מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עונים פה מתיישהו?קרן04/01/2008
קניתי מהסופר פארם מסיכה של שוקי זיקריי איך היא לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
זאב לוין05/01/2008אני אישית לא מכיר את המוצר אבל משמועות של לקוחותי המוצר אינו מוצלח כל כך אבל בגלל שקנית כבר את יכולה לשתף אותנו איך המוצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת גרועעעעעעומר04/01/2008
היי יש לי ראש כאילו עגול וארוך הלכתי לספר מטומטם והוא עשה לי טסרוקט ממש מכוערת זה הולך ככה כאילו מלמעלה זה בסדר ומלמטה זה הולך ונהיה ממש קצר וזה ממש לא מתאים לי יש למישהו רעיונות מה לעשות כדאי לפחות קצת לשנות את התסרוקת ?
תודה רבהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומר
זאב לוין05/01/2008אני ממליץ לחזור לאותו ספר שיתקן לך את התספורת וירטואלית אני לא יכול לבחור לך תספורת מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסרוקת, בבקשה?B U04/01/2008
שלום.
ובכן, יש לי שיער ארוך שמגיע עד הישבן ואין לי שום רצון לגזוז אותו. אבל מצד שני, נמאס לי להסתובב עם קוקו כל הזמן. יש לך כמה עצות לתסרוקות עם שיער (מאוד) ארוך חוץ מצמה ופזור (פשוט לא נוח)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B U
זאב לוין05/01/2008שיערך מאוד ארוך ואני לא חושב שיהיה לך נח להסתובב עם תסרוקת ולהכין אותה כל יום, הכי אידיאלי לסוג שיער שלך זה אסוף או פזור. אם לא עזרתי לך את יכולה לנסות לחפש בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרי לחותאסתי03/01/2008
שלום, יש לי שיער יבש מתולתל, התלתלים החיצוניים פתוחים והתחתונים מאד מאד מסולסלים, למה זה קורה ואיזה חומר טוב לי לשים ללחות שיתן לשיערי להיראות טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי
זאב לוין05/01/2008התלתלים הקרובים לשורש פתוחים יותר כיוון ששיערך ארוך וכבד והוא פותח את התלתל. אנ י ממליץ על תספורת מעט מדורגת כדי לתת מראה אחיד לתלתלים.
אני ממליץ על קרם לחות ללא שטיפה של וולה ובנוסף להשתמש במסיכת אס פי ושמפו לשיער יבש ותוך זמן קצר תתחילי להנות שוב משיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה?נירי01/01/2008
שלום ,
יש לי שיער בצבע שטני ועליו עשיתי גוונים בלונדינים...האם מותר לעשות החלקה עליו ?בנוסף השיער ממש יבש והוא גלי ונוטה להתנפח אני משתמש במכת קרסטס ,מה אפשר לעשות להקטנת נפח חוץ מהחלקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירי
זאב לוין05/01/2008החלקה לא מומלצת לגוונים זה אמור להיות בשיקול דעת של מעצב שיער המבצע את ההחלקה האם ניתן לבצע את ההחלקה על סוג השיער שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה מראש:)3>ניקול01/01/2008
ממ אוקי
מה צריך לאכול כדי שהשיער יארח/יגדל יותר מהר??
:(??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקול
זאב לוין05/01/2008כל המוצרים המכילים ויטמין בי וגם מומלץ מאוד בשר אדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צבע ..דנית01/01/2008
אני שחומת עור, האם צבע שיער "חום שוקולד" יתאים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית
זאב לוין05/01/2008זה בלתי אפשרי להגיד לך אם צבע מתאים לך מבלי לראות אותך כיוון שאנחנו לא יודעים מה בהירות העור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דקמיכל31/12/2007
שלום רב,
השיער שלי גלי (בעבר היה יותר מתולתל), דק ודליל יחסית.
אני מחפשת קרם/מוס/ כל תכשיר עדין אחר המעניק נפח רב לשיער, המסייע בבניית תלתלים, ומעניק ברק רב - השיער שלי נראה עייף ודהוי.
כמובן שחשוב ביותר שהקרם/המוס/ התכשיר לא יגרום לשיער שלי להראות דק יותר.
אשמח לעצתכם.
