מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבעתי את השיעראריאלה10/03/2010
היי, היה ל יגוון שטני ג'ינג' ( הגוון הטבעי שלי הוא שטני) רציתי לצאת מהגוון המעט ג'ינג'י וצבעתי היום עם "HERBATINT " צבע ללא אמוניה לבלונד כהה. יצא לי ממש חום כהה ואני לא מרוצה, האם זה בסדר יום אחרי לצבוע שוב, או לעשות גוונים?? הפעם אצל ספר כמובן, אני ממ שלא רוצה לחכות, אלא אם ממש חייבים. תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילה
זאב לוין14/03/2010אין שום בעיה לצבוע את השיער חד פעמי יום אחרי יום, את רק צריכה להבין שהספר שמבצע את התהליך מספיק מקצועי יודע מה הוא עושה כדי שתקבלי את התוצאה המקסימלית לרצונך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת לפנים שמחזיקה מעמד?! דיי דחוףשרון10/03/2010
שלום , יש לי את הפן של איתמר פרלוקס 3600 , הוא פן ממש חזק.
כרגע אני משתמשת במברשות ממש "פושטיות" שנהרסות מהר והחום של הפן.
כשהמברשת הרוסה, זה הורס את הפן,הוא לא יוצא חלק - וזה הורג אותי!
אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מברשת שתתאים לחום של הפן , השערות של המברשות נהרסות אחרי שימוש אחד כבר , ואני מעדיפה להשקיע במברשת יקרה שתחזיק מעמד.
אני אשמח גם להמלצה למקום שאני אוכל לרכוש את זה באזור ת"א-רמת גן!
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
אנג'לה טטרו10/03/2010בהחלט עדיף לך להשיקיע במברשת מיקצועית . הייתי ממליצה לך להזמין מאחד הספרים .יש גם ברמת גן את וולדן שם יש ציוד למספרות שם תמצעי מברשות מיקצועיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סוג ספציפי אולי שם מברשות?
שרון10/03/2010תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי פיגמנטיםשחורדינית10/03/2010
יש לי שיער שחור כהה ואני רוצה שיער בצבע חום בהיר.
האם בניקוי פיגמנטים אני יכולה להבטיח לעצמי צבע כזה?
והאם זה מזיק לשיער?
אודה לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורדינית
אנג'לה טטרו10/03/2010לא תמיד אפשר בצבע אחד אבל בהדרגה את יכולה להגיע לצבע בהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחורדינית
קורן אריכא14/03/2010את צריכה לעשות ניקויי פיגמנטים וכן יכול להיות שבצביעה הראשונה לא תגיעי לצבע 100% אחיד רק בפעם השניה בכל אופן לא לעשות לבד בבית אלה ללכת לספר מקצועי על מנת לתת דיאגנוזה מקצועית ולהגיע לתוצאה מושלמת בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת תספורתאנונימית10/03/2010
היי,
איזה תספורת מתאימה לפנים ארוכות? הכוונה למבנה פנים כמו של עדן הראל למשל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
קורן אריכא10/03/2010אני ממליץ לדרג את השיער ולשמור על האורך על מנת לתת מסגרת יפה לפנים בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מרצועי או שאת יכולה להגיעה אלינו לסלון על מנת לתת חוות דעת מקצועית ומושלמת בהצלחה קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספריי סילקון או ספריי ברקמיכל08/03/2010
רציתי לדעת מה ההבדל בין ספריי סיליקון לבין ספריי ברק ומה יותר מומלץ לשיער מתולתל (שחור). אציין כי אני משתמש גם בשמן מרוקאי+לחות לשיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ריקי
אנג'לה טטרו09/03/2010יש סוגים של ספרי שהם יותר עדינים והנוחות של הספרי אפשר להתיז בצורה שווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספריי סיליקון או ספריי ברק
מיכל09/03/2010תודה על התושבה, אבל לא ממש ענית לי עליה. השאלה היא מה ההבדל בינהם לגבי התוצאה על השיער? ומה יותר מומלץ לשיער מתולתל צבוע? (אציין כי אני משתמשת גם בשמן מרוקאי לשיער+לחות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל11/03/2010לא עונים על השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה,פז08/03/2010
עשיתי לפני כשבועיים בערך החלקה ברזילאית,התוצאה לאחר החפיפה היא שהשיער הפך לנפוח מעט פחות וטיפה יותר מתוח,אני מאוד מאוכזבת מהתוצאה,אמנם לא חיפשתי שיער חלק קרש,אלא רק גלים וזה לא קרה.
חשבתי לבקש מהספרית לחזור לי שוב על ההחלקה עם החומר (ואני אשלם לה על החומר שוב) והשאלה שלי האם זה לא יכול להזיק לשיער?והאם יש סיכוי שזה ישתפר?
