מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגן חום לשיערsr22/03/2010
איפה אפשר להשיג מגן חום לשיער במחיר נוח בארץ?בארה"ב יש סוגים שמיועדים לתלתול וכאלה שלהחלקה(שגם גורמים לזה שהשיער יהיה יותר חלק) יש כאלה בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sr
קורן אריכא23/03/2010אני ממליץ לחפש באינטרנט יש לך מחליקים של "ביביליס פרו"שהם מצויינים מהטובים בעולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מוצרים?
sr23/03/2010חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי...איפה אפשר למצוא את זה? בסופרפארם או רק במספרות מקצועיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגן מפני חום מעולה- רייג' של קארין
אורית26/03/2010בטח יקירה יש בארץ כמה שאני ניסיתי , אבל הרייג' הלבן של קארין הוא זה שאני ממליצה עליו.
הוא גם עוזר בהחלקה , גם משמר את המראה לאורך זמן ושומר על השיער !
ראיתי את זה למכירה במלא מספרות בצפון , אבל בתל אביב אני לא כל כך מוצאת אז אני קונה באתר שלהם שהוא מעולה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל22/03/2010
אז ככה, יש לי שיער ארוך וחלק יחסית. ואני מאוד שוקלת לחיוב לעשות פוני.
העניין הוא, שבעבר עשיתי פוני בובה, אבל בגלל שהצמיחה שלי קצת בעייתית.. זה אפעם לא החזיק מעמד כ"כ ותמיד מצאתי את עצמי מחזיקה את הפוני בסיכות אחרי שבוע.
כמובן שלא לזה התכוון המשורר כשהוא החליט לעשות פוני..
השאלה שלי היא בעצם, אין איזשהי דרך לעשות פוני שהוא בובה שיחזיק מעמד
ולא יבחר צדדים?
אשמח לתשובה! תודה מראש, גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל
קורן אריכא23/03/2010על מנת לקבל תוצאה מושלמת אני ממליץ לך להגיע אליי לסלון על מנת לקבל תשובה מקצועית וכן יש פיתרון ,לעשות החלקה קטנה באיזור של הפוני אבל כמו שאמרתי צריך לאבחן את השיער על מנת לקבל את התוצאה המושלמת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Sun In כדאי ?הדר21/03/2010
יש לי שיער בצבע חום לא ממש כהה, אבל הוא גם לא בהיר. כדאי לי לשים sun in ? זה פוגע בשיער ? אם לא, אז איזה צבע יצא לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
זאב לוין21/03/2010אני לא ממליץ להשתמש בסני מכיוון שאת אף פעם לא יכולה לצפות לאיזה תוצאה את תגיעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשות לפנים!! דחוף..sahar12321/03/2010
יש לי פן את הפן של איתמר -פרלוקס 3600. הפן מאוד מאוד חזק וכרגע אני משתמשת במברשות סתמיות זולות ורגילות מעץ,התוצאה - נשרפות מהר וביצועים לא טובים.
אני מחפשת מברשת טובה שתחזיק מעמד טוב,שהשיערות שלה לא יישרפו , שהביצועים שלה יהיו טובים והתוצאה תהיה טובה.
אני אשמח אם למישהו תהיה הצעה למברשת טובה + מחיר פחות אות יותר.
אשמח לתגובות מהירות. תודה וחג כשר ושמח=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר shar123
זאב לוין21/03/2010ניתן לרכוש רק מברשת אחת, להזמינה במספרות והיא עולה בין70-100 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איזה סוג מברשת? אפשר שם מדוייק?
sahar12322/03/2010תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsahar123
זאב לוין23/03/2010זה בדיוק אותו הסוג שראינו בתמונה עליך רק לבחור את הגודל הרצוי .הספר שתזמיני אצלו הוא יוכל להמליץ לך על הגודל הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לחימרדוד20/03/2010
רציתי לדעת עם חימר של חברות מבילות הורס תשיער ?
כמו לוריאל וכול החברות
אז עם זה לא הורס אני יוכל לישון עם החימר ? או שאסור .?
תודה שבוע טובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודו
זאב לוין21/03/2010החימר לא הורס את השיער אתה יכול לישון איתו אבל מומלץ לחפוף את השיער כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בהחלקת שיער ..אמילי19/03/2010
יש לי שיער מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מתולתו.
