מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע נשטףשיר18/12/2007
היי!
אני רוצה לצבוע את שערי לצבע ורוד, או כחול,או בלונד ברבי,אבל אני רוצה שזה יהיה צבע שירד בחפיפה ראשונה /שניה/שלישית.
יש צבע כזה,ואם יש היכן אפשר להשיג אותו?
נ.ב
צבע נשתף "תופס" גם על שיער צבוע?כי גם חברה שלי רוצה לצבוע ככה,אבל השיער שלה בלונד צבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע
רונן פלג25/12/2007לא מכיר אבל ממליץ לך לא לעשות את זה לבד בבית אלא רק אצל ספר מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריזיות בשיערליטל18/12/2007
אשמח לדעת מה הכוונה.
frizzy hair* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה
רונן פלג18/12/2007לחשמל סטטי או קצוות מפוצלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- >שאלה .......ליטל18/12/2007
אחרי המקלחת השיער מסודר קבוצות קבוצות והוא גם דיי גלי-מתולתל.
אני מסתרקת והוא מתיישר ואז יוצא שאני מורחת את המוס על שיער חלק... כל התיתלול נהרס..
מה השיטה הטובה ביותר למרוח מוס? ובאיזה שלב של התהליך (לפני סירוק, או אחרי לפני ייבוש במגבת או אחרי?)
המטרה - לשמור על התלתול בשיער ולהפריד אותו קבוצות קבוצות.
תודה על תשובותיכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החפיפה
רונן פלג18/12/2007לספוג מים עודפים ורק אז לפזר מוס לגלגל קבוצות קבוצות ולתת לו להתייבש טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לגבי הסירוק....
ליטל19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה............
ליטל21/12/2007
קרא שוב את ההודעה וענה לי לגבי הסירוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בנושא תסרוקת מסויימת..שאלה לי18/12/2007
אני עושה צילום לבוק עבודות באיפור ואני רוצה לעשות למודליסטית תסרוקת של שיער אסוף ולקשור סרט מסטן ושמאחורה יהיה נפח כזה..שהשיער יעמוד..איך אני עושה אתזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד קשה להעביר
רונן פלג18/12/2007קורס ספרות בכתיבה בעיקרון את צריכה לנפח בעזרת מסרק ואז לסרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחות ונשירהיהודה17/12/2007
שלום אני בן 18 ואני משתמש בווקס חוחובה עכשיו בכול פעם שאני מסדר את השיער יש לי שיערות על הידיים לא המון אבל לא קצת.. אני מפחד שתיהיה לי נשירה ממש וקרחות מזה בעיקרון יש לי שיער חלק ומאוד מאוד מלא עכשיו יש מצב שלא ישאר לי שיער???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה למשוך קלות
רונן פלג18/12/2007בשיער אחרי חפיפה שהוא יבש וללא הווקס ואז תדע אם יש לך נשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנשירה
יהודה19/12/2007אממ כשאין לי ווקס בשיער והוא יבש לגמרי ואני מושך יוצא שיערה שתיים.. זה לא נשירה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה ! ... עזרהאיתי17/12/2007
האם יש דרך לגרום לשיער לצמוח יותר מהר..?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
רונן פלג18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכי דחוווףקרן17/12/2007
רציתי לדעת אם טיפול נכון בשיערר גורם לצמיחה להיות מהירה יותר ושאני אומרת טיפול נכון אני מתכוונת למשל לחפוף שיער כל יומיים ולא כל יום ולהשתמש במסיכה פעמיים בשבועע קבועעע..
ואם יש משהוו למרוח על שיעררר שזה ממש ממש בריא לו..לא רק מסיכהה סתם פינוק כזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיער יש את
רונן פלג18/12/2007קצב הצמיחה שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יאלה מזה האתר הזהקרן16/12/2007
יאלה מזה האתר הזהה 100 שנה לענות על הודעות מה אתם לא יודעים כלום?
מיליוון הודעותת ואתם לא עונים לאף אחדד.
חוצפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
רונן פלג18/12/2007אם יש לך שאלה שהיא ממש דחופה את תמיד יכולה להתקשר אלי או לזאב ובכך לחסוך לעצמך עוגמת נפש כלשהיא הטלפונים מופיעים בכיתוב ליד התמונות שלנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- קלקול שיער אחרי החלקהשקמה16/12/2007
עברתי החלקה לפני כשבוע (לא פעם ראשונה). מאז יש לי כסנטימטר של שיער (שצמוד לקרקרפת) עם תחושה מאד לא נעימה, כמו של דשא יבש... לא רואים את זה, אבל כשמרגישים, יש הרגשה של משהו קשה. מה קרה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה אפשרית
חלקה22/12/2007יתכן שבשלב בטוסטר נחתך חלק מהשיער כתוצאה מהמשיכה שלו ומה שאת מרגישה הם פשוט קוצים....זה מה שהיה לי , אם זה רק באיזור מצומצם זה יצמח תוך 4 חודשים ולתמיד אפשר לסדר את הישער טיפה אחרת כדי "לצמצם נזקין קוסמטיים"....בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עיצוב לשיעראילנה15/12/2007
שלום רב,
יש לי שיער מתולתל, בשנתיים האחרונות עשיתי המון פנים כך שהתלתלים נעלמו, כרגע הסתפרתי
והתלתלים חזרו, אני משתמשת בקרם של נטורל פורמולה הכתום או הירוק, לצערי הוא עושה לי
את השיער שומני ונוקשה
יש לי שיער צבוע ויבש מאוד,
אולי תוכל להמליץ לי על קרם לחות שלא יעשה את השיער שלי שומני שיתן לו מרקם אוירירי וקליל
ויעצב לי את התלתלים בצורה טבעית ולא בצורה שזה נראה כאילו פיסלו אותם
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מנת לקבל תוצאה
רונן פלג18/12/2007את צריכה לשלב שמפו לשיער יבש +מסכה טיפולית+קרם לחות נטול שמנוניות
שמפו ומסכה מהסדרה השיקומית של לוריאל פרופסיונל "אבסולוט ריפר"
קרם לחות אינדולה מסדרת האינובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלחסוי15/12/2007
שלום
ברצוני לקבל יעוץ בנושא שיער מתולתל.
יש לי בת כבת 14 עם שיער מלא ארוך ומתולתל, היא מעוניינת להסתפר מדורג ושהשיער יהיה חלק
האם יש תכשיר מסויים שיכול להחליק את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אך ורק החלקה
רונן פלג18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוף כמה זמן לענותקרן15/12/2007
אני רוצה פינוק לשיערי..
מה הדבר שהכי בריא לשיערר?
אני רוצה לתת לשיעריי פינוקק וכמה שיותר מהרר
אבל אתם לא עוניים פה שלחתי את ההודעה לפני 4 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי קרקפת עם תכשירים ארומטיים
רונן פלג18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לצבוע משחור לבלונדמורן15/12/2007
שלום רב אני מעונינת לצבוע את השיער משחור לבלונד השיער הטבעי שלי הוא חום כהה הפעם האחרונה שצבעתי לשחור הייתה לפני חצי שנה עשיתי פרמננט בשיער לפני 3 חודשים שלא יצא טוב השיער בעיקרון נהרס ממנו קצת למעלה הסוג שיער שלי הוא יבש אני חייבת לעשות בלונד כי כולם אמרו לי שיהיה לי יותר יפה. דרך אגב יש לי שיער ארוך ומלא מאוד.מה את מציעים לעשות כד שהכי פחות יהרס השיער... הבהרה או ניקוי צבע אמרו לי שיש דבר כזה.. מה הפתרון שלי ראני חייבת להתפטר מהשחור.. בתודה מראש שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן
רונן פלג18/12/2007לעשות הבהרה עם חומר ללא אמוניה ובכך למנוע נזק בלתי הפיך מאחר והשיער עבר תהליך סילסול אז הוא במצב מאוד רגיש היזהרי !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוחדנה14/12/2007
היי....יש לי הרבה מאוד שיער. כמובן שכשהוא רטוב אז הוא נראה אחלה, אבל ברגע שהוא מתייבש בגלל העובי שלו הוא מתנפח (ממש כמו ב- 80').
אני משתמשת בכול מיני קרמים של לחות, אך די נמאס לי ורציתי לדעת האם יש פתרון לצמיתות לעניין.(לדוגמא החלקה או כל דבר אחר).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי
רונן פלג18/12/2007החלקה קלה "אקסטנסו" של לוריאל והנפח ירד לשליש והשיער ישאר עם מגע נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש דרך להערכת שיער מהירה?נטלי14/12/2007
האם יש איזשהיא דרך להעריך את השיער כמה שיותר מהר ?! ,
אני חופפת יום כן יום לא , האם זה טוב ?
ומה יכול ליגרום לשיער ליצמוח מהרר? !
תודה מראש לעוזר ; )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום דרך ...............
רונן פלג18/12/2007להאריך יותר מהר לשיער יש את קצב הצמיחה שלו כ-1 ס"מ כל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)