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יעבוד
טוני20/01/2008אם הבנתי נכון מה שאלה אומר אז יש לי את אותו דבר בדיוק, יש לי צמיחה "הפוכה" בשיער שעל העורף.
חח עשיתי כבר קרחת (אחת הסיבות הייתה לראות אז התופעה שזאת נעלמת).
בהתחלה לא ממש רואים אבל אם זה כבר גדל לגודל של שיער "קצוץ" אז זה נראה זוואה.
אני לא מומחה בתחום אבל נראה לי שהחלקה צריכה לסדר את זה...
אולי יש כאן מישהו שיאמת את זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
זאב לוין21/01/2008יש ב חברת וולה ס-פ מוס לשיער דליל !!! חומר נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
זאב לוין05/01/2008קודם כל אני חושב שאת צריכה תספורת המתאימה לסוג שיערך כדי שהיא תגרום נפח לשיערך ולאחר מכן להשתמש במוצרי נפח כמו מוס או ספריי לשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו תספורת יכולה להקנות נפח רב?
מיכל09/01/2008רק לא תספורת קצרה, כי אני שונאת שיער קצר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםחן30/12/2007
שלום
יש לי שעיר חלק והייתי רוצה לנסות תלתלים מה כדאי לי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
זאב לוין05/01/20081 את יכולה לנסות לגלגל רולים כדי לראות אם התלתלים מתאימים לך
2 במידה וכן את יכולה לעשות פעולת סלסול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית וברזילאית - בבקשה תענותום29/12/2007
מה ההבדל בין החלקה יפנית לברזילאית(ננו קראטין)?
איזו החלקה יותר מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי
זאב לוין05/01/2008זה לא משנה מה שם ההחלקה התוצאה הסופית זה מה שמשחק את התפקיד
זה משנה במיומנות של מעצב שיער וכמה החלקות הוא מבצע במשך חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבההרהשני28/12/2007
שלום..
עשיתי הבהרה לפני שבועיים ובגלל שיש לי צבע שיער חוםם מאוד ורציתי משהו יותר בהיר אז קניתי הבהרה בצבע שמאוד דומה לשטני...עשיתי הכל לפי ההוראות לא החסרתי אפילו שלב אחד..
ולצערי זה לא עזר צבע השיער נישאר אותו הדבר....ובצבע אני לא רוצה להשתמש כי לוקח הרבה זמן עד שצבע יורד והבהרה אחרי חודשיים יורדת..אבל לצערי זה לא עבד...אז דבר ראשון למה זה קרה??
ודבר שני אתם אולי ממליצים על משהוא אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבההרה
זאב לוין05/01/2008אני לא חושב שמדובר כאן בחומר ההבהרה נראה לי שביצעת שטיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק
שני09/01/2008באמת התכוונתי לשטיפה....התבלבלתי..=\...בכל מקרה יש לך תשובה לזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מקורזל ואתיופיתום28/12/2007
מה ההבדל בין שיער מקורזל לשיער אתיופי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והבעיה העיקרית
מיטללי28/12/2007שצבע כהה וכל גווני החום, השחור, והכתום ממש ממש לא יפים לי ואני לא רוצה לצבוע בצבע כהה זתומרת אין לי בעיה לצבוע לצבע בגוון שטני אבל לא בגוון כהה כי זה ממש לא מתאים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר מגן שער מלבד שרום השומר על ..ZORK28/12/2007
שלום
רציתי לדעת איזה עוד חומר יש שמגן על השער מלבד סרום וסיליקון לפני הפאן
מכיוון שחומרים אלו הורסים את אחידות ושפיעות השער.
אני מחפש חומר שישאיר את השער שלי "במראה הטבעי" ולא יהפוך אותו לרטוב כמו סרום
ובוא בזמן כמובן ישמור על השער לפני הפאן (זאת המטרה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
zork10/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם בטח יענו לך בימים הקרובים..
יסמין13/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו בשנים הקרובים..:)
ZORK18/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנים קרובות * אהמ אהמ.
x25/01/2008/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגן פן
רונן פלג20/01/2008היי,
אתה מדבר על שני דברים נפרדים:
1. סרום/סיליקון - אלו חומרי עיצוב שמומלץ לשים אותם אחרי הפן בלבד .. הם אמורים לעזור בעיצוב השיער.