תודה רבה וערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פז
זאב לוין09/03/2010עליך לעשות לא החלקה ברזילאית אלא פתיחת תלתלים או סלסול וזה יוריד לך את הנפח ויתן גל יפה לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימצון, סאנילי08/03/2010
שלום, רציתי לדעת מה עדיף לי- יש לי שיער חום חלק, ואני רוצה הבהרה, לא ממש בלונדיני אבל בהיר יותר. מה עדיף לי, חימצון או סאני? או צבע בכלל?והאם החמצן מסוכן לקרקפת.. תודה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
זאב לוין09/03/2010לפי השאלות אני מבין שאת מעוניינת לעשות זאת באופן עצמאי
לא ממליץ לעשות זאת לבד בבית מכיוון שאת לעולם לא תקבלי צביעת שיער אחידה אני ממליץ לגשת למעצב שיער שיוכל לבצע את התהליך באופן מקצועי ויחודי שתגיעי לגוון הרצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערג06/03/2010
שלום,
צבע השיער הטבעי שלי הוא שחור והייתי רוצה לצבוע לצבע קרמל או נחושת.
הייתי רוצה לדעת האם אוכל לעשות זאת לבד בבית עם ערכת צבע רגילה?
האם אני צריכה לחמצן קודם או שאפשר לצבוע ישר והצבע יתפס?
גוון הצבע לא משנה לי כל כך, העיקר שהשיער יתבהר מעט ולא יהיה שחור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג
קורן אריכא07/03/2010אני לא ממליץ ךעשות צביעה בית מפני שמקרה שלך צריך לעשות ניקויי פיגמנטים על מנת לקבל גוון רצויי ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לקבל חוות דעת מקצועית ולראות מה ניתן לעשות ,במפורש לא לעשות לבד בבית בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה בלונד חלק! עזרה פליזזזליליה05/03/2010
השיער הטבעי שלי הוא חום כהה, אבל אני צובעת כבר כמה שנים לבלונד (לא הבהרה) והוא גם גלי, והבעיה היא שהשיער שלי ניראה טוב רק עם פן. אז חשבתי אולי כדי לי להשתמש במסכת קליאופטרה אבל אני לא יודעת שום דבר על זה. בבקשה תרשמו לי פרטים איפה אפשר לעשות קליאופטרה או שתמליצו לי על פתרון מה לעשות עם מה שיש לי עכשיו, כי אני רוצה להעריך אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה פליזזז
קורן אריכא07/03/2010בשום פנים ואופן לא קליאופטרה ,אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת שיאבחן את שיערך ולפי איבחון ראשוני לראות מה מצב השיער ואז להמשיך ץאני ממליץ ללכת ולעשות החלקה ברזילאית על מנת לשקם את השיער .בהצלחה[לא לעשות לבד בבית ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני יותר משבוע מחכה לעיזרהא.ח.03/03/2010
אני בת 21 הייה לי שיער לפני חמש שנים ארוך ובריא עד שיום אחד גזרתי איתו ומאז הוא נשבר בקצבות ולא מתארך.. האם יש תרופה טבעית.. תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.ח
קורן אריכא07/03/2010אני ממליץ להתשתמש בשמפו לשיער יבש ופגם +מסכה לשיער יבש ופגום של שוורצקוף במשך חודשיים להימנע מצביעה וחומריים כימיים ולאחר מכן ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את השיער ולבצע החלקה ברזילאית לשיקום השיער .בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוס פוגע בשיער?יותם03/03/2010
קניתי לאחרונה מוס לשיער של wellaflex בדרגת עיצוב הכי חזק כדי לעצב את השיער וזה פועל די טוב עם פן. עכשיו השאלה שלי האם זה הורס את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליותם
קורן אריכא07/03/2010חד משמעי לא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית אחרי ברזילאית ועודליאת גיל03/03/2010
שלום רב,
עשיתי החלקה ברזילאית ביום שני, נאמר לי לחפוף לאחר 4 ימים מאחר ויש חומר פעיל על השיער.
יש לי ארוע בדיוק שבוע מתחילת ההחלקה, האם אפשר להשאיר או חייבת לחפוף?
דבר שני השורש שלי מסולסל והשיער פגום לכן עשיתי החלקה ברזילאית א. כדי לשקם את השיער
ב. לתת זמן לשורש להארך בכדי שאוכל לעשות החלקה יפנית רק בשורש.
מה שרציתי לשאול זה שכרגע השיער מעוצב יפה,שוכב וחלק מקלות. אני לא אוהבת את המראה הזה
מאחר והפנים שלי רזות ומאורכות.
אז חשבתי אולי בהחלקה יפנית שאעשה ניתן לגרום לשיער להיות לא ממש חלק אלא קצת גלים והאם עדיף לעשות פתיחת תלתלים עם החלקה של אקסטנסור של לוריאל בשורש וכך יהיו לי גלים וכשארצה חלק אעשה פן.
מה דעתכם?
