוצה שייהרס לי השיער ומצד שני לא רוצה לשבת בצד, אשמח אם תציעו הצעות!
שבת שלום והמשך יום מעולה ..(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נורית
אנג'לה טטרו06/06/2010גם אחת שלא עושה החלקות לא הייתי מציאה לה להיכנס לבריכה עם כלור ,וכמובן עם החלקה למשך הזמן לא מומלץ זה גם לא כל כך נורא הייתי ממליצה לך להימנע כמה שאת יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל עשיתי החלקה יפנית גרועקארין03/06/2010
עשיתי החלקה יפנית והיא לא יצאה טוב בכלל , השיער שלי למטה מאחורה עדיין מתולתל , ושהוא מתייבש הוא מתנפח ממש ברמות וזה ממש מכוער , שמתי קרמים אבל שום דבר לא עוזר .
מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קארין
אנג'לה טטרו06/06/2010כדי שתגשי למעצב השיער שעשה את החלקה .יתכן שאיפה שתפס פחות הוא יעבור על זה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהעדן03/06/2010
שלום רציתי לדעת האם החלקה יפנית משקמת שיער והאם יש סיכוי שבעתיד ההחלקה תגרום לשיער נזקים בלתי הפיכים כגון יובש ונשירה חמורה?
והשיער שלי מרוב הפנים כבר יבש ובעל קצוות מפוצלים ובהתאם לכך גם את השמפו והמסיכה קניתי באותה הגדרה, האם לאחר החלקה השיער שלי עדיין ייחשב יבש ופגום? והאם עדיין אוכל להשתמש במסיכה ושמפו לשעיר יבש ופגום?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס....
ליאת06/06/2010החלקה יפנית שמשקמת את השיער זה של חברת יוקו סיסטם ,נוטרי Q8 וקאנטום .
אני עשיתי את היוקו סיסטם... אחרי בדיקה ותחקור (בגלל זה אני יודעת...)
יש מקום שזאת ההתמחות שלו והוא לא מתעסק בדברים אחרים....
מקווה שעזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדן
אנג'לה טטרו06/06/2010החלקה יפנית כן משקמת ומשנה את מראה ותחושת השיער ,כמובן שיש לטפל בשיער לפי ההמלצה של מעצב השיער .כמובן שכדי לבדוק ולעשות אצל משהו שאת אכן יודעת שהוא מתמחה בהחלקות יפניות .כדי שתבדקי ותתיעצי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוס לשיער דליל מתולתל ויבשרות03/06/2010
יש לי שיער מתולתל דליל ויבש וקרקפת שומנית.
באיזה מוס מומלץ להשתמש לעיצוב השיער לאחר החפיפה ו(למראה טבעי ,או לעיצוב חזק במיוחד) והאם יש תכשיר טוב יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות
זאב לוין03/06/2010את יכולה להשתמש במוס של וולה sp2.3 שיער דק
בנוסףלפי התמונה שראיית אני ממליץ לדרג קצת את החלק העליון כדי ליצור בו נפח ולכסות דלילות בשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה03/06/2010
היי רציתי לשאול יש לי שיער מאוד יבש מקורזל ממש מהשורש ועשיתי סברה ברמלה. עשיתי כבר 3 טיפולים האחרון לפני חודשיים וחצי והשורש כבר יוצא. הסברה בשחור והשיער שלי הוא חום בהיר. איך אניי יכולה לחזור לשיער הקודם שלי מבלי לחכות עד שהשורש יגדל וחצי מהשיער יהיה חום וחצי שחור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
זאב לוין03/06/2010ברגע שעשית סברה אסור לך לשים שום חומר כימי בשיער , אלא רק לחכות עד ששיערך יגדל כולו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)