מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זאב לויןסיגל02/12/2007
כתבתי לך בשבוע שעבר אבל לא קיבלתי תשובה,אני מאזור המרכז והבנתי שהמספרה שלך בת"א,רציתי לשאול אותך עם אתה עושה החלקה יפנית?וכמה זה יעלה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
זאב לוין02/12/2007מאוד מתנצל על עיכוב במתן התשובה
אני כן מבצע החלקה יפנית אבל אני מתקשה לתת לך מחיר מבלי לבצע דיאגנוזה מוקדמת לשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
סיגל03/12/2007מה זה בדיוק דיאגנוזה?ואם השער שלי צבוע עם כמה גוונים,אני יכולה לעשות החלקה כעיקרון?המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
זאב לוין03/12/2007דיאגנוזה זה:
1.אבחון שיער מקרוב על מנת לדעת ששיערך מתאים להחלקה יפנית
2.נזקים עתידיים
כדי לתת לך מחיר מדויק עלי לחוש את השיער כדי לדעת מה העובי, אורך וסוג השיער, רק לאחר מכן אוכל לתת לך מחיר מדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בולנדדולפין01/12/2007
אני שנים צובעת את השיער בגוון בלונד ובא לי לשנות ואני מפחדת כי אני לא ודעת איזה צבע יצא השיער הטבעי שלי הוא חום כהה אם אצבע אותו לבד יש כל הסיכויים שהוא יצא ירוק נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונד
רונן פלג02/12/2007אני מאוד הייתי ממליץ לך לא לעשות את השינוי לבד בבית, הכי מומלץ לעשות את השינוי במספרה על מנת שלא תאי גם גוון בעייתי.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן המון תודה עזרתה לי מאוד
דולפין04/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתותלכלנית30/11/2007
שלום.. יש לי שיער מתולתל.. אני שמה המון תכשירים לעיצוב השיער והכל ומשתמשת גם במסיכות לשיער..
לרוב.. הוא נוהג להסתדר.. למרות שלפעמים הוא מקבל קריזות ומתנפך והכול...
השאלה שלי אם יש משו לעשות חוץ מפתיחה?
והשאלה השנייה היא בדרכ במועדונים ומסיבות השיעור שלי מתנפפך יוותר מהרגיל ונעשה ממשממש מגעיל.. מה אפשר לעשות בנוגע לתופעה זאת??
תודה רבהרבה.
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
רונן פלג02/12/2007שיער שמתנפח ושהוא עם "קריזות" לפעמים ניתן לפור את הבעיה עם תכשיר נכון + הנחה נכונה על השיער או תספורת נכונה...
צרי עימי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הענקת נפח לשיער דקסוניה30/11/2007
שלום,
רציתי לשאול האם אתם ממליצים על שמפו לשיער דק הנקרא פיטוליום?
האם התוצאה הרצויה (שיער בריא ומלא נפח) אכן מושגת לאחר השימוש בשמפו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק
רונן פלג02/12/2007היי סוניה,
אני לא מכיר את שמפו שציינת אבל אני יכול להמליץ לך על שמפו שאני מכיר שיכול לעזור לך מאוד:
לוריאל פרופסיונל "ווליום אקסטרים"
קרסטס "ווליום אקטיב"
שוורצקוף "לייט ווליום"
גם מטפחים את השיער + נותנים תחושה של נפח
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמפו מעולה
כן מכירה22/12/2007השמפו הנ"ל הוא של חברה צרפתית בשם פיוטו...
חברה מעולה ויקרתית ,כל המרכיבים של המוצרים שלהם הם טבעיים.
אני משתמשת במגוון תכשירים שלהם וכולם פשוט כולם מעולים.
המחירים קצת יקרים אבל שווים כל אגורה וניתן להשיגם ברשתות הסופר פארם והניו פארם המובחרות.
תכשירים הרבה יותר טובים ועדינים מאשר כל תכשיר אחר שתקני במספרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער די גלי מתולתל....אלעד30/11/2007
רציתי לדעת איך אני יכול בדרך טבעית להחליק אותו, אפילו להחליק אותו קצת, אני מצליח איכשהו לפעמים שאני מסרק אותו לצד כלשהו והוא נמתח, ואז משאיר אותו ככה לזמן מה, ושאני מסדר אותו עם הידיים אז הוא מיישר קצת. אבל רציתי לדעת עם יש שיטה אחרת שתעבוד יותר טוב על השיער ותמנע ממני להספתר קצר.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלעד
זאב לוין02/12/2007זו השיטה הטבעית היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה צבע מתאים לי?עדי30/11/2007
שלום!
אני בהירה בגוון צהוב (לא ורוד) ויש לי עיניים חומות ושיער חום כהה.
אני רוצה לצבוע את השיער.
איזה צבע יתאים לי ביותר? והאם זה קשור לעונה (חורף וקיץ)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
רונן פלג02/12/2007שלחי לי תמונה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם שיעראיתי29/11/2007
שלום!
קוריאם לי איתי וככה יש לי שיער שