מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שרוףבר03/09/2010
אמממ לא הסתפרתי בערך שנה וחצי אפילו לא קצוות , מאז עשיתי החלקה ברזילאית
שדרך אגב לא עשתה לי שום דבר לשיער אומנם השיער היה יפה כחודשיים
והכל נהרס אחרי כמה זמן ... מאז אני עושה מחליקים ופנים
אתם ממליצים להסתפר ? :\ כי מאז השנה וחצי אני לא מרגישה שהשיער אורך לי הוא פשוט נשאר
באותו אורך שהוא היה ....
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
זאב לוין07/09/2010החלקה ברזילאית היא מיועדת לחודשיים בלבד.
השיער שלך לא מתארך מכיוון שהוא מאוד פגום ושביר בקצוות והוא פשוט מרוב שבירת הקצוות לא מתארך.
עילך לרענן קצוות פעם ב3-4 חודשים ואז הקצוות יהיו חזקים יותר, פחות שבירים ואת תתחילי לראות ששיערך מתארך.
בנוסף ממליץ להשתמש במסכות ושמפו לבנית שיער יבש ופגום של חברת וולה sp סדרת repair* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 11מירב02/09/2010
לבת שלי יש שיער מתולתל מקורזל ויבש כמו שרוף במיוחד בחלק העליון ,
ניסינו את כל השמפויים שיש בסופר לשיער יבש וכן גם קרמים לשיער, אבל בכל זאת השיער ניראה ומרגיש יבש.
יש לה בשיער בחלק העליון קצוות שלא באורך השיער שהם גם מאוד יבשים ובולטים במידה ולא שמים סיכה והרבה קרם לחות .וגם זה לא עוזר להרבה זמן מה עלינו לעשות .
על איזה קרם ומסכה אתם ממליצים ע"מ לשפר את מראה השיער והיכן ניתןלרכוש אותם
* יש לציין שהשיער שלה בהיר שטני והקצוות שבחלק העליון בהירים מאוד כמעט בלונד.
במספרה הציעו ערכה של לוריאל לשיער מתולתל האם כדאי כי כל התכשירם אשר ניסינו עד היום לא הניבו תוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב
אנג'לה טטרו02/09/2010תנסי שמן פישטן זה יכול לעזור .זה גם גיל שהשיער לא תמיד מיסתדר אבל זה ישתנה ,
המוצרים של לוריאל טובים אם מעצב שיער המליץ אולי שווה לנסות זה יכול להקל עליה בסידור היום יומי שום חומר לא יכול לשנות לה את צמיחת השיער
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער אחרי מקלחתאילן01/09/2010
שמתי לב שאחרי מקלחת השיער מאוד יפה. רציתי לדעת מה אני צריך לשים בו ישר אחרי המקלחת כדי שישאר ככה?קרם לא עוזר כי הוא נותן ברק אבל לא שומר על הצורה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניר
קורן אריכא02/09/2010אני ממליץ להשתמש בקרם לשיער של" פול מיטשל" מסדרת "הקונדישינר ",למרוח על שיער לח .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי איך עושים שיער כמודוד01/09/2010
של מייקל לואיס עוזב זהבי עופר שכטר בכול הסדרות השיער שלהם ניראה ממש בריא! יפה ומעוצב ..
מה בדיוק צריך לקנות איזה מסכה שמפו חומר עיצוב מסרק רגיל או שמסרק מיוחד ?
יש לי שיער דק מאוד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
קורן אריכא02/09/2010אני ממליץ לך לקנות שמפו +מסכה של שוורצקוף לשיער יבש,או דק ,ובנוסף חומר לעיצוב השיער אני ממליץ על ה"טי-טרי" של פול מיטשל יש לך מידע באינטרנט,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ..
דוד04/09/2010תודה לך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפת שיערהילית01/09/2010
שלום,
צבע השיער שלי הוא חום כהה. דיילת צבעי שיער יעצה לי להשתמש בצבע שיער מס 5. מאחר וזאת פעם ראשונה שאני רוצה לצבוע את השיער, קניתי שטיפת שיער ללא אמוניה וחמצן של חברת VEGETL COLOR בצבע chestnut, כדי לטשטש שיער לבן. אין לי הרבה שיער לבן.
שאלותי - האם הצבע שבחרתי מתאים? ובנוסף - אני רוצה לצבוע לבד בבית, מה אני צריכה לעשות בדיוק, והאם צריך לחפוף אחר כך או רק לשטוף במים? אודה מאוד לתשובה מפורטת, כי זאת פעם ראשונה שאני צובעת. תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוםהילית
אנג'לה טטרו02/09/2010בשביל להגיד לך שהצבע מתאים אני צריכה לראות את השיער מס 5 זה צבע חום טבעי זה אמור להיות בסדר ,
עדיף לקרוא את ההוראות ,בדרך כלל בשטיפה לא חופפים אחרי
עדיף לקרוא את ההוראות מפני שלכול שטיפה יש את ההוראות שלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער ותספורתרונית01/09/2010
רציתי לשאול אני מסתפרת קצר וצבע שערי הוא חום כהה,האם יש הבדל משמעותי אם צובעים לפני או אחרי תספורת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
אנג'לה טטרו02/09/2010לא ציינת איזה אורך יש לך לפני התספורת .אם השיער ארוך אז כדי להסתפר קודם ,ואז לצבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעה מבלונד לחוםאנונימית31/08/2010
הצבע הנוכחי שלי הוא בלונד כהה צבוע עם פסים בהירים. כרגע אני מעוניינת לחזור לצבע הטבעי שלי (חום בהיר). ממה שהבנתי זה לא הולך להיות קל... הצבע ידהה ויהפוך לג'ינג'י.
שמעתי על כמה עצות:
1.פיגמנטציה. כמה זה עולה בדרך כלל, באילו מספרות עושים את זה (אני גרה בבאר שבע) והאם זה מזיק לשיער?
2.לצבוע כמה פעמים לחום, עד שהצבע ייתפס.
3.לעשות גוונים עדינים בשורש (מה שלא נראה לי כרעיון טוב, כי אני רוצה לצאת מהבלונד)
4.לעשות גוונים חומים/שטיפה חומה, כדי לשלב בין השורשים לבלונד שנשאר...
נמאס לי להראות מוזנחת :/
תודה מראש על התשובה!!!
נ"ב
בכל מקרה, אשמח להמלצות על מעצבי שיער מקצועיים בבאר שבע,כי כרגע זה נראה שאין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"א,אם לא התנסחתי נכון...
אנונימית31/08/2010רציתי לדעת איזו עצה היא הכי אפקטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ,מחום לבלונד
אנג'לה טטרו02/09/2010במצב כמו שאת מתארת ,הייתי צובעת את השיער לצבע הכי קרוב לטבעי אפלו לוקחת צבע יותר ככה ,
ואחרי כמה חודשים במידה והצבע ידהה אז לחזור רק עם שטיפה ,בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבלונד לחום
אנג'לה טטרו02/09/2010אני הייתי הולכת על 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
זאב לוין07/09/2010אני לא שמעת על מעצבי שיער רבים שיודעים לבצע תהליך זה כדי שתוכלי להנות מצבע לאורך זמן.
אני ממליץ לך למצוא מישהו שיכול לעשות תהליך פיגמנטציה ולאחר מכן צביעת שיער בדיוק לאותו הצבע שהית רוצה לקבל לפי הקטלוג.
במידה ואם תעשי כל צבע חום ללא פיגמנטציה הצבע ידהה לך כל הזמן באזורים שהוא היה בלונד ואת לא תהני מהגוון הצבע לאורך זמן.
לא יכול להמליץ לך על ספר ששמעתי מאזור דרום שיודע לבצע תהיך זה, אבל אני יכול להבטיח לך שאנחנו מומחים בתהליך פיגמנטציה שאת יכולה לעשות אותו פעם אחת אצלנו כדי שבהמשך הזמן הצבע לא ידהה מהר ואת שאר הצביעות את יכולה להמשיך אצל מעצב השיער שאת מכירה
נשמח לעמוד לרשותך, זאב ליון וצוות המספרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וטיפולי שיערענת30/08/2010
שלום לכם,
אני בחודש השמיני להריוני, ולפני כחודש עשיתי החלקה יפנית של יוקו סיסטם.
תוצאת ההחלקה לא כל-כך עלתה יפה בחלק הימני של השיער, והספר הציע לתקן את הדרוש ע"י טיפול כימי שבמהלכו מופרשים קצת אדים.
