מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש ונפוחאורית01/03/2010
שלום.בחודשים האחרונים הוא הפך לכזה.הוא ממש יפה אם אני שמה קרם ולא מסתרקת(הופך לתלתלים יפים)אבל אני רוצה לעשות פנים(אני אוהבת בחורף)ואז הפן גם לא ממש מחזיק מעמד.
מה לעשות ,יש לכם עצה?
יש קרם שכדאי לקנות-יש כול כך הרבה סוגים-וקס,גל,קרם לחות....
מה מתאים לי?אציין שיש לי שיער ארוך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער נפוח
סולו 5101/03/2010שלום
את צריכה מסכה לשיער חזקה עם קרטין כמובן אחרי החפיפה עם שמפו
ולפני הפן לים סרום סמיך שניספג בשיער יבש
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבענופר01/03/2010
ערב טוב,יש לי שאלה לגבי צביעת שיער,לפני כחצי שנה צבעתי לשחור סיני ועכשיו חשבתי לעבור לחום שוקולד,זה יתפוס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר
זאב לוין02/03/2010צריך לראות עד כמה שיערך התבהר ולאיזה טון בהירות את מתכוונת לצבוע, ורק לאחר מכן אפשר לתת לך תשובה מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש המלצה לקרם לחות לשיערשלומי01/03/2010
אני מתכנן לקנות תקרם לחות הזה שאני מבין שהוא ממש מקצועי! רק ליצאות וכאלו
פליי-בול של לוריאל קופסא ירוקה למראה מט טבעי ... לא מראה ג'לי
עכשיו אני מחפש קרם לחות ליומ יום למראה טבעי אבל לא כזה יקר כמו כאן 100מ"ל 100 שקל זה הרבה!
השאלה שלי עם יש לכם המללצה על קרם זול יותר אבל מקצועי של מספרה!
חשבתי על הקרם של מון פלטין קרם +סילקון אבל אין שום מידע לאיזה סוג מראה הקרם
הקרם הזה למראה מט ? או שלא
אני מחפש משהו למראה טבעי כזה
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות
סולו 5101/03/2010ישקרם לחות עם סיליקון שהוא זול ומקצועי למספרות
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי תמון פלטין סילקון +קרם אבל
שלומי01/03/2010לא מרוצה מרגישים שהקרים איכותי
אבל לא מתאים לי ........
לא מתאים לשיער כמו שלי דק . וגם אני לא מחפש מראה כזה מט ......
קיצר סתם קניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלייז/פואמינגנלי27/02/2010
מה זה גלייז ולאיזו מטרה משתמשים בו? כנ"ל לגבי פואמינג?
ועוד שאלה- אני עושה בייביליס ולפני כן שמה ספריי מגן של חברת קאדוס ולאחר מכן מוס של שוורצקוף אך השיער אחרי כמה שעות לא נראה זוהר ויפה . האם יש איזשהו חומר שאפשר לשים לפני הבייביליס או לחליפין אחרי על מנת שהשיער יראה זוהר ויפה? תמליצו על מוצרים איכותיים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביביליס
סולו 5101/03/2010תנסי לשים ספרי להברקה סיליקון או אובליפיחה אחרי הביבי ליס
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנלי
קורן אריכא02/03/2010אני ממלית על גלייז של פול מיטשל אוו מוצר שנקרא פומייד-פומייד של פול מיטשל יש לך מידע באינטרנט והוא פצצה לתלתלים בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מאד נפוח בטיבעי ואחרי פן..כנסולירון27/02/2010
אני כבר משתגעת.. שאלתי מלא פורומים אף אחד לא יכול להגיד/להמליץ לי מה לעשות..
אני ינסה פה ..
אני בת 15 ויש לשיער טבעי גלי מתולתל ומאד נפוח.. אני תמיד עושה פן אחרי זה פן או מחליק..
ותמיד הוא עוד יותר מתנפח אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני שמה אחרי זה פול שמן מרוקאי.. /סיליקון כלום לא עוזר!
