מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לזאב לויןסיגל28/11/2007
אני מבינה שהמספרה שלך בת"א,נכון?רציתי לדעת כמה אתה לוקח על החלקה יפנית,וכמה שעות זה לוקח?תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאב ,מחכה לתשובה!!!!!!!!
סיגל29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהמירי28/11/2007
האם גלולות למניעת הריון ברצף יכול להשפיע על נשירת השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
רונן פלג30/11/2007תבררי עם גניקולוג .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר אוסמויהודה27/11/2007
הבנתי החימר הזה חזק? כי יש לי שיער חלק שחלק מהג'לים והווקסים לא מצליחים להחזיק השאלה אם החימר הזה חזק והשאלה אם הוא במחיר טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר
רונן פלג30/11/2007לא מכיר את החימר הזה.
אבל זה לא תפקידו של החימר...... החימר הוא יותר לתת דגש בעיצוב קוצים לא בהעמתם.
אתה צריך לחפש לך ג'ל טוב..תנסה את של לוריאל פרוסיונל.... חומר מקצועי מעולה לא הורס את השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההההההההההה!!!!שירן27/11/2007
כדי להוציא שעווה של נר מהשיער, ניתן להשתמש בטרמפנטין או שהוא ישרוף את השיער?
[כי ע"י סירוק השיער עם מים חמים לא יורד שום דבר]..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
זאב לוין27/11/2007תיצרי איתי קשר טלפוני אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים 035102122
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר לעיצוב השיעריהודה26/11/2007
אני מחפש חומר בשביל לעצב את השיער משהו בשביל לעשות קוצים מבולגן אבל שיהיה את המראה הטבעי כאילו לא מרחתי כלום בשיער העיקר אבל לא דאקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
זאב לוין27/11/2007אני ממליץ בחום על חימר של אוסמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוני עקשן=\נועם26/11/2007
שלום!,
יש לי פוני לצד והוא לא מסתדר כלומר הוא כל הזמן לא נראה טוב.
אם יש למישהו עצה [ לא כולל פנים, מחליקים וכ"ו ] איך אפשר לסדר אשמח לשמוע.
תודה רבה,
נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם
זאב לוין27/11/2007פוני לא מסתדר משתי סיבות:
1.גזירת פוני לא נכונה
2.מציחת פוני לא מתאימה לסוג הפוני
מבלי לראות את השיער אינני יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה בוטאנית לשיערליליאן26/11/2007
קיבלתי דוגמית של מסכה בוטנית לשיער על בסיס שמן זית, שמן קלנדולה דבש וקינמון. שמתי על השיער, חפפתי ולא ייאמן, תוך כמה ימים הרגשתי פחות נשירה וגם הקשקשים נעלמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליליאן
זאב לוין27/11/2007לא מאמין בשום מסיכה המכילה שמנים ודבש וכו', (עוד גם יגידו לשים מלח ופלפל בשיער)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה חומר ממולץ לשיער דלילרן26/11/2007
יש לי שיער קצר ודליל
אני מחפש חומר שיעשה אפקט מלא.
ג'ל לא מתאים לי כי הוא עושה את המראה דליל
אני מחפש נואשות אחרי חומר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
זאב לוין27/11/2007ישנן אבקות לשיער דליל שניתן למלא איתם את השיער וזה נותן תחושה של שיער מלא, תנסה לחפש בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה.חרושיה26/11/2007
שלום.
יש לי בעיונת..
אני צבעתי את שיערי כמה וכמה פעמים.. וכל פעם כשאני צובעת יוצא ג'ינג'י.
אני רוצה להגיע לצבע שיער שהוא בלונד.. אבל לא יוצא לי.
האים כדי לי לחמצן?. או מה עליי לעשות?. כי כרגע אני ג'ינג'ית. ואני לא מוכנה לזה!
תודה בראש.
הג'ינג'ית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הג'ינג'ית
זאב לוין27/11/2007אני לא יכול לתת המלצה ודאית לגבי חימצון מבלי לראות את השיער, אם את יכולה לפרט מה דרגת הבהירות של השורש הטבעי ומה דרגת הבהירות של השיער הצבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכות לשערסיגל26/11/2007
אתם ממליצים פה על מסכות שמוכרים רק במספרות,למה?מה הם יותר טובות מהמסכות שמוכרים בפארמים! המסכות שמוכרים במספרות מאוד יקרותתתתתתתתת!!! האם המסכות האחרות לא טובות לשימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
זאב לוין27/11/2007המסיכות הנמכרות במספרות מיועדות למספרות והם הרבה יותר מקצועיות ואיכותיות מאלה שנמכרות בפארמים, מעצב השיער יכול להתאים את המסיכה לסוג שיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חרושיה05/12/2007טוב,השיער שלי עכשיו בצבע זהב צהוב,תלוי בתאורה והצבע הטבעי שלי הוא שטני כהה.
וכמו שציינתי בהודעה הקודמת כל פעם שאני צובעת את השיער הוא יוצא לי גוון ג'ינג'י (גם אם הצבע שאני צובעת בו הוא כמעט לבן) וכבר אין לי מושג איך אני יכולה להגיע לבלונדיני..אז מה אתה אומר,כדי לי לחמצן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרושה
זאב לוין05/12/2007אני לא חושב שאת אמורה לחמצן.