נמאס לי שהוא ככה, לפני כמה זמן עשיתי החלקה , כשהייתי קטנה . זו הייתה החלקה יפנית , אבל זה לא עזר כי הספר לא היה טוב כל כך ..
אתם יכולים לייעץ לי מה אני יכולה לעשות בשיער ? היייתי אצל ספרים והם אמרו לי לעשות החלקה ברזילאית , אבל למה שאני אעשה כי הם אמרו לי ? אני צריכה שאתם תגידו לי , כי בכם אני סומכת ..
האם אני יכולה להפוך את השיער שלי לחלק , חלק קרשים ?
בבקשה תעזרו לי ,
אמילי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי מתולתל **
אמילי19/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמילי
זאב לוין21/03/2010במידה אם השיער שלך מאוד מאוד מתולתל את לא תגיעי להחלקת שיער ב100 %
בהחלקה ברזילאית זה בכלל לא יתן לך שום תועלת, אבל כדי לתת לך תשובה מדוייקת אני חייב לראות את שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתנפח בלחותמוניקה19/03/2010
שלום,
יש לי שער ארוך גלי, אותו אני מחליקה מידי שבוע, בפן.
לצערי, כל פעם שאני הולכת לארוע שמתקיים בחוץ-בשעןת הערב, השיער שלי מתנפח, והפן מתקלקל.
האם קיים חומר, שיכול למנוע תופעה זו, ולהשאיר השיער חלק ונעים?
בתודה מראש
מוניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניקה
קורן אריכא22/03/2010אני ממליץ ךהשתמש בווקסוורקס של פול מיטשל שהוא נקרא מחליק בוטיני מורחים אותו לפני פן על מנת להחליק את השיער שלא ישאר נפוח ובנוסף מקצר את הזמן של הפן ב-50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- just for manיום טןב18/03/2010
שלום
אני בן 39 שערי אפור
בשנה האחרונה החלטתי לצבוע את שערירק בצדדים ומאחור בצבע חום (המקורי שלי) אך כדי שלא ישימו לב שאני צובע אני תמיד משאיר את הצבע פחות זמן מהמומלץ על מנת שלא ישימו לב שאני צובע.( למרות ששמתי לב לגברים מאפירים שלא צובעים יש באופן טבעי בראשם חלק שער אפור וחלק עוד נשאר סימנים לצבע המקורי)
בכל מיקרה שאני מסתפר פעם בחודש יש לי שער קצר אני משתמש בשפןפרת של
just for man
מה דעתכם על הטיפול וצורת הצביעה והאם המותג הנל יכול לגרום נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
שי17/04/2010אפשר לשאול אותך מאיפה קנית את השמפו של גסט פור מן? אני גם מחפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה לשיער מובהרעמירה ענת18/03/2010
שמעתי שהחלקה ברזילאית מסוכנת כי היא מסרטנת.
האם ישנה החלקה שמתאימה לשיער שמובהר עם גוונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמירה
קורן אריכא22/03/2010כן יצא חומר חדש של החלקה ברזילאית ללא פורמלין את מוזמנת להגיע אליי לסלון אני בלעדי ברמת גן שיש לו את החומר בכל מקרה אשמח אם תיצרי י קשר על מנת לקבל פרטים נוספים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לעשות פן אחרי החלקה?יהל18/03/2010
עשיתי החלקת קלאופטרה עברו חודשיים וצבעתי שורשים עם צבע טבעי למרות שבדיעבד אני יודעת שאסור למזלי לא קרה כלום,
עכשיו השאלה היא האם אפשר לעשות פן? הפחד הוא משבירה של השערה
אשמח לתשובה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהל
קורן אריכא22/03/2010כן מותר לעשות פן אחרי החלקה ,אבל בשום פנים ואופן לא לצבוע את השיער אחרי קליאופטרה בצבע אחר.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים וצבע בשיערעדי18/03/2010
היי,
רציתי להתייעץ בנוגע לבעיה שיש לי בשיער.צבע שיערי הטבעי הוא חום בהיר. לפני חצי שנה עשיתי במספרה מעט גוונים על שיער הטבעי שלי והייתי מרוצה מאוד. ( יש לציין שלפני הגוונים האלו הייתי חמש שנים עם שיער טבעי ללא צבע וללא גוונים).