רק אחרי 2 ימים השיער נרגע והוא נהיה כזה בסדר.. אבל אחרי 2 ימים אני מתקלחת שוב פעם וזה משגע אותי כבר.. מה תמליצו לי לעשות בשיער , לדלל אותו ? קרמים ? משהו?
בבקקשה תענו לי זה מאד חשוב אף אחד באמת לא עזר לי ושאלתי המון אנשים!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *טבעי
לירון27/02/2010בבקש תענו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
אנג'לה טטרו28/02/2010קשה לי לתת לך דיאגנוזה מבלי לראות את השיער אבל כפי שאת מתארת הייתי ממליצה לך לעשות פתיחת תלתים וזה מוריד את הנפח בצורה משמאותית ,כדאי לפני שאת מקבלת החלטה תגשי למעצב שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום.. פתיחת תלתלים..
לירון28/02/2010אני ההפך רוצה להחליק את השיער.. ואחרי שאני מחליקה שהוא לא יהיה נפוח..
איזה קרמים או משהו צריך לשים אחרי מחליק או פאן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער נפוח
רות05/03/2010היי לירון!!!
לי יש שיער גלי מאוד ונפוח ברמות קשות.
כשאני רוצה אותו טבעי (כלומר בלי פן) אז בגלל שקרמים רגילים לא עוזרים לו בכלל
אני שמה ווקס (של פנינה רוזנבלום אבל ת'כלס כל ווקס) והוא עושה לו צורה ממש יפה (קצת שומני במריחה אבל זה עובר)
בכל אופן כשאני עושה פן מצאתי ספריי מדהים שמוריד את כל הנפח וזה היה מבחינתי נס חנוכה
זה ספריי גליזנטין הוא בצבע כחול כהה וקונים אותו בחנויות של מספרות (לפעמים גם במספרות עצמן)
הוא עולה בערך 30 ש"ח והוא יכול ממש לפתור לך את הבעיה אני ממליצה מאוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה
סולו 5101/03/2010תשימי מסכה חזקה עם קרטין זה יפתור לך בלי שמנים רק מסכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
קורן אריכא07/03/2010אני ממליץ לשים את הקרם לחות של פול מיטשל ["הקונדישינר"] על מנת להוריד את הנפח של השיער ולתת לו להתייבש טיבעי [לשים על שיער לך] בכל מקרה יש עוד פיתרון לעשות פתיחה לשיער ואחר ואחר כך לשים קרם לחות .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעה אחרי החלקה יפניתשירי26/02/2010
שלום, עשיתי החלקה יפנית לפני חודשיים בערך ואני מעוניינת לצבוע את השיער.רציתי לשאול אם זה אפשרי?
תודה מראש,
שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירי
אנג'לה טטרו28/02/2010כן בהחלט,הייתי ממליצה לך לצבועבמספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע על שיער לבן זכוכיתליאת גיל25/02/2010
היי,
אני צובעת בבית את מסגרת השיער מקדימה כל 3 שבועות מאחר והשיער גודל מהר ושיבה היא לבן זכוכית.
אני משתמשת בבסיס מס' 4 וחמצן 6 אחוז אך השיער יוצא כהה ממה שאני רוצה אבל תופס לבן ויורד מהר בחפיפות.
בעבר הייתי משתמשת בבסיס 5 אך הוא לא תפס טוב בשורשים והם נהיו ג'ינג'ים.
עכשיו נאמר לי כי כדאי שאשתמש בבסיס 4 וחמצן 9 ואז התוצאה תהיה טובה,דעה אחרת אמרה לי כי ניתן לערבב 5+4 שווה בשווה עם 6 אחוז חמצן והתוצאה תהיה טובה.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת גיל
זאב לוין28/02/2010את יכולה להשתמש או בבסיס 4 ב 9% חמצן או לערבב בסיס 4+5 ל-6% חמצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאית וצביעת שיערליאת גיל25/02/2010
שלום לספרים היקרים,
השיער שלי פגום מרוב ההחלקות הרגילות שעשיתי ועכשיו רוצה לשקם את השיער.