במידה ואת עושה אצל מעצב שיער מוסמך את הצבע וזה עדיין בגוון גינגי אלייך להוסיף קצת גוונים בהרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםשני26/11/2007
אתה מכיר מישהו מכרמיאל שעושה פתיחת תלתלים כמו שצריך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה למה כולם מתלהבים
בילי26/11/2007מהפתיחת תלתלים הזאת..
זה פשוט נוראי!!
יש לי חברה שהיו לה תלתלים מושלמים, בקבוקונים כאלה,
והיא עשתה פתיחת תלתלים וזה פשוט נורא! השיער שלה נראה סתם גלי ,ישר וחסר נפח, חיים או צורה
כולם מפחדים מנפח.. אבל זה מה שהכי יפה לשיער בעצם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים
זאב לוין27/11/2007יש את מספרת הבית הכתום, בחור בשם אנדריאס, את יכולה למסור לו ד"ש ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך ד"ש חזרה....
שני28/11/2007הוא מספר את אבא שלי ..והוא ממש חמוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילמירי26/11/2007
בעבר היה לי שיער מלא ושופע. כבר שנים שהוא דליל ודק. האם יכול להיות קשר לזה שלקחתי גלולות רצוף בערך 15 שנה (חוץ מהפסקה של הריונות)? השיער נראה ריק וזה מאוד מפריע לי בבדיקות דם שעשיתי הרופא אמר שהכל בסדר. מה אתם ממליצים לקחת לחיזוק השורשים. והאם המוצרים של פיטו פריז יכולים לעזור? והכי חשוב האם נטילת ויטמינים או כמוסות לשיער יכולים לעזור? דרך אגב בעבר היו לי פסים בשיער. ולפני כמה שנים עשיתי פרמננט יכול להיות שהרסתי בעצמי את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאן
רונן פלג26/11/2007הטיפול הכי נכון בשיער שלך מבחינת מוצרים.
לוריאל פרופסיונל (נמכר רק במספרות) - שמפו ווליום אקסטרים + קונדישינר .
קרסטס - ווליום אקטיב + מסכה.
מה שהמוצרים האלה עושים הם משמרים לך את הקרקפת + הם עוטפים את סיב השערה ונותנים לה נפח... מאוד ממליץ להשתמש עם המוס לעיצוב השיער (לא דביק וחזק מידיי).
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהירדן25/11/2007
שיערי גלי-מתולתל, חום כהה, מלא מאוד, נפוח והוא מגיע כמאט עד הפופיק.
1) אין לי קצוות שרופים או מפוצלים אך נורא מפריעה לי הנפיחות מה לעשות?
2) אם אני אסתפר הוא יתנפח יותר או שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן
רונן פלג26/11/2007את צריכה לחפש לך קרם לחות מאים לשיער שלך, לגבי תספורת יש להתאים לך תספורת שמתאימה לסוג שיער שלך .
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונימרינה25/11/2007
היי קוראים לי מארינה
יש לי בעיה..אני מאוד רוצה פוני לפנים שלי כדי "לקצר"אותם.אבל הבעיה היא שיש לי שיער מתולתל ועדין והוא מהר מאוד אחרי הפן חוזר להיות מה שהוא,מתולתל, ואני רוצה שהוא יהיה חלק לאורך זמן.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני
רונן פלג26/11/2007מרינה,
החלקה יפנית ... אני עושה את זה להרבה לקוחות שלי .
אשמח לעזור
רומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו!!!!!!תענו לי דחוף כולם!!!!!!שרון24/11/2007
הייי!
יש לי שער ארוך יחסים (כמה ס"מ אחרי הכתפיים)בצבע שחור בהיר עם גוונים דבש מלפני חצי שנה.
יש לי תלתלים ממש יפים הבעיה היא שהם מתנפחים וחוצמזה אני לא רוצה שער מ-מ-ש מתולתל כמו שיש לי!
רציתי לשאול כמה שאלות:
1.אני רוצה לעשות החלקה קלה/קלאסית(המלצתה למישו על זה כבר)איפה היית ממליץ
2.כמה עולים הטיפולים/טיפול בסוף??
3.איך לטפח את השער אחרי החלקה שישאר בריא כמה שאפשר?
4.יש לי עוד כמה חודשים טיול שנתי.עם אני עושה עוד כמה שבועות(דצמבר)את ההחלקה איך אני יכולה לטפל בוא מחוץ לבית??
אשמח לתשובה מהירה מכולם אני נואשת!!!
תודה וסליחה על החפירה!!!!!!
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג26/11/2007לפי התיאור שלך פתיחת תלתלים מאו דיכולה לעזור לך.. בנושא אוכל לעזור לך יותר אם תצרי עימי קשר.
טיפול/טיפוח בשיער:
1. קודם כל שיער מתותלת ויבש הטיפול הראשוני הוא "הזנה" לחפש מוצרי שיער מקצועיים קרסטס או לוריאל פרופסיונל או שוורצקוף (נמכר רק במספרות).תוצאות רואים אחרי 2 חפפיות !!
2. פעמיים בשבוע לעשות מסכה.
3. לדאוג פעם בחודש או חודש וחצי אמפולה לשיקום שיער.
4. אולי התספורת שיש לכן היא לא מתאימה לכם .
5 חומר עיצוב -> יש לאינדולה ג'ל נוזלי מערבבים עם קצת רקלחות מורחים על השיערמהקצוות בהדרגתיות עולים כלפי מעלה, מסרקים את הישער מעצבים ..... ונותנים לשיער להתייבש.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)