ביום ראשון השבוע הלכתי למספרה אחרי חצי שנה שהשיער צמח לחדש את הגוונים. ולצערי הרב יצאתי מהמספרה עם גוונים שהצבע השולט בשערי הוא בלונד ולא החום הטבעי שלי. הייתי מאוד לא מרוצה מהמראה וחזרתי למספר אתמול יום רביעי. הספרית הציעה לעשות באותה השיטה שעושים את הגוונים בנייר הכסף לעשות גוונים של צבע חום שיהיה בצבע הטבעי שלי וכך לטשטש את הבלונד.
ולצערי הרב גם את המראה הזה לא אהבתי. נוצרו לי 3 צבעים בשיער. מעט מהשיער הטבעי שלי, מעט מהגוונים הבלונדינים והצבע ששולט בשיער הוא צבע חלודה ג'ינג'י שנוצר מהצביעה של הגוונים.
כנראה היא הייתה צריכה לבחור צבע כהה בטון אחד מהשיער שלי כדי לתקן את הטעות שנעשתה אבל לצערי זה לא קרה.
רציתי לדעת איך אפשר להתפטר מזה ולא לצבוע את השיער. יש לי שיער מאוד דק ודליל.
חשבתי לעשות לבד שטיפה לשיער לצבע כהה יותר וכך לא לצבוע את השיער ולהתמיד בשטיפה כל כמה חודשים ואז אולי לאט לאט השיער יגדל ואני אחזור לטבעי שלי.
רציתי לדעת אם השטיפה תתפס על השיער אחרי כל מה שהוא עבר ואם זה נכון לעשות את השטיפה?
תודה רבה על העזרה.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
אנג'לה טטרו18/03/2010עכשיו אין הרבה לעשות ,מה שעשו לך כדי לטשטש את הבלונד היה נכון אך איך שאת מתארת את גוון הצבע של הפסים שהוסיפו לך הצבע לא נכון ,אולי כד בשביל לא לעשות בלגן יותר ממה שיש להוסיףבכמה שיערות מאחור ולראות שהחומים שמוסיפים הוא באמת הגוון ,ואחרי שאת בטוחה שזה הגוון לעבור על החומים שנצבעו לפני כן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערענבר17/03/2010
שלום אני רוצה לצבוע תשיער לצבע שיש בתמונה אך אני לא יודעת מה לבקש מהספר איך קוראים לגוון שטני הזה .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבר
אנג'לה טטרו18/03/2010זה נראה כמו שטני וגווני שמש עדיף שתקחי את התמונה לספר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק לשיערלירז17/03/2010
היי, אני רוצה לקנות מחליק לשיער שיעשה את העבודה שלו כמו שצריך והייתי מעוניינת בהמלצות למחליקים טובים.
תודה מראש :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
אנג'לה טטרו18/03/2010המחליק של בבליס הוא אחד המחליקים שאני מאוד אוהבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לצבע בשיערהדר15/03/2010
שלום ..
אני צריכה עזרה אני צבעתי את השיער לשחור כבר תקופה ארוכה ועכשיו אני רוצה לצאת מזה
לגוון בהיר מה אני אמורה לעשות ? השיער שלי מאוד עדין ודליל ..
ואמרו לי שהבהרה תעשה לי קרחות וכאלה, אז מה אני אמורה לעשות במצב שכזה ?
אם אני יצבע על השחור כל פעם בגוון חום בהיר למשל זה יעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
זאב לוין17/03/2010מבלי לראות אתהשיערך אני לא יכול להגיד לך אם זה יעשה קרחות בשיער בכל אופן צבע בהיר יותר לא יבהיר לך את השיער מצבע שחור לבהיר יותר, כיוון שיש חוק בכימיה צבע לא מבהיר צבע!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתרונית15/03/2010
השיער שלי די הרוס מצבע, גוונים ופן. האם החלקה ברזילאית יכולה לעזור? האם יכול להיגרם לשיער נזק נוסף כתוצאה מהחלקה ברזילאית? מהם הסיכונים שבהחלקה? (אציין שהשיער שלי הוא מעאט גלי ונפוח כאשר אני לא עושה פן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
זאב לוין17/03/2010החלקה ברזילאית היא בהחלט משקמת את השיער ברמה משמעותית לעומתצ ממה שהשיער היה בעבר, אבל אני חיב לציין שיהא לא מחליקה את השיער כמו החלקה יפנית, אלא משמשת בעיקר כחומר משקם לשיער,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)