מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער לבןתות15/05/2010
אני בת 42 ויש לי 50% שיער לבן הבעיה היא שאני עושה שנים על שגבי שנים גוונים בלונד על שורש חוםכל חודש אני פוקדת את הספר לעשות שורש וזה ממש יוצא לא יפה כי המרחק בין הגוונים לשורש גדול וכאשר אני אוספת את השיער זה ממש לא יפה.
איזה צבע שורש כדאי לצבוע ע"מ שאם יצא הלבן זה יבלוטכל כך
אודה לך עך תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תות
זאב לוין16/05/2010אני חייב לראות את שיערך כדי שאוכל לתת לך תשובה מדוייקת לגבי העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים יבשיםאנונימית15/05/2010
שלום
יש לי שיער מתולתל, נפוח ויבש. איזה מוצר לשיער יעניק לו תלתלים יפים, לא מתכווצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
זאב לוין16/05/2010אני ממליץ לך להשתמש בקרם לחות של פוושן9 זה יתן לך את התוצאה הרצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שם המוצר?
אנונימית17/05/2010איני מוצאת שום מידע על המוצר הזה.
אשמח לקבל פרטים עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית תלתלים - חומר מותאם לשיער מובהררונן פלג15/05/2010
שלום. כבר עשיתי כמה פעמים פסים בשיער. לפני שנה עשיתי פתיחת תלתלים (לא אהבתי את התוצאה) ועכשיו השיער חזר להיות מתולתל ומקורזל. יש לי בעיה שתמיד הייתה בשיער זה שיש בו מלא מלא קשרים לא משנה כמה מסכות אני עושה.
כרגע אני עם פסים והשיער חזר להיות מאוד תלתלים ועם הרבה קשרים. ואני מעוניינת לפתוח את התלתלים (אבל לא להחליק לגמרי). האם יש חומר שיכול לפתוח תלתלים לשיער שעבר הבהרה (פסים) ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשא
זאב לוין16/05/2010את יכולה לעשות פתיחת תלתלים עדינה בנוסף ממליץ לך לגזור קצוות פעם ב4-6 חודשים וזה יפתור מהשיער להסתבך בקצוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי אנואהדניאלה15/05/2010
יש לי שיער ארוך מאד יבש הנוטה לשבירה, אני צובעת אותו בצבע בלונד אפרפר בהיר. האם צבעי אנואה אינם מכילים אמוניה ויכסו לי את הלבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
זאב לוין16/05/2010לא מכיר חברה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיער ללא שומן בבקשהבכור13/05/2010
שלום האם קים בשוק מוצר שניתן לעצב שיער קצר של גבר ושהמוצר לא מכיל שומן ?
תודה תדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זד
אנג'לה טטרו14/05/2010כן יש הרבה מוצרים .הייתי ממליצה לך שתתייעץ למעצב שיער באזור שלך ואפילו תבקש לנסות
ולראות שזה באמת מה שאתה אוהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת חשמלית מסתובבת של רואנטהאפרת13/05/2010
משהו שמע אולי על המברשת הזו שסיגל שחמון פרסמה בעבר?
אני מכורה לפנים ומחפשת דרך קלה ופחות כואבת לכפות הידיים.
המחיר שלה די יקר השאלה אם היא שווה ואם זה מגיע יחד עם פן?
אם למשהו יש פתרון אחר חוץ ממחליק שער -"מגהץ" שאת ההחלקה שלו אני לא אוהבת וגם לא של החלקות יפניות או ברזיליות למינהן.
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
אנג'לה טטרו14/05/2010יש מברשות שמסתובבות ויש כאלה עם פן , אני לא יכולה להגיד אם זה טוב כי אני לא מכירה הרבה אנשים שקנו ומרוצים ,יש בכמה חניות חשמל עדיף שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש
ליבנת03/06/2010יש לי את המכשיר אני משתמשת בו ומרוצה אבל יש לציין שהמכשיר מתאים לי כיוון שיש לי שיער דק ויחסית גלי עם נטייה לחלק. מי שיש לה שיער עבה או מתולתל זה פשוט מכשיר יחסית חלש וייקח לך שעותתתת להחליק איתו... וגם אני משתמשת בו יותר לייבוש ולעשות צורה של פן שישיות .. אבל לפן חלק חלק לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למוצר לעיצוב שיער עדיף שטבעידוד13/05/2010
מחפש מוצר במיוחד ליצאות משהו יקר ואיכות ששווה תכסף יש לי שיער דק/עדין אבל יש לו נפח בגלל שאני משתמש עם שמפו ומסכה לקבלת נפח .
עכשיו אני מעדיף מוצר שיעשה תשיער טבעי! כי זה הכי יפה לפי דעתי לא ?
אבל חשוב גם שהמוצר עצמו היתן לשיער חיות .. יעשה תשיער יפה מעבר לעיצוב עצמו טבעי כזה ...
תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
אנג'לה טטרו14/05/2010יש מוצר של שוורצקוף ספרי ברק אני אישית משתמשת ומרוצה אני שמה מיד אחרי החפיפה השיער שלי דק ולא כל חומר מתאים לו היייתי ממליצה לך לנסות אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ספרי בדיוק יש כמה סוגים
דוד15/05/2010תודה לך
אבל יש כול מיני סוגים של ספרי מוס ועוד כמה...
ויש לציין שאני בן .
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספות שיערמיקה12/05/2010
עשיתי היום תוספות שיער בשיטת החרוזים ומאז כואבת לי הקרקפת (בזמן מגע בחיבורים) ואין לי אפשרות לשכב על הראש מכיוון שאז מופעל לי לחץ על החיבורים וזה כואב.
האם זה נורמאלי? אם כן כמה זמן לוקח לעור להתרגל לכזה דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקה
אנג'לה טטרו14/05/2010כמה ימים את תרגישי את הלחץ הזה ,זה לא צריך להיות צמוד ממש קרוב לקרקפת,
כשעושים תוספות זה לוקח כמה ימים להיתרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערנעמה12/05/2010
ראשית אקדים ואמר שהפורום נהדר
יש לי שאלאת:
1. יש צבע של וואלה (צבע של מספרות ) מס' 7.7 , שמוצא חן בעני , אבל שמעתי שוואלה יש הרבה אמוניה מיחסית לחברות האחרות המוכרות (אינדולה, שוורצקוף,קדוש) ומן הסתם גם זה ייבש יותר את השיער, האם זה נכון, ואיך אפשר לדעת את כמויות האמוניה בחברות השונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעמה
אנג'לה טטרו14/05/2010זה נכון לוולה היו הרבה המוניה אבל אני יודעת שעכשיו הם חידשו את הצבעים והם הרבה יותר טובים ,כדי לבדוק חוץ מזה הם צבעים טובים עכשיו הם שידרגו והם מוצלחים,
אני אישית עובדת אם הצבעים של שוורצקוף ואני יכולה להגיד לך שהם הכי פחות אמוניה וצבעים מעולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- [שאלה]ליאור11/05/2010
רציתי לדעת שתי דברים:
1.לחפוף שיער כל יום {מים ושמפו}זה מזיק לשיער?
2.לתלוש שיער אני יודע שזה מחליש את השורש אבל רציתי לדעת אם אחרי שאני אתלוש באותו מקום הרבה פעמים אז השיער במקום ייעלם?ואם הוא ייעלם תהיה צלקת או עור רגיל כזה{כי אני תולש במצח טיפה לעשות קצת מפרצים}
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאור
אנג'לה טטרו14/05/20101, הייתי ממליצה לך שמפו איכותי שלא מזיק לשיער וככה תוכל להיות שקט ,לחפוף כל יום לא יכול להזיק
2, כן אם אתה תולש זה יכול להיות בכול זאת הייתי מציאה לך לשקול את זה מיחדש ולא לתלוש שיערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים- מומלץ?מתולתלת10/05/2010
היי, יש לי שיער מתולתל מאוד ונפוח!! הוא קצת אחרי הכתפיים.
אני כל הזמן אוספת אותו בתוך עגבניה ועושה מחליק מקדימה ועל הפוני צד.
רציתי לדעת אם מומלץ לי לעשות פתיחת תלתלים?
