מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שחור!אודל24/01/2008
הייי יש לי גוון עור בהיר ושיער שחור חלק,אני מתה לצאת מהצבע הזה!אני רוצה שינוי,כולם קוראים לי "שלגיה"...הצבע הטבעי שלי הוא חום בהיר,וכל פעם שאני מחליטה לא לצבוע שירד לי השחור אני מתייאשת וצובעת לשחור כי החום "מתגלה".....
פליזז מה אתם מציעים לי לעשות?יש איזה חומר שיוריד את הצבע אחת ולתמיד??....אגב אני גרה בניו יורק,אולי אתם יודעים על תכשיר שקיים בחו"ל שיעזור לי?...
אשמח לתשובה בהקדם...תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודליה
רונן פלג26/01/2008על מנת לצאת מהשחור את צריכה לעבור פעולת הבהרה פעולה זו אינה ניתנת לביצוע עצמי ועדיף שתתבצע על ידי בעל מקצוע מיומן !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוון גינגירות23/01/2008
צבעתי את השיער ויצא לי גינגי איך ניתן לנטרל את הגינגי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגשי לבעל מקצוע(מעצב שיער)
רונן פלג26/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה !מאיה .23/01/2008
אם יש לי קצוות שרופות .וישלי שיער יחסית קצר .
זה אומר שהשיער שלי לא יגדל רק אם אני יגזור תקצוות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
רונן פלג26/01/2008הוא ימשיך לגדול אך לא בריא ובקצב איטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היייי..לכם...D=זיו23/01/2008
הייי-תקשיבו-אני-רושמ-ככה-כי- זה-לא-עושה-לי-רווח-אז-סוריי...טוב-נגיע-לעניין-אז-ככה-ישלי-שיער-כליי-כזה-מתולתל-אבל-לא-כול-כך-ואני-רוצה-לקנות-מחליק-כי-הרבה-יותר-יפה-לי-מקלות-ואני-גם-אוהבת-את-זה-ורואים-לי-יותר-את-הגוונים-הטבעיים-שיש-לי-בשיער......אתם-יכולים-להמליץ-לי-איפה-לקות-מכשיר-טוב-אבל-לא-כזה-יקר???!!!
מקקוהה-שתעזרוו-לי-תודהה....P=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישלי*שער*גלייי**
זיו23/01/2008סליחהה-על-הטעות-יש-לי-שיער-גלי***רשמתי-בטעות-כלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ הי .
מאיה .23/01/2008קניתי מחליק ב-200 שקל באזור ירושלים .
אבל לפי דעתי זה לא כלכך טוב .
זה עושה קצוות שרופות וקצוות שרופות זה לא משהו .
אם את רוצה מחליק באזור שלך זה בסיביבות ה-200-300 יחסית זול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי חיפוש בזאפ
רונן פלג26/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה אפשריליאל22/01/2008
אני מחמצנת את שערות ידי בבלונדר ,רציתי לשאול האם זה אפשרי להכין את הבלונדר והחמצן ולהשאיר בתוך קופסא למספר ימים כדי לא להכין את התערובת כל פעם מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
רונן פלג26/01/2008החומר איבד מערכו וחוזקו כבר לאחר שעה קלה אז.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו, זו כבר הודעה שניהאור22/01/2008
אנא עזרו לי, יש לכם או למישהי באתר ניסיון עם "גלים יפניים" (שזה ווריאציה של השיטה של ההחלקה היפנית ולא סתם סלסול או פתיחת תלתלים)? הרעיון של גלים יפניים מוצא חן בעיניי יותר מאשר החלקה אבל זה נורא מחשיד שלא מצאתי באינטרנט שום המלצות מפי לקוחות מרוצות, לעומת החלקה יפנית שפשוט האינטרנט מפוצץ ברשמים חיוביים. חוץ מזה, אני יודעת רק על מספרה אחת שעושה גלים יפניים על בסיס חלב, וגם זה מוזר, כי בד"כ כשמשהו מצליח אז ישר הרעיון מתפשט הלאה, וגם מספרות נוספות לוקחות את הרעיון. האם חשדותיי מוצדקים או שדווקא גלים יפניים עושים במספרות נוספות.
