מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לזאב החלקה וקשקשיםשירן15/02/2010
אתה המלצת לי להישתמש בוולה sp למניעת קשקשים אז ניכנסתי לאתר ואני רוצה שתגיד לי עם את זה אני צריכה ליקנות - שמפו רימוב להסרת קשקשים
של וולה sp
האם זה זה מה שהיתכוונת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצליל
קורן אריכא18/02/2010בנוגע לשאלה שלך הרימוב של וולה sp הוא השמפו לקסקים והתחליב לקסקסים כן זה המוצרים אשר יעזרו לך לפתור את בעיית הקסקסים ,יש לך מידע על זה באינטרנט.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וקס על בסיס מים...\15/02/2010
שלום,
רציתי לדעת מה זה וקס על בסיס מים?
וכמה זה עולה?
ומאיפו משיגים אותו?
והאם זה מזיק או לא מזיק לשיער...?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווקס על מים
סולו 5117/02/2010ווקס על בסיס מים מיועד לעיצוב שיער קצר קוצים
היתרון שלו שהוא יורד במים ולא צריך לחפוף את השיער כדי להוריד את הווקס
הווקס מתייבש מהר - ועושה את השיער קשה ומבריק
בברכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי עזרה !!!נופר15/02/2010
חח לא מזמן נכנסתי לתוכנה נחמדה שאפשר להתאים לעצמך את השיער והצבע ויצא לי נורא מדליק רק אני אשמח לדעת איזה צבע זה בידיוק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
מרינה17/02/2010מה נישמע נופר?את יכולה ליכתוב לי את האתר איפשאפר להשיג תוכנה כזאת אני מתה לנסות...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאית/יפנית....?מרים15/02/2010
שלום,
לפני כחצי שנה עשיתי החלקה במספרה, כאשר לדברי הספר היא היתה "סוג של החלקה יפנית".
עכשיו כל השיער שלי גלי ואף מתולתל, נושר בלי סוף, ולאחר שאני חופפת הוא מקורזל, מלא בקשרים ואף דביק - כך שהסירוק שלו ממש ממש קשה. המצב מחייב אותי לעבור עליו כל שבוע עם מחליק קרמי.
כאשר ביקרתי אצל ספרית אחרת, היא אמרה שלא ייתכן שזאת החלקה יפנית ושאלה אותי שתי שאלות: האם הוא עשה לי את הגוונים באותו יום של ההחלקה והאם הוא הורה לא להשתמש בשמפו המכיל מלחים. - על שתיהן עניתי כן והיא אמרה שזו החלקה ברזילאית (כלומר, הוא עבד עלי)
האם זה נכון??
ובמקרה שכן, האם יש בעיה בלעשות החלקה יפנית לאחר החלקה ברזילאית?
והאם אפשר פשוט להחזיר את השיער למצבו הקודם, למשל ע"י שמפו המכיל מלחים??
אשמח מאוד לעזרתכם!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקות
סולו 5117/02/2010מה השאלה?
איזה החלקה עשו לך?
איזה שמפו להשתמש?
יש ספרים שגם עושים אינטגרציה בין היפאנית לברזילאית קרי:
יפאנית לשורש
ברזילאית לקצוות.
לא כל החלקה מתאימה לכל שיער-
לא כל שיער מגיב להחלקה בצורה דומה.
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל
מרים18/02/2010אמרו לי שאי אפשר לעשות גוונים ביחד עם החלקה יפאנית - ולכן בטוח שלא עשו לי החלקה יפנית באותו יום.
בעצם השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות החלקה יפנית על שיער שעבר החלקה ברזילאית?
וכמו כן, איך אפשר לשקם את השיער מההרס שנגרם לו? (אני מדברת על שיער שממש נהיה דביק אחרי חפיפה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספרת גברים בתל אביבגדעון15/02/2010
מיואש
מחפש המלצה על מספרה טובהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדעון
זאב לוין15/02/2010אני רוצה להזמין אותך למספרה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה תספורת ?
גדעון15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה תספורת ?
גדעון15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה תספורת ?
גדעון15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת גבר
סולו 5117/02/2010תספורת גבר עולה בין 50-100 תלוי ברמה של המספרה ובאורך השיער
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע אחרי צבעמיטל15/02/2010
שלום,
לאחרונה רציתי לעשות שינוי בשיער והוספת גווני בלונד לגווני השמש שהיו לי... התוצאה יצאה מחרידה והראש שלי נראה כמו מעבר חציה (שיער טבעי חום כהה). המליצו לי לצבוע את כל השיער לצבע בהיר יותר כדי שזה ישתלב. צבעתי לצבע חום דבש מעורבב עם בלונד זהב.
זה נראה מוזר. כתום עם צהוב..
החלטתי שאני רוצה לצבוע שוב ולכוון לשיער שטני עם גווני בלונד כמו שהיו לי.
איך לעשות את זה?
האם כדאי לצבוע את הגבות כדי שההבדל לא יראה ככ?