תודה מראש על תשובה מפורטת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית
aaa20/03/2011מה עושים אם ביקשתי החלקה יפנית ועשו לי בנוסף החלקה ברזילאית (מבלי לשאול אותי) מכיוון שלאחר החפיפה של ההחלקה היפנית השיער שלי נשאר מתולתל (אמנם גלי יותר אך עדיין מתולתל), אני חוששת משום ששמעתי על הסכנות בהחלקה הברזילאית
ולכן נמנעתי מלעשותה מלכתחילה?
אודה אם אענה בהקדם מה עלי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית אחרי ברזילאית ועוד - תגובה
אנג'לה טטרו20/03/2011שלום לך ליאת ,הייתי ממליצה לך לעשות מה שהספר אמר לך אם הוא המליץ לחפוף אחרי 4 ימים אז תחפפי
עדיף לתת לשיער זמן שתעשי החלקה בשורש
ולגבי איזה החלקה לעשות אני צריכה לראות את השיער כדי לתת לך תושבה מדוייקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום תענו לא עניתם לי הרבה זמןןשירלי02/03/2010
שלום האים המיברשות שער החדשות של מישל מרסה באמת טובות????
היי איך אני יודעת אים יש לי שער שרוף?
והאים חייבים להיסתפר בשביל זה?
כי כולם אומרים שיש לי שער שרוף למטה בקצוות
בגלל שהשער שלי שתני והקצוות בלונדיניות ממש
ומזה בידיוק שרוף?
תודה על כל התשובות שעניתם לי =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
זאב לוין07/03/2010המברשות של מישל מרסייה הן באמת נהדרות
כשקצוות השיער מתחילים להראות בלי צורה , יבשים ומתפצלים ז"א שהשיער שרוף
כדי להתפטר משיער השרוף עליך לגזור אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
קורן אריכא07/03/2010לא ניסיתי את המברשת אז אני לא יכול לתת חוות דעת בכל מקרה אם השיער שלך שרוף אני ממליץ להסתפר קצוות להשתמש עם שמפו לשיער יבש ובנוסף מסכה לשיער יבש .תוצאה:שיער מלא ברק,רך ,גמיש .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מוצר לעיצוב שיערשלומי02/03/2010
משהו המליץ לי לעיצוב השיער על פליי בול של לוריאל זה חימר במרקם קרם
עכשיו המוצר ממש יקר והכי חשוב משתמשים במוצר ללא פן!!
יש לכם המלצה אולי על משהו אחר ? קצת יותר זול
כי זה ל100מ"ל עולה 100 שקל אבל משתמשים בכמות קטנה ...
קיצר יש המלצה :] ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסי44
זאב לוין02/03/2010המוצר הוא לא כ"כ יקר מכייון שמשתמשים בכמות קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסי
קורן אריכא02/03/2010אני ממליץ להשתמש בטי-טרי שייפינג של פול מיטשל מצויין גם יש לך מידע באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהב לוין
שלומי02/03/2010כן אני יודע שמשתמשים בכמות קטנה אבל גם כמות קטנה לפני מה שאני יודע לשימוש יומיומי זה מספיק חודש חודשים
יש לי עכשיו 3 אפשריות אוסיס של שוורצקוף 75 100מ"ל
אוסמו 70 שקל 100מ"ל
לוריאל פלליבול 100 מ"ל 100שקל
פאול מיטשל/ מיטשל 90
האוסמו יוצא לי הכי זול ויש על המוצר הכי הרבה ביקרות ... מה אתם אומרים ?
בכללי מבחינת תקציב הכי משתלם זה שוורצקוף אוסמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לקרחת בחשבון שאני משתמש במוצר לל
שלומי02/03/2010יש לקרחת בחשבון שאני משתמש במוצר ללא פן
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה קטנה
שלומי02/03/2010מה האבדל בין חימר הפשוטים יותר שיש במספרות כמו מון פלטין או ITLEY (משהו כזה וכול מיני חברות)
שמוכרים במספרות ראיתי מלא סוגים שונים 150 מ"ל ב50 שקל שהם נחשבים למוצרים נחמדים ..
מה נותן מוצר יוקרתי יותר ? כמו של שוורצקף לוריאל
נותן מראה הרבה יותר איכותי ?
כי הרבה עושים לי הכול שטויות הכול אותו דבר
וזה בסדר עם אני חופף כול יום תשיער לפני שאני הולך לישון בשביל להוריד תחומר ? כי לחפוף כול יום לא טוב אני מבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש המלצה שמפו ומסכה מקצועי אבלשלומי01/03/2010
יש לי שיער דק עדין .
מחפש מסכה ושמפו בשביל שיער זוהר שיער שנראה מטופח ולשיער מנופח!
יש לכם המלצה אבל משהו מקצועי ...
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסי44
זאב לוין02/03/2010יש שמפו של חברת סבסטיאן למינייטס שנותן ברק לשיער והשיער נראה מבריק ובריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסי44
קורן אריכא02/03/2010אני ממילץ על שמפו לשיער דק של שוורצקוף ובנוסף מסכה לשיער דק של שוורצקוף על מנת שהמוצר יתאים לשיערך ועל מנת לקבל תוצאה מושלמת יש לך מידע באינטרנט בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)