שאלה שנייה : למה רק מספרה אחת (אותה מספרה מהשאלה הקודמת) עושה החלקה יפנית על בסיס חלב? דווקא עליה כן הצלחתי למצוא תגובות חיוביות ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין22/01/2008מכיוון שאין ביקוש בגלים יפנים . לא הרבה מעצבי שיער מתמצאים בעניין אבל בהחלט ניתן לעשות זאת.
תשובה לשאלה 2: זה תלוי ביחסי הציבור של מעצב השיער שמפרסם את עבודות המספרה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה המלצה לתכשירים טוביםנגד נשירהליטל21/01/2008
שמפו, אמפולות, טיפות וכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשרי נשירה
זאב לוין21/01/2008אני מאוד ממליץ על טיפות ושמפו נגד נשירה של וולה s-p רואים תוצאות לאחר 3 שבועות בלבד
כמוכן אני ממליץ על בדיקת דם פשוטה כדי לדעת את מקור הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה הפוכהתום21/01/2008
שלום, האם ניתן לפתור בעית צמיחה הפוכה לצמיתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תום
זאב לוין21/01/2008אני מצתער אבל ממש אין אפשרות לישנות את הצמיחה הפוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשיעררינת21/01/2008
שלום רב,יש לי שיער דק וצבוע עם גוונים ואני עושה פאן אחת לשבוע,השיער שלי קצת יבש ונוטה להתפצל וברצוני לשקם את השיער שלי,המליצו לי על סדרת מוצרי קרסטס רזיסטנס פורס הכולל שמפו מסכה וקרם הגנה לפני פאן נידמה לי ששמו סימנט תרמיק,רציתי לשאול מה אתה אומר על מוצרים אלה? והאם קרם לפני הפאן של סדרה זאת הוא טוב? כי כרגע אני מישתמשת בסרום לפני פאן,האם שווה לי להחליף? ושאלה נוספת האם המסכה של לוריאל פרופשיונל אבסולוט ריפר נופלת באכותה מזאת של קרסטס? והאם היא יכולה להתאים לי לשקם את שערי? מיצטערת על אורך השאלה ואודה לך על תשובה מהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
רונן פלג26/01/20081-אסור להניח סרום לפני הפן את מטגנת את השיער !!!!! מוצר זה נועד לגימור בלבד
2-הסדרה שהמליצו לך היא מעולה !!!!
3-בכדי לקבל תוצאה מיטבית אז .....במידה והחלטת על המסיכה של אבסולוט ריפייר אז תשלבי גם את השמפו מאותה הסידרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החומר המשמש לפתיחת תלתלים מסוכןמירי21/01/2008
ברצוני לדעת האם החומרים המשמשים לפתיחת תלתלים נבדקו ע"י משרד הבריאות , ואינם מסרטנים או שעלולים לגרום לבעיות רפואיות אחרות . תודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
זאב לוין21/01/2008כל החומרים של מעצבי שיער העבדים עם חברות ידועות יש להם אישור של משרד הבריאות ו אין שום חשש להישתמש בהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה גוונים לעשות?תמי20/01/2008
צבע השיער שלי הוא חום קפה כמעט שחור, אני רוצה לזרוק עליו גוונים, איזה גוון של גוונים אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
זאב לוין21/01/2008אני ממליץ על גוון נס קפה עם חלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "חצי" קוקו - תעזרו ליייי!!!טוני20/01/2008
שמעו...
מאז ומתמיד היה לי שיער ארוך(כ 10-12ס"מ נראה לי), ככה פעם בשנה-שנה וחצי בממוצע אני מתעצבן על השיער ומחליט לקצר אותו בגלל שהוא תמיד נכנס לי לעיניים ונראה זוואה וכו'...
אני מנחש שזה קורה לי כי אני ממש אבל ממש שונא ללכת לספרים, אז אני הולך למספרה ככה פעם בחצי שנה חחח (;
ככה לפני חודש עלה לי הרעיון הכי מבריק שהיה לי אי פעם בחיים שלי עד כה... חשבתי לעצמי "למה שאני לא יעשה קוקו??"