השורש שלי מסולסל ואני שוקלת להאריכו עוד 3 חודשים ואז לעשות החלקה יפנית רק על השורש.
בנתיים אני עומדת לעשות החלקה ברזילאית מסוג נאנוקרוטין.
שאלותי הן:
האם נכונה השמועה שההחלקה הברזילאית מסוג נאנוקרטין ושל ויגרובסקי מסוכנות מאחר ויש בהן פורמלין. הבנתי שבהחלקה של דנדי אין פורמלין.
האם ההחלקה של קוקו שוקו היא הטובה ביותר?
האם צריך לשים מסיכה על האף בכדי שלא לנשום אדים?
הבנתי שבתהליך צריך לחפוף היטב עם שמפו ללא מלחים ולאחר מכן להתחיל טיפול.
השמפו הינו מאוד מייבש ורציתי לדעת אם מותר לשים מסיכה בכדי שהשיער יוכל להיות נח לסירוק.(שמעתי שלא מתאים להשתמש במרכך כי הוא מכיל מלחים)
ושאלה אחרונה,האם חייב מחליק פלטיניום או שניתן להחליק במחליק קרמי עם תורמלין בטמפרטורה של 210 מעלות.
תודה מראש על תשובותיכם.
אין מקצועים מכם.
חג פורים שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת גיל
זאב לוין28/02/2010לאף החלקה ברזילאית בארץ אין אישור של משרד הבראיאות, בגלל זה אנו לא יכולים לדעת איזה מהן היא הטובה ביותר
ברגע שמשרד הבראיות לא מאשר מוצר כלשהו זה אומר שהוא לא בריא לשימוש הציבור.
בהחלקה ברזילאית ממליצים לחפוף לפני תהליך ההחלקה בשמפו ללא מלחים
המחליק לא חייב להיות פלטיניום אלא שיגיע ל 210 מעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאות אני מלפני שנייהשירלי24/02/2010
לא הבנתה אותי אין לי נשירה פשוט שאני ניסתרקת יש לי הרבה קשרים
ואז שאני פותרת אותם הרבה שער יורד ואני מיסתרקת כל יום לא כל שלושה
ימיים תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירלי
אנג'לה טטרו24/02/2010יש מוסטיר קונדישינר של שוורצקוף ומסכה הייתי ממליצה לך להשתמש והסירוק היה הרבה יותר קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע מוזרנטלי23/02/2010
שלום לפני מספר ימים צבעתי את השיער לשחור , עשיתי פעמים הבהרה ביתית יום אחרי יום
אחרי זה צבעתי לבלונד בינינו .
קיבלתי גוון בלונדיני ג'ינגי ירוק מוזר כזה
השאלה שלי איך אפשר להפתר מהגוון הירוק ?
האם כדי לצבוע לחום ממש כהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים ?!