2. חומר מגן טוב שאני מאוד ממיץ עליו הם:
אינדולה -שהוא בא בספרי היוא נהדר הוא לא משמן את השיער או "לוריאלפרופסיונל" (נמכר רק במספרות) יש להם מקרם לחות שהוא גם מגן פן מדהים ניתן למרוח את הקרם הזה גם על שיער יבש ולא נותן מראה רטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אך אלו השמות של החברות שמשיקות
zork25/01/2008תודה,אך אלו השמות של החברות שמשיקות את המוצורים לא?
איך קוראים למוצרים עצמם? זה לא סיליקון נכון?
האם אפשר למצא את האינדולה בקניה אונליין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?איך קוראים למוצרים אלו בפארם?
zork03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהZORK
רונן פלג26/01/2008לא מניחים סרום או סיליקון לפני פן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!את פשוט מטגנת את השיער !!!!!!!!!!!החומרים הללו מיועדים לפיניש (גימור) וסגירת קצוות מפוצלים
לשם הגנה את צריכה מגן פן יש בתרסיס ויש בקרם תלוי בחברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הבנתי,אבל זה לא מה ששאלתי.שאלתי
ZORK27/01/2008שאלתי איפה משיגים? ואיך קוראים למוצרים עצמם?
הבאתם רק את החברות שמייצרות אותם ולא את שם המוצרים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהZORK
רונן פלג04/02/2008אסור להניח סרום/סיליקון לפני ביצוע פן את גורמת ל"טיגון" השיער המוצרים הללו מיועדים לגימור הפעולה בלבד
לשם הגנה לפני יש מגוון עצום של חומרים בהתאם לסוג השימוש והתקציב האישי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל שם של אחד שנמכר בסופרפראם
zork05/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהzork
רונן פלג06/02/2008יש מגוון רחב של מוצרים בפארמים השונים פשוט תתני לשם גיחה ותמצאי עם טיפת מאמץ אני יכול לעזור לך רק במוצרי שיער מקצועיים הנמכרים במספרות בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמספרה אמרו שאין, בפארם אמרו שלא מכ
ZORK07/02/2008ובפארם אמרו שלא מכרים
אשמח בכול זאת לשמות של מוצרים בפארם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגן חום פן/טוסטר
רונן פלג07/02/2008לוריאל-סידרת פליי בול-סילקי סנרייז-בתרסיס
אינדולה-סידרת פלקסיבל-טרמינל פרוטקטור-בתרסיס
קרסטס-סידרת רזיסטנס-סימנט טרמיק-בקרם
ניתן להשיג במספרות בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו שניתן להשיג בפארם ולא במספר
ZORK08/02/2008תודה על התשובה
סילקי סנרי של לוריאל ראיתי שזה סארום, הרי אמרנו שסארום ששים אחרי פאן ולא לפני לא?
בכול מקרה יש מוצר כזה שאני יכול לקנות בסופר פארם ?(מגן לפני פאן)
כי אצל הספר שלי לא מצאתי את המוצרים
יש לך מספרה בצפון שמוכרת אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהanswer?
zork18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך
רונן פלג18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוםאור25/12/2007
שלום,
קניתי סרום מרוכז הנקרא ליס קונטרול של לוריאל, על הוראות השימוש כתוב שיש להשתמש
בכמות קטנה לפני עשית פאן. שאלתי היא האם אפשרי להשתמש בסרום זה גם לאחר היבוש.
בתודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תנו תשובה בבקשה
אור27/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להפוך שיער שצבוע שחור לחום..?בתאל23/12/2007
השיער שלי צבוע לשחור טבעי..
לפני כמה חודשים הבהרתי אותו ובעתי לחום וחזרתי לשחור.
עכשיו אני רוצה שוב לחזור לחום אבל לא בדרך של הבהרה כי יש לי שיער דק ועדין
איזו דרך תהיה היעילה ביותר כדי לצבוע לחום.?
יעזור אם אני יצבע את השיער לחום בכל חודש וזה יעביר את הפיגמנט השחור?
זה דחוף=\\ נמאס לי מהשחורר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאל
רונן פלג25/12/2007אין דרך אחרת חוץ מהבהרה קלה עם אחוזי חמצן נמוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)