מצורפות תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
אנג'לה טטרו15/02/2010לא ציינת איזה צבע יש לך עכשיו את כבר עשית צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
קורן אריכא18/02/2010כאשר את עוברת מחום לבלונד ההבדל הוא משמעותי אני ממליץ אם את כבר בגוון בלונד לעשות צבע רקע בהיר וולהוסיף פנאלים על כל השיער על מנת לטשטש את הרקע הגינגי מפני שכנראה יש לך פיגמנט גינגי ,בכל מקרה על מנת לשמור על בלונד נקי וזוהר רמת הביקור במספרה צריכה להיות לעיתים קרובות יותר על מנת שלא יהיה הבדל בשורש בין הגוון הטיבעי[חום]לצבע הבלונד,או לחזור לגוון חום שוקולד הטיבעי ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת גבות עם צבע לשיערלילי15/02/2010
שלום, יש לי בבית צבע לשיער ללא אמוניה ואני רוצה לצבוע את השיער והגבות באותו צבע. האם אפשרי? הבנתי שאסור לצבוע גבות עם צבע שיער, האם זה תקף גם לגבי צבע ללא אמוניה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילי
אנג'לה טטרו15/02/2010כן אפשר הייתי מציאה לך אחרי שאת מורחת את הצבע לחכות מאת אם הצבע ועשר דקות אחרונות לצבוע את הגבות , כדי שתבררי יש צבע מיוחד לגבות עדיף שתשתמשי בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע בשיער......15/02/2010
אני רוצה לצבוע את השיער בפורים ורציתי לדעת עם צבע הורס את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ........
אנג'לה טטרו15/02/2010עדיף לא ליצבוע את השיער אם זה רק בשביל פורים .צבע לא הורס את השיער עם עושים אותו מיקצועי ונכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע
.......20/02/2010אני רוצה לצבוע לעצמי ואני פוחד שיהיה לי קרחות או משהו אחר למה שמעתי שזה הורס את השיער מה לעשות איך לצבוע נכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...............
זאב לוין21/02/2010צבע לא גורם לקרחות ממליץ לעשות את התהליך זה במספרה ולא לבד כדי שתקבל את הגוון הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול בשיער והחלקה (:טל14/02/2010
אני בת 14 , וכשאני עושה פאן/ממחליק השיער שלי נהיה נפוח כזה..
ואני רוצה שהוא יהיה ממש דק.. האם בריא לעשות דילול בשיער של הראש ?
האם זה מקצר ממש הרב המהאורך של השיער?
שאלה על ההחלקה :
דודה שלי עברה החלקה והיא סיפרה לי שהיא עשתה החלקה בנתניה שאני לא זוכרת איזה החלקה זו .. אבל היא אמרה שזה עולה 300 שקל ל4 -3 טיפולים.. והשיער שלה ממש חלק..
אני קודם חשבתי שזה כימית ויפנית אין מצב.. אבל היא אמרה ההחלקה לא שורפת ת'שיער אלה רק מחליקה.. ויש לה שיער ארוך אז זה לא הגיוני שהם לקחו לה כל כך קצת כסף שזה 3*400=1200
כי החלקות רגילות (יפנית וברזילאית) הם עולות לשיער כזה יותר ב2000..
חשבתי לשאול מה זה ההחלקה הזו.. והאם שווה לעשות אותה ?
לי יש שיער גלי כזה וקצת נפוח
בבקשה תענוו זה ממש דחוף גםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סברה
אורטל14/02/2010להחלקה הזאת קוראים סברה....... ודרוש מפר טיפולים על מנת להגיע לשיער חלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל
אנג'לה טטרו15/02/2010אם השיער שלך מטבעו נפוך אז הדילול בלבד לא יעשה אותו דק .לגבי החלקה אם זה החלקה יפנית זה לא הגיוני המחיר הזה מה עוד שהחלקה יפנית עושים רק טיפול אחד ולא צריך לחזור על זה מספר פעמים כדי מעוד אם את רוצה לעשות החלקה יפנית תבררי מי מורשה לעשות את החלקה .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלקה וקשקשיםשירן14/02/2010
יש לי החלקה יפנית ויש לי קשקשים בשיער. אמרתם לי שאני יכולה להישתמש באמפולת קשקשים של שורץ
אז ניכנסתי לאתר וראיתי שיש להם שמפו שניקרא דנדרוף אקספרט שמפו - נגד קשקשים
של שורץ
האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צליל
אנג'לה טטרו15/02/2010כן אין שום בעיה שתשתמשי בשמפו אפילו מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליל
זאב לוין15/02/2010גם אמפולה וגם שמפו טובים ויכולים לעזור לך
אני ממליץ לך לנסות שמפו נגד קשקשים של וולה sp
יש גם שמפו פילינג לקרקפת של וולה sp* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשקשים
סולו 5117/02/2010למון פלטין יש שמפו של DSM לקשקשים לי הוא עשה את העבודה מהחפיפה הראשונה
ממולץ
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צבע שיער,איזה צבע שיער זהשי13/02/2010
שלום.
אני בחור ויש לי שיער צבע חום שטייני אגוז. אני מעוניין לצבוע לצבע שיער כמו בתמונה
אבל אני לא יודע איזה צבע זה נקרא. אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא יודע איזה צבע זה נקרא?