ואם אחרי שאני אעשה פתיחת תלתלים אני אוכל לפזר אותו בלי להתבייש בו?
תודה רבה! ויום טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתולתלת
זאב לוין11/05/2010אני חושב שבמקרה שלך זה כן יכול לעזור ולתת לך תוצאות טובות בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתולתלת
קורן אריכא11/05/2010מומלץ לעשות פתיחת תלתלים על מנת להוריד את הנפח של השיער כמובן אני ממליץ ללכת לספר מקצועי או שאת מוזמנת אליי לסלון על מנת לבצע דיאגנוזה וכן זה רעיון מצויין על מנת להוריד את הנפח של השיער ולהישאר עם תלתלים יפים .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיער קרמישירי10/05/2010
שלום
קניתי מחליק שיער קרמי של ritter xsz 240 בצבע אדום רציתי לדעת אם המכשיר טוב ואם לא איזה ממולץ לקנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזכרתי במשהו
שירי10/05/2010רציתי לדעת אם הצד החיצוני של הפלטה שהוא בעצם הפלסטיק גם אמור להתחמם כי הוא מתחמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי שהוא טוב
דנה30/05/2011ואני בעצמי רוצה לקנות אותו אך ממתינה להמלצות- האם הוא מחליק מהר והאם התוצאה נשמרת?
לשאלתך, זה אכן מתחמם בכל סוגי המחליקים שהיו לי. כרגע אני משתמשת עם אמיקה וניסיתי לאחרונה את קורליוס שהוא מעולה. מתלבטת כרגע בינו לבין הרייטר האדום שרכשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק שיער קרמי - תגובה
זאב לוין02/06/2011אני ממליץ על מחליק ביביליס פרו - זה קניה לכל החיים
הוא לא קרמי הוא עשוי טיטניום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעה לבלונד אחרי החלקהליאור10/05/2010
עשיתי החלקה יפנית וברזילאית השיער שלי עבר מאד חזק ונפוח . לאחר ההחלקה הראשונה חזרתי אחרי חצי שנה ועשיתי שורש כשהשיער כבר צבוע לשחור היום אני כבר 3 חודשים אחרי השורש ובא לי לשנות לגוונים בלונדינים בשיער או צביעת השיער כולו לחום דבש אני מציינת שוב השיער שלי חזק מאד נפוח ומלא מה יגרם לשיער אם אני אצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור
קורן אריכא11/05/2010על מנת לתת דיאנוזה נכונה לגבי שעריך אני ממליץ שתגיעי אליי לסלון או ללכת לספר מקצועי על מנת לתת פיתרון מושלם לשיערך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת ספרדנה09/05/2010
שלום,
יש לי אירוע ב 21.5 ואני מחפשת ספר שיגיע אליי הביתה,
האם אתם מכירים מישהו?
אני גרה בקרית ים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
קורן אריכא11/05/2010את יכולה לחפש באינטרנט ספר פרילנסר ואני מאמין שתקבלי רשימה של ספרים [כמובן לחפש באינטרנט],בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
אנג'לה טטרו14/05/2010יש לי ספר שעושה תיסרוקות ועובד יפה את יכולה להיתקשר אלי ביום ראשון הקרוב למספרה ואתן לך את מיספר הטלפון שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים פה??yuval08/05/2010
הי אני בת 15 , באופו כללי השיער שלי בריא ומלא, חזק, אני משתמשת בקרמים ובקיצור השיער עצמו בריא. הבעיה שלי היא שהוא דליל מאוד באזור שמעל הגבות לצדדים, איפה שלגברים יש מפרצים, זה תמיד היה ככה, אז תמיד הלכתי עם שיער מפוזר עם שביל באמצע, אבל כשאני אוספת אותו לקוקו או סתם משבשבת את השביל באמצע נחשף לי אזור מאוד דליל .
יש דרך טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
אנג'לה טטרו09/05/2010היתי ממליצה לך לגשת לרופא המשפחה ,לפעמים חסר לנו בגוף וטעמנים מבלי שאנו מודעים לכך בכלל ובדיקת דם פשוטה יכולה לעזור .
ובקשר לקרמים שאת מישתמשת רצוי לא להתקרב לאזור הכרקפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)