מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי לדעת...דניאל לוי04/05/2010
הי לי שיער חום בתור ילד ושהתחלתי להאריך הוא נהפך לבלונד , האם הצבע הבלונדיני בהיר יכול לחזור ?
ועוד שאלה למבנה פנים כאלה שיער ארוך יכול להתאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואני גם דוגמן
דניאל לוי04/05/2010ככה שלא ייקח לי לי זמן מיותר של הארכת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל כל הילדים השיער מתכהה במשך השני
אור04/05/2010השנים* וכך גם גוון העינים העור וכו'
השיער שלך לא יהפוך לבלונד לעולם.
ואם תצבע לבלונד תראה כמו אפרוח מכיון שגון העור שלך הוא שחום וזה לא מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף שלא הבנתי
אור04/05/2010איך זה שאתה דוגמן יגרום לשיער שלך להתארך מהר?
מה שיפה בעיני האחד לא בהכרח יהיה יפה בעיני האחר,כך שזה אינדבידואלי
אם כבר בקשת חוות דעת,
שיער ארוך לא יתאים לך(לפי דעתי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי
דניאל לוי04/05/2010לא התכוונתי שזה שאני דוגמן אני אצליח לגדל אותו מהר מהרגיל.
אלא אם יהיה יפה לי או לא ...
כי חבל על הזמן של הארכת שיער אם לא יהיה יפה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכזה אורך
דניאל לוי04/05/2010כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אני
דניאל לוי04/05/2010בעיקרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל לוי
אור09/05/2010שיער קצר מתאים ומחמיא לך מאוד לדעתי,
הכי טוב שתלך לספר וימליץ לך על תספורת שתתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדלקתיייי
ירדן11/05/2010תעשה גאאלחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי.נוי04/05/2010
הייתי מעוניינת בהמלצה על ספר טוב שיודע לעשות גוונים ושלא יהיה מאוד יקר..
אשמח אם תצרפו תמונות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
אנג'לה טטרו04/05/2010לא ציינת אזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי דחוף!נטלי02/05/2010
הלכתי לספר לשאול לגבי החלקות למיניהן.
יש לי שיער מלא בגווני בלונד.
קראתי שאצלכם עושים החלקה ללא פורמלין,
אין לי בעיה להגיע לאיבחון של השיער רק רציתי לדעת פחות או יותר איפה אני עומדת
מבחינת המחיר.
שוב, שיערי מלא בגוונים בלונד שמש והוא עובר טיפה את הכתפיים.
א. לגבי החלקה צרפתית, האם אוכל לעשות על שיער עם גוונים?
ב. אם לא, אז לגבי הברזילאית שאצלכם היא ללא פורמלין מה המחיר לשיער כמו שלי
פחות או יותר... אני ממש לחוצה מכל מה שאומרים על הברזילאית.
ג. האם החלקה ברזילאית קוקו שוקו בטוחה לחלוטין כי גם בה נמצאה כמות גדולה של פורמלין.
תודה ענקית למי שעונה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
אנג'לה טטרו04/05/2010החלקה קוקו שוקו והברזלית יש בהם פורמלין ולא מומלץ לעשות אותם יש את היפנית ,
בשביל להגיד לך הבחנה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער ,יש הרבה שאם גוונים והשיער מתאים לגבי מחרים אני לא יכולה להגיד לך ,אם את מאזור הצפון אשמח לתת לך יעוץ ואם לא כל אחד ממנהלי הפרום אם תגשי למספרה אשמח לתת לך שרות בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי אני אחרי החלקה יפנית ויש לי שאלהנוי02/05/2010
עשו לי היום החלקה יפנית, [יום ראשון] אמרו לא לא לחפוף עד יום רביעי ואל לדעת ולא כלום
שאלתי - אחרי החפיפה איך השיער ייראה? יבש \ לא ממש חלק כי עכשיו הוא נראה חלק ובריא והכל
בנוסף - האם מותר לי לשים אותו בקוקיה או לעשות צמה מבלי שהוא יהיה מוזר לאחר מכן?
עוד שאלה- אחרי חפיפה, עליי לייבש אותו במייבש? מותר ליישון עם השיער רטוב?
אני חייבת תשובות שכחתי לשאול את הספר באותו יום ומתרוצצות לי המון שאלות.