נטלי24/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ודחוווף!שירלי23/02/2010
שלום וברכה יש לי שער מתולתל ואני יכולה להיסתרק רק במיקלחת עים פול מרכך
ועכשיו תמיד שאני מיסתרקת אז כל המסרק לא רואים את הצבע שלו מכוסה בשערות
ויכול ליקרות משו לשער קרחות משו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירלי
אנג'לה טטרו23/02/2010נשירה זה דבר ידוע ,כל בנ-אדם נורמלי נושר בין70עד 100 שיער ביום ואת לא מיסתרקת יומים שלושה ,וכשאת מסתרקת את מרגישה שזה הרבה .הייתי ממליצה לך לא להשים מרכך בשורשים וגם להוסיף מסכה טיפולית .וכדי להיות בטוחה מומלץ לעשות בדיקת דם שלא חסר לך איזה ויטמין ,כדי שהיה איתקרחות צריכה להיות בעיה רצינית יותר ממה שאת מתארת (לא אלינו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזררררהה דחופה !-23/02/2010
שלום ,
לפני שנה בערך היה לי שיער די חלק , והתחלתי לתלתל אותו עם קרמים ,
והוא עכשיו מתולתל ,
אני רוצה להחזיר אותו איך שהוא היה ,
איך אני יחזיר אותו למצבו הקודם ? ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -
זאב לוין24/02/2010את יכולה להחזיר אותו ע" פן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו צבעתי תשיערמשה22/02/2010
צבעתי תשיער לעצמי לבלונד עכשיו השיער שלי יהרס יהיה לי קרחות ונשירה בגיל 25 מה יקרה לשיער יקרה לו משהו בגלל שצבעתי לבד .????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכגכלד
קורן אריכא23/02/2010לא יקרה כלום אם צבעת את שיערך לבד מה שכן התוצאה שקיבלת לא מושלמת כמו שאת צובעת אצל מעצב השיער ,אני ממליץ לא לעשות פעולות כאלו בבית לבד אלה ללכת לספר מקצועי על מנת להגיע לתוצאה המושלמת .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת צבע לשיערקרן22/02/2010
שלום
אני חושבת כבר הרבה זמן לצבוע לבלונדיני, השיער שלי כרגע הוא בצבע הטבעי שלי שהוא חום. בעבר צבעתי כמה פעמים את השיער ולא אהבתי את התוצאות, רציתי לדעת האם יש מישהו שהוא מומחה להתאמה של צבע לשיער? אבל אחד שמומחה בזה ולא ספר רגיל..?
בנוסף חשבתי לעשות החלקה, השיער שלי הוא גלי , קראתי כאן הרבה הודעות שאנשים אמרו שהחלקה הרסה להם את השיער ואני ממש פוחדת מזה,
שאלתי היא איזו החלקה היא הכי פחות הורסת את השיער אבל שבאמת מחליקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להסביר לגבי השאלה
קרן22/02/2010שכחתי לפרט את הכוונה בשאלה להתאים את הצבע לשיער...
התכוונתי לשאול האם יש מישהו שהתחום שלו זה להתאים את הצבע שיער לאשה בכללי.
מכיוון שיש כמה גוונים לכל צבע, האם יש מישהו שיודע להתאים את צבע השיער לצבע של העור , לצבע עיניים וכד'? תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
קורן אריכא23/02/2010אני ישמח אם תגיעי אלי למספרה על מנת להתאים לך צבע מהמם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון תספורת..אבגד וזחטי22/02/2010
היה לי קשר בשיער ולא רציתי להתחיל להתיר אותו אז גזרתי אותו..
אבל לא חשבתי שזה היה בעד כדי כך הרבה שיער...
השיער שלי גלי מדורג עד אמצע הגב וגזרתי את זה עד סוף הצוואר ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו...
(חוץ מיזה שזה עקום וזה..)
אני לא יכולה לאסוף אותו לקוקו נמוך זה יוצא וזה עומד ונוראה תקוע..
,ואני לא יכולה לאסוף לקוקו גבוה לשים סיכות כי חלק מהשיער יוצא ועומד...
אני לא יכולה ללכת לספר בזמן הקרוב,אני יכולה איכשהו לסדר את זה שזה לא יעמוד??..
אולי לעשות מדורג הפוך או משהו..כדי שזה יהיה ארוך אחכ בהדרגה ולא יראה מוזר וזה לא יעמוד אולי..?
תעזרו לי...://
תודה!!..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבגד וזחטי
זאב לוין23/02/2010אני לא ממליץ לגזור לעצמך בבית לבד מכייון שתגרמי נזק גרוע יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות איתו?..
אבגד וזחטי04/03/2010איך אני יכולה לסדר את השיער? אני לא יכולה לעשות קוקו גבוה זה יוצא לי מלמטה,
קוקו נמוך השיער שלי לא נראה כזה טוב
ועם פזור לא רואים שזה גזור,אבל השיער שלי נפוח אם אני עושה פזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)