שי14/02/2010:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שי
אנג'לה טטרו15/02/2010מה שאני רואה בתמונה זה גוונים דקים בכול השיער והרקע בהיר בדרגה 7 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
זאב לוין15/02/2010בתמונה זה נראה כמו גוונים על כל הראש
אני ממליץ לך גוונים עדינים על כל הראש
אני מציע לך לבוא ליעוץ אצלי במספרה כדי שאני אוכל לבחון את שיערך ולתת תשובה מדוייקת לגבי צבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זאב אני אגיע ליעוץ
שי15/02/2010תודה זאב אני אגיע רק הבעיה,שאין לי מדפסת להדפיס את התמונה שתדע מה אני רוצה לעשות.
איך זה נקרא צבע הגוונים האלו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
זאב לוין18/02/2010אתה לא צריך תמונה מכיון שיש לי במחשב תמונה ששלחתה
ולכל מנהלי הפורום! איך אתם נותנים יעוץ במספרי צבע מבלי להבחין שיער מקרוב של הלקוח?
אני חושב שזה לא מספיק מקצועי מצדיינו לתת תשובה לגבי מספר צבע ספציפי מכוון שאנו יודעים שבתמונה אנחנו אף פעם לא יודעים להגדיר את גוון הצבע ב 100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
קורן אריכא18/02/2010השיער של אותו בחור בתמונה הוא צבע חום עם נגיעות של גוונים אני ממליץ לצבוע את השיער בצבע 6.0+להוסיף גוונים של חום זהב כאשר את הגוונים לצבוע ב-7.36,בכל אופן לא מומלץ לעשות את העבודה לבד בבית על מנת לא לגרופם נזק לשיער ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי ולהראות לו את התמונה על מנת להגיע לגוון הרצויי בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורות וקצוות מפוצליםיפעה12/02/2010
שלום,
מדוע נאמר כי תספורת מטיבה עם קצב הארכת השיער?
מה בגזירת הקצוות המפוצלים הנמצאים בחלק התחתון של השיער (שלמרבית הבנתי כבר "מת")
גורם לשיפור מצב השיער (מלבד מתן מראה "חי"ובריא יותר לשיער)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעה
קורן אריכא13/02/2010מומלץ להסתפר קצוות כל 3 חודשיים על מנת לשפר את השיער שיראה בריא יותר חי יותר ומבריק יותר ,קצוות שה החלק התחתון של כל השיער [הקצה הסופי של השיער ].בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק קרמיליאת12/02/2010
שלום
יש לי שיער יבש, דק, ונוטה להתפצל. אני רוצה לקנות מחליק קרמי והייתי שמחה לקבל המלצה על חברה או מוצר שהכי פחות הורס את השיער. (עד כה נהגתי להחליק באמצעות פן. האם כדאי לעבור למחליק קרמי? מה מבין השניים פחות מזיק לשיער?)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
קורן אריכא13/02/2010אני ממליץ על מחליק קרמי של ביביליס פרו החברה הכי טובה בעולם במסלסלי ומחליקי שיער ,יש לך מידע באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה וקשקשיםשירן12/02/2010
יש לי החלקה יפנית בשיער עשיתי ליפני כחודשיים ויש לי מלא קשקשים וממש כמו קליפות עכשיו היה לי ליפני ההחלקה גם .אמ השאלה שלי עם אני יכולה לחפוף עם שמפו רגיל של קשקשים?
הספר שלי אמר שאני לא יחפוף עם זה שאני יחפוף רק עם השמפו שמיועד לשיער עם החלקה האם אני יכולה להישתמש עם שמפו רגיל של קשקשים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליל
קורן אריכא13/02/2010אני ממליץ להשתמש בשמפו _אמפולה לקסקסים של שוורצקוף יש לך מידע באינטרנט בהצלחה [וזה לא יפגע בהחלקה ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו אחרי החלקה
סולו 5113/02/2010שלום לך
רצוי להשתמש בשמפו עם קרטין וחמאת שיאה ללא מלח שמיועד אחרי ההחלקה
לגבי הקשקשים- יכול להיות שהשמפו ללא מלח יפתור לך את הבעיה של יובש שבגללה יש קשקשים
במידה ולא אז באמת כדאי לנסות את האמפולות של שוורצקופ לקשקשים.
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער - שאלה מפגרת אבל חשובהחני11/02/2010
שלום!
אעד כמה שאני יודעת, כשצובעים שיער לא עושים את זה על שיער נקי שנחפף זמן קצר לפני כן. האם זה נכון או שזהו מיתוס? עוד שאלה: מה אתם אומרים על קרם לחות ללא שטיפה שהשתמשתי בו אחרי החפיפה? האם העובדה שהשיער שלי הוא "עם חומר עליו" תשפיע על איכות הצביעה? האם כדאי לדחות את הצביעה ליום אחר שבו השיער יהיה ללא קרם לחות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
סולו 5113/02/2010רצוי לעשות צבע על שיער שהוא נקי מכל מיני קרמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)