מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי הגוון..ניצן02/04/2010
היי..
רציתי לדעת אם אוכל לצבוע את השיער שלי לחום בינוני כאשר שיערי בצבע שחור,לא צבוע.
האם אפשר ללא הבהרה?
ואיזה גוון אני צריכה..מספר?
תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועם
אנג'לה טטרו04/04/2010אם השיער שלך לא צבוע את יכולה ,לגבי מספר הצבע אני צריכה לראות את השיער כדי להמליץ על הגוון הייתי ממליצה לך לצבוע אצל ספר כדי להגיע לתוצאה טובה,חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מחליק את השיער? מיונז?שמן?ביצים?אפרת01/04/2010
ואיך שמים ולכמה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
זאב לוין02/04/2010השיער זה לא מטבח ולא סלט כדי לקבל תוצאה לשיער חלק את חייבת התערבות כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף פעם לא עונים לי...אתם לא יודעים?ליאת גיל01/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליאת גיל
זאב לוין02/04/2010מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלללהבתאל01/04/2010
יש לי שיער חום בהיר ואני רוצה לעשות צבע שטיפה שחור סינני
רציתי לדעת אחרי כמה זמן הצבע יורד ועם זה יחזור לי לצבע הטבעי שלי
הרבה אמרו לי שעדיחום כהה שזה יוצא כמו שחור וזה יורד מממש
תודה רבה וחג שמח (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאל
זאב לוין02/04/2010זה מאוד תלוי בסוג השיער,עובי השיער ת ברוב המקרים השיער עם הזמן הופך לקמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בתאל02/04/2010השיער שלי דליל נורא בגלל זה אני מפחדת שלא תיהייה לי נשירה והצבע לא יחזור לי לקדמותו או שהשיער פתאו ם לא ייארך לי כי אננני עכשיו מנסה להאריך אוןתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית ללא מחליקליאת גיל31/03/2010
שלום רב,
אני בדרך כלל עושה החלקות רגילות בשורשים בכדי לפתוח תלתלים,אבל הולכת עם פנים כי אין לי תלתלים,כבר מזמן השיער שלי פגום ונראה מקלות (חוץ מהשורשים)
עברתי החלקה ברזילאית לשיקום ויצא נחמד אך הייתי חייבת פנים.
אני רוצה לעשות החלקה יפנית בשורשים והמליצו לי על יוקו כי היא הכי עדינה.(גם נאמר לי כי יוקו היא לא ממש מחליקה לגמרי אלא שהשיער גם יכול להיות גלי)
אני לא רוצה שיער ישר ישר כי הפנים שלי צרות והשיער שלי לא מלא (אם זה נראה כמו פן אחרי החלקה ברזילאית אז אני לא אוהבת את הצורה).
חשבתי אולי אפשר לעשות את תהליך ההחלקה יפנית ללא מחליק כך שזה יראה כמו החלקה רגילה רק יותר בריאה.
הבנתי שכן אפשר לעשות ביביליס....
מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת גיל
זאב לוין02/04/2010כדי להבין בדיוק מה את רוצה לקבל, אני צריך לראות את השיער שלך כדי לאבחן אותו ולתת לך תושבה מדוייקת לשאלתך,לכן אני רוצה להזמין אותך אליי ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורי31/03/2010
בעבר היה לי שיער גלי ויפה התחלתי לעשות פאנים והוא נהרס יש אפשרות שהוא יחזור למה שהיה בעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
זאב לוין02/04/2010על מנת להחזיר את השיער לקדמותו צריך להפסיק לעשות פנים ולגזור את הקצוות השרופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיער בחומרים טבעייםשיר30/03/2010
היי, יש לי שיער חום,
קראתי שאפשר להבהיר את השיער ע"י קיצוץ כוסמת טרייה והשרייה במים רותחים, ואחרי שמתקרר למרוח על השיער ואחרי זה לשטוף.
ידוע לכם אם מורחים על שיער יבש או רטוב אחרי חפיפה? וכמה פעמים צריך לעשות את זה?
(לגבי לימון - אני לא עושה כי הבנתי שזה הורס את השיער).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
קורן אריכא31/03/2010אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לקבל תוצאה מושלמת ולא לחפש קיצורי דרך מפני שלא תקבלי תוצאה כמו שצריך ,חג שמח ויום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיערשיר30/03/2010
היי,
יש לי שיער חום ארוך גלי.
בד"כ אני שמה תרסיס סיליקון אובליפיחה צהוב על השיער כשהוא יבש, ומגלגלת אותו, ככה שהוא יוצא גלים יפים כאלה (כמו בקבוקים ארוכים רחבים). תרסיס עדין ולא שומני ומוסיף המון ברק ורכות.
השיער שלי די עדין ודק, ואני רוצה לקנות פן או מחליק שיער שיהיה לשימוש מידי פעם.
רציתי לשאול כמה שאלות:
1. מה עדיף לשיער, ומה פחות הורס אותו? פן או מחליק שיער?
2. הבנתי שאם מחליק שיער - אז עדיף קרמי?
3. האם לפני שמשתמשים במחליק שיער, יש למרוח על השיער היבש מהתרסיס שלי או לעשות על שיער יבש בלי כלום?
תודה רבה וחג שמח,
לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תוכלו להשיב לי, תודה :)
לירון31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שטיפת שיער לבןתמר30/03/2010
שלום
שאלתי היא האם ניתן לכסות בשטיפה שיער לבן בלבד
אם משתמשים בצבע שטיפה בהיר יותר מצבע השיער
(יש לי קצת שיער לבן וצבע שיערי חום כהה- אם אשטוף בצבע
בהיר שלא יתפס - האם רק השיער הלבן יתפס?)
תודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
קורן אריכא31/03/2010ניתן לכסות את השיער הלבן בשטיפה אבל לא יותר מידי בהיר למה הלבן לא יתפס אלה רק יטשטש אותו קצת.בכל מקרה אם שיערך חום כהה יהיה הבדלים בין השורש לאורך למה הוא לא יבהיר את האורך של השיער אני ממליץ לעשות בשורשים חום כהה כמו האורך על מנת לקבל צבע זהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערמשה30/03/2010
אני רוצה תספורת כזאת אז מה להגיד לספר ? יש שם לתספורת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
משה30/03/2010מה הוא שם בשיער שהשיער כזה יפה ויש לו מראה רטוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי
קורן אריכא31/03/2010תגיד לספ]ר לעשות לך "מוייקן"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.......................
משה31/03/2010ובמה הוא משתמש שהשיער כזה יפה ויש לו מראה רטוב מה הוא שם על השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלים יפניםמרינה29/03/2010
שלום. יש לי שיער טבעי, די עבה, שבעבר היה בעל תלתלים פתוחים יפים, אבל עם השנים איבד צורה ואני כבר לא מסתדרת אתו. חשבתי על החלקה, אבל הבעייה היא שאני לא רוצה שיער ממש חלק, אלא כזה עם קצת נפח. האם גלים יפנים יכולים להתאים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרינה
קורן אריכא31/03/2010צריך לעשות פתיחת תלתלים על מנת להוריד את הנפח בשיערך ולשמור על התלתלים.
קורן
חג שמח וכשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער אבל
קובי31/03/2010אני עשיתי פתיחת תלתלים וזה סתם שטויות לא עושה כלום שילמתי על זה 250 שח
ואני מצטער שעשיתי את זה אני אישית לא ממליץ לך בכלל
וגם לי יש אותו שער כמו שאת אומרת עבה שחור מלה והיה תלתלים יפים ועכשיו גלי ולא מסודר תמיד קוקו
אל תעשי טעות שאני עשיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרינה
זאב לוין02/04/2010לפי מה שאת מספרת את צריכה רק להסתפר, אין מושג כזה גלים יפניים יש רק החלקה יפנית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיעראמילי29/03/2010
כבר ביקשתי פה עצה ..
אבל עניתם לי ואני רוצה להרחיב את השאלה :
השיער שלי מאוד מתולתל , אבל בחלקים . יש חלקים שהוא מתולתל גלי , וחלקים שהוא מתולתל הרבה, והוא מאוד לא מסודר . האם החלקה יפנית תעזור לי ? !
או שאולי אני יכולה לפנות אל אחד ממכם ?
אני חייבת עזרה ! ..
אמילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמילי
קורן אריכא31/03/2010יש כמה אפשריות ,אחת לעשות פתיחת תלתלים או החלקה יפנית על מנת שנוכל להגיע לתוצאה מושלמת צריך לאבחן את שיערך ולראות מה ניתן לעשות על מנת להגיע לתוצאה מושלמת
חג שמח קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאורנה ב29/03/2010
לאחר טיפולי כימותרפיה,צמח לי שיער מלא בבקבוקים,ותלתלים קטנים ומקווצים בצורה לא יפה.
כרגע האורך של השיער שלי הוא בינוני אך אני עדיין לא מוצאת פיתרון לעיצובו.
שמעתי פתיחת תלתלים רציתי לדעת אם זה מתאים למקרה שלי,או לחילופין האם יש לך הצעות אחרות?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורנה
קורן אריכא31/03/2010על מנת להגיע לתוצאה מושלמת צריך לאבחן את שיערך
חג שמח קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלההגל29/03/2010
אפשר לעשות החלקה יפנית רק בשורשים? כי יש לי שיער קצת מתולתל אבל בא לי שלמעלה הוא יהיה חלק ולמטה קצת מתולתל. זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאי
קורן אריכא31/03/2010אפשר אבל לא רצויי מה שכן הייתי ממליץ לעשות פתיחת תלתלים בשיער על מנת שהשיער יראה מצוין ופחות נפוח ועדין תישארי עם תלתלים יפים בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !!! בבקשה תעזרו ליאני29/03/2010
צבעתי אתמול את השיער בצבע שטיפה של NATURAL אלה שקונים בסופר פארם..
רציתי שייצא חום-חום אז קניתי "חום כהה" והצבע שיצא ממש קרוב לשחור סיני :(
האם יש איזשהי שיטה להבהיר את הגוון?? להוצי את הצבע מהשיער? ( ברור שללא לחלוטין אבל את רובו..)
איזה מרשם-סבתא של לימון בשיער או כל דבר אחר בשביל שהצבע ייצא מהשיער יותר מהר מרק לחפוף ..אולי ככה הוא יתבהר ויהיה פחות חזק ושחור
תודה ! אני ממש מבואסת ואשמח לעזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
אנג'לה טטרו29/03/2010אני לא מכירה את השיטות האלה אבל הייתי ממליצה לך ללכת למישהו מיקצועי ולא לצבוע לבד שהנזק לא היה יותר .חג שמח וכשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
קורן אריכא31/03/2010אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את שיערך ובשום פנים ואופן לא לעשות ניסויים עם הצבע על מנת לא להרוס את שיערך,בכל מרה את צריכה לעשות ניקויי פיגמנטיים אם הצבע יצא שחור על מנת לקבל תוצאה מושלמת אני ממליץ ללכת לספר מקצועי שיאבחן את שיערך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)