וכאן שאלתי: האם כדאי לעבור את התיקון כשאני בשלבי הריון מתקדמים? האם הדבר יכול להזיק? הייתי מאוד רוצה לתקן את השיער. מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
אנג'לה טטרו02/09/2010אני הייתי מחכה עד אחרי לידה .שתהיה לך לידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה לשיער יבש ומחומצןורד30/08/2010
איזה החלקה לא יקרה מדי מומלצת לשיער יבש ומחומצן .
עשיתי בעבר את הברזילאית ,היא היתה לי טובה אך התברר שהיא מסוכנת ןלכן
אני מפחדת לעשות אותה שוב
תוכלו בבקשה להמליץ על ספר טוב באיזור י"ם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
קורן אריכא02/09/2010אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את השיער שלך וע"י איבחון נכון להתאים את סוג ההחלקה לשיערך ,בהצלחה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחזרה לבלונד חודש אחרי צביעה לחום?Cate29/08/2010
לפני חודש צבעתי לחום-אדמדם (שנעשה די בהיר עד עכשיו). מה שהיה קודם זה בלונד צבוע, והטבעי שלי הוא חום בהיר. אני רוצה לצבוע שוב לבלונד, אבל פוחדת שייצא כתום בגלל שהחום-אדמדם רק בן חודש. האם החשש מוצדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קטי
אנג'לה טטרו29/08/2010כן את צודקת זה בהחלט יכול לצאת כתום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון29/08/2010
יש לי בת בת 12 שיש לה שער מתולתל יפה כזה לא יבש ולא מקורזל
הבעיה היא שהוא מאוד נפוח ואני לא יודעת מה לעשות עם זה הילדה מאוד רוצה להוריד את הנפח אבל בשום אופן לא מוכנה לדילול או לפתיחת תלתלים
אני מבקשת מכם אם אתם יודעים אל קרמים או מסכות או כל מיני טיפים על הורדת נפח משיער מתולתל
אשמח לשמוע
בתודה לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
אנג'לה טטרו29/08/2010שמון פשטן יכול מאוד לעזור ,גם קרם לחות טוב יכול לעשות את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיעררוני29/08/2010
בד"כ אני צובעת את שערי פעם בשלושה שבועות ואת האורכים פעם בשלושה חודשים.
שערי מאוד יבש מתמיד בתקופה האחרונה (אפילו שאני משתמשת במסכות טובות), הציעו לי לצבוע את האורכים עם שטיפה של וולה הנקראת קולור טאץ השאלות שלי בקשר לכך:
1. כמה זמן להישאר עם השטיפה על הראש ? והאם משתמשים בזה עם חמצן 6%?
2. האם לא עדיף לצבוע עם צבע רגיל של וולה פרפט ולחכות 10 דקות מאשר להיות עם השטיפה על הראש למשך חצי שעה ?
3. ואם הכל זאת עושים שטיפה : השטיפה יוצאת אותו דבר כמו הצבע ? ולמה זמן היא מחזיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
אנג'לה טטרו29/08/2010שטיפה בדרך כלל זה עם 3% חמצן
עדיף לצבוע את הקצוות עם שטיפה בגלל אחוזי החמצן הנמוכים
שיער שהוא צבוע אין צורך לצבוע שוב ,אלא להכניס פיגמנטים מה שהשטיפה יכולה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיערדניאל לוי27/08/2010
בתור מומחים אתם חושבים שהארכת שיער תתאים לי או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאל לוי
אנג'לה טטרו29/08/2010אתה נראה טוב כל מה שאתה תרגיש טוב יכול להתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר ללכת אחרי פתיחת תלתלים לים?כבר ניסתה הכל27/08/2010
או שזה יכול להרוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלטלים
אנג'לה טטרו29/08/2010עדיף לא להרטיב את השיער .הייתי ממליצה לך לאסוף אותו להימנע מלהרטיב במי ים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבתאל27/08/2010
רציתי לדעת עם מסתפרים השיער אורך יותר מהר?
היום הסתפרתי ויצא ממש ממש קצר כמעט קרה, והיה לי שיער עד אחרי אמצע הגב ,
הורידו לי בלי כוונה בערך עשרה ס"מ מהשיער ובלי דירוג אלא שיער ישר
תוך כמה זמן השיער יארך לי ? הפסקתי עם הפנים , ואני עכשיו
עושה פעם בשבוע מסיכה....
תוכלו לתת לי טיפים לטפל בשיער כדי שייארך לי מהר ?
תודה רבה שבת שלום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
ב תאל02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
בתאל10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)