תודה ויום נעים, נוי =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
אנג'לה טטרו04/05/2010אחרי החלקה אסור במשך 10 ימים להשים את השיער בקוקו ולא צמה ,
אחרי חפיפה השיער לא נראה כו ביום הראשון של הגיהוץ,
מומלץ לא ללכת לישון אם שיער רטוב ,לגבי היבוש בפן זה תלוי את יכולה לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי והקרחתיעל02/05/2010
בעלי כבר מקריח כמה שנים אבל לאחרונה זה החמיר.. בעידודי, הוא רוצה להתחיל להשתמש בחומר נגד התקרחות ובינתיים קיבלנו הכי הרבה המלצות על פרופסיה אבל אני לא יודעת על זה יותר מדי - אז אשמח לשמוע גם מהמומחים פה וגם מבעלי ניסיון אישי על התרופה.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחי הגדול משתמש בזה
נטלי02/05/2010יש לנו במשפחה בעיה של התקרחות ואחי מאוד חשוב לו המראה החיצוני והוא מאמין שקרחת זה מבגר מאוד אז הוא ממשתמש בפרופסיה כבר שנה וחצי וזה מאוד עזר לו והא מאוד מרוצה, השיער לא נושר ואפילו כמה שיערות חזרו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעלילי01/05/2010
שלום אני מזה מספר שנים צובעת רק את השורש מקדימה ואחת לחצי שנה את השיער עברתי לידה ולא היה לי זמן ונהיה לי בלאגן בשיער מה אוכל לומר לספר כד שאגיע לרמת צבע אחיד רוצה צבע בלנוד עדים אני במקור אם צבע חום פיגמנט גינגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילי
אנג'לה טטרו04/05/2010יתכן שבגלל שינוי אורמונלי הבלגן נוצר ,את צריכה להגיד לספר מה את בדיוק רוצה ולהקפיד לצבוע כל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צורת השיעריפית01/05/2010
עד לא מזמן היה לי שיער מתולתל ובריא, מלא נפח וברק ופתאום בהדרגה של מ'ס חודשים הפך לחלק ויבש ונשירה חזקה מאוד, אני מציינת שאני צובעת מדי חודשיים.... כולם חושבים שעשיתי פן!!!!
ממש מוזר.... האים הסיבה לכך היא הצבע? האים יש פתרון לחזור לתלתלים היפים שהיו לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי שיער
צפי14/11/2011שלום
אני בת 48 ומזה חצי שנה יש שינוי מוזר בשיער של הראש שמתחיל לצמוח חלק,חוץ מזה גם היו לי ריסים ארוכות ומעוגלות וגם הם איבדו את צורתם ונהיו ישרות לגמרי ,ממש כמו קסדה.יש לציין שהייתי אצל רופא עור והוא טען שייתכן ובגלל אנמיה שהייתה לי השיער שינה צורה,אני כמעט 3 חודשים לאחר קבלת עירוי ברזל ועדיין אין שום שינוי בריסים ובשיער ראשי.יש לי צמיחה חדשה בגלל נשירה שהייתה לי אך אין שינוי בצורה.
האם יש דרך שאוכל לטפל בבעיה של הריסים ?לא מעוניינת בהדבקת ריסים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי צורת השיער - תגובה
זאב לוין15/11/2011לא נתת לי מספיק פרטים אך יכול להיות שהשיער התייבש , אם זה המקרה את צריכה לשקם את השיער , שמפו + מסיכה מקצועיים - לדאוג לספר קצוות ואמפולות לשיקום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער וורודליהי30/04/2010
היי, השיער שלי צבוע בבלונד דבש. קניתי צבע וורוד לשיער ועשיתי כמה פסים שתפסו יפה מאוד כי השיער שלי היה בהיר כבר ולא היה צורך בהבהרה.
לאט לאט עם החפיפות הפסים דהו אבל לא נעלמו לגמרי
אני רוצה לעשות ריענון של הצבע הבלונד דבש שלי ולהעלים את הפסים הדהויים
זה בסדר לצבוע את השיער בערכה הביתית שלי על הפסים?
האם הוורוד ישפיע איך שהוא על התוצאה?
לחכות שיירד לגמרי מהשיער ?
דחוף , תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהי
אנג'לה טטרו30/04/2010אני צריכה לראות את השיער כדי לתת לך הבחנה מדוייקת ,לפי מה שאת מתארת כרגע יש לך פסים ורודים על הצבע הדבש ואת שואלת אם לחכות שהפסים ירדו לגמרי הם לא דוהים עדיין נשער הגוון
הוורוד אני הייתי ממליצה לך לגשת למעצב שיער מכדי שיראה ואז יתן המלצה בטוחה
הוורוד כן יכול להשפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהדליה30/04/2010
שלום רב,
רציתי לברר מה ההבדל בין החלקה יפנית להחלקה רגילה ? איזו מהן עדיפה מבחינת שמירה על טיב השיער ? איזו מהן מחזיקה זמן רב יותר ? האם החלקה כזו או אחרת עלולה לגרום לנשירה ? ההחלקה האחרונה שעשיתי היתה לפני 13 שנים. עד כמה שזכור לי, השתמשו בחומר שנקרא "גבס" ונגרמה לי נשירת שיער תקופה מסויימת אחרי ההחלקה. האם משתמשים בחומר זה גם כיום ?
בתודה,
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
אנג'לה טטרו30/04/2010יש הבדל החלקה יפנית גם משקמת את השיער וגם מחליקה ,החלקה הרגילה מחליקה ,הם לא עלולים לגרום לנשירה עם החלקה נעשתה נכון גם לגבי היפנית ,לגבי החומר גבס לא משתמשים בזה ככול הידוע לי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רולים כמו פעם!מעיין29/04/2010
פעם היו עושים תלתלים עם רוליםם..וזה הרבה יותר יפה.. ונראה הרבה יותר קל.. אז קניתי :)
אבל אני לא יודעת איך עושיםםם?!?! מישהו יכול לרשום לי איך?? או אם יש תמונות להמחשה זה עוד יותר טוב :)
ומה זה רולים חמים?!?!
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
אנג'לה טטרו30/04/2010יש שיער שהרבה יותר יפה עם רולים ,אבל רולים עושים עם מכונה ליבוש במספרה ,לגבי רולים של הבית או רולים חמים אחרי חפיפה להשים מוס ולחכות שהשיער יתייבש ואז לגלגל ולחכות כמה שיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליקלי29/04/2010
שלום אני לי ואני בת 10 אני התחלתי בגיל 9 לעשות פן ומאז זה ניהיה להרגל אבל פעם לפני שהתחלתי לעשות את הפנים היה לי שיער הורס ממש חלק וממש קטלני ונדיר אבל אחרי זה כאילו עכשיו השיער שלי ניהיה לעבה,מתולתל ובעיה לסדר אותו מה אני יעשה. אני יעשה הכל כדי שהשיער יחזור להיות כמו פעם .תגידו לי מה לקנות ואיפה ואני יקנה,מחכה לתשובה במהרה אני צריכה את התשובה להיום כי אני רוצה את זה לל"ג בעומר אז מחכה לתשובה
אני רוצה שהשיער שלי יחזור כמו שהיה לי (בתמונה המצורפת זאת עם השיער שחור חום יש לה שיער כמו שהיה לי ואני רוצה שהוא יחזור להיות ככה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
מעיין29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה יצאה ריקה. אז..
מעיין29/04/2010לצערך ולצערי כי גם לי היה שיער כזה אפילו יותר חלק משל ללי(כמעט מלאכים)..
השיער לא יחזור להיות כמו שהוא אף-פעם אפשר לנסות עם מסכות טבוות ועם להפסיק לגמריייייי עם כל הפניםם!! אבל עדיין כמו שהיה לא יהיה חבל שתחלת!!
בכל מקרה פן מנפח את השיער וגורם לו להיות נפוח גם כשאת עם הפן והוא נהרס יותר מהר.. עצה קטנה אם כבר התחלת ואת רוצה להמשיך עם זה.. תחליקי את השיער.. ללאא!! לא החלקה יפנית ברזילאית וכל אלהה.. פשוט מחליקק לשיער פשוט וטוב.. יש של חברת wetline שהוא מעולה ואני משתמשת בו גם של קריוליס מעולה!!
בכל מקרה המחליק מרכך את השיער שלך וכמה שהפן מנפח הוא מוריד את הנפח ונראה הברה אבל הרבה יותר טבעי :)
מקווה שעזרתי :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורשים בהיריםדליה29/04/2010
שלום רב! יש לי הרבה שיער לבן ואני צובעת בגוונים שטניים ודבש מדוע השורשים יוצאים בהירים מיתר השיער ואיך מונעים זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדליה
קורן אריכא29/04/2010שתי סיבות :
1[משתמשת בצבע לא נכון זאת אומרת בהיר מידי
2[ החמצן שאת משתמשת גבוהה מידי
על מנת לקבל צבע מושלם ממליץ ללכת למעצב שיער מקצועי על מנת לא לפגוע בשיער וכדי לקבל תוצאה מושלמת.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שקשה לסדרהדר29/04/2010
שלום רב,
השער שלי הוא שיער שקשה לסדר אותו מקורזל ומתולתל. בהוסך הוא נפוח בד"כ ויבש.
אני הולכת אם השיער אסוף
אני משתמשת בקרם לחות לשער. שמעתי שלשער שלי לא כדי אלא שכדי גל לשער על בסיס נוזל.
האם יש כזה דבר? או אם מה כדי לי להשתמש?
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להדר
קורן אריכא29/04/2010אני ממליץ להשתמש בגלייז של פול מיטשל מצויין לשיער כמו שלך ,יש לך מידע באינטרנט ץ
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתאלווירה28/04/2010
שלום רב:
יש לי שיער פגום מאוד ויבש עשיתי פסים לפני 3 או 4 חודשים, שאלתי היא האם כדאי לי לעשות החלקה יפנית או לא? ואם לא מה אתם ממליצים לי לעשות. השיער שלי מאוד קשה לסירוק והוא אסוף כל הזמן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלווירה
קורן אריכא29/04/2010בשום פנים ואופן לא לבצע החלקה יפנית .
החלקה יפנית לא מתאימה לשיער שעבר גוונים ,אני ממליץ ללכץ לספר מקצועי על מנת להגיע לתוצאה מושלמת ולקהל חוות דעת .בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת צבע שיערענבר27/04/2010
היי,
רציתי לשאול אם יתאים לי לצבוע לבלונד? ואם כן לאיזה גוון?
נכון לעכשיו יש לי גוונים בשיער, ושיער טבעי חום כהה.
אני עושה הרבה פעמים מחליק, אבל השיער שלי מתולתל...
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד עם תלתלים הפעם
ענבר27/04/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים להודעות פה?
ענבר04/05/2010מישהו יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)