חח אז הרטבתי את השיער, לקחתי גומייה וקשרתי אותו, ונחשו מה?
חח זה נראה ממש אבל ממש טוב!
בפם ראשונה בחיים שלי שאני ממש מרוצה מהשיער שלי!
הבעיה היא שהשיער שלי לא מספיק ארוך ל"קוקו שלם" אז יש לי מעין פוני מפוזר מקדימה שנראה טוב כל עוד השיער שלי נשאר רטוב, אבל כאשר הוא מתייבש יש לי שיער מאוד נפוח
בצדדים של הראש (ליד האוזניים).
אז מה, חשבתי לשים את הסיכות השחורות האלה (האלה שפורצים איתם מנולעים בסרטים...)
זה נראה בסדר אבל לא נראה לי שסיכות כאלה מתאימים לבנים...
מה אתם חושבים??
פעם ראשונה שאני באמת דואג לשיער שלי אז אני דורש למצויינית מכל שערה ושערה שבראשי (;
אני אשמח לקבל כל עזרה, טיפ או הצעה מכל אחד מכם.
בתודה מראש,
טוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוקו
רונן פלג20/01/2008תנסה להשתמש בחומרי עיצוב ולא בהרטבת שיער ..... ג'ל יזק לתקופה מסויימת עד שהשערות שבוחות יצמחו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ג'ל??
טוני24/01/2008כרגע אני משתמש ב"תחליב להחלקת השיער" של לוריאל ו "ג'ל נוזלי מבריק במיוחד למראה אולטרא רטוב לאורך זמן" של לוריאל (זה מה שרשום על 2 הבקבוקים.)
מה שאני עושה זה מערבב את שניהם מורח על הראש, אבל זה עדיין לא מחזיק הרבה זמן ולבסוף השיער שלי מתייבש ונהיה מעפן...
יש לך אולי עצה לאיזה ג'ל או משהו טוב שיחזיק את השיער שלי במקום להרבה זמן??
ואם כן אז איפה אפשר לקנות?? למה אני לא מבין בכל הדבר הזה של איפה לקנות חומרים לשיער וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרתי את הבעיה...
טוני25/01/2008קניתי קרם לחות לשיער וג'ל עיצוב של NATURAL ושיער שלי נראה עכשיו בן **** (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ששאלה דדחופה!נירה19/01/2008
עשיתי ליפני חודשיים פוני וזה מאוד יפה לי עכשיו אני רוצה מידי פעם גם להרים את הפוני למעלה ואני עכשיו ניראת ממש מוזר בלי פוני ! אני מפחדת האנשים יבהללו חחח
ההקיצר רציתי שתסביר לי איך עושים בשיער בננה אני אפעם לא מצליחה לעשות זה תמיד נופל לי
בבקשה תענה[:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
רונן פלג26/01/2008ממש קשה להמחיש לך במילים צריך להראות לך במעשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה :]טל18/01/2008
יכול להיות שקרמים למינהם , מוסים גלייז הורסים את השער ? אני משתמשת כבר הרבה מאוד שנים בקרם לשער{יש לי שער מתולתל} .. ואמרו לי שהשער שלי נהרס בגלל זה .. אני חושבת שזה בולשיט אבל אשמח לקבל מכם תשובה ..ואם זה כן הורס במה אפשר להשתמש ?
תודה מראש ! :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
זאב לוין21/01/2008את צודקת זה בולשית. את צריכה להיסתפר פעם ב 3-4 חודשים ו שיערך יהי מהמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ארוך, יבש ופריזיליטל17/01/2008
מה עושים איתו?
(ואני לא אוהבת להשתמש במסכה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליטל21/01/2008
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבש פריזי
זאב לוין21/01/2008אני ממליץ להתרגל לרעיון להתחיל להישתמש ב מסכות. אני גם ממליץ על מסכה של וולה ס-פ {הידרו} הי לא משקיוה שיער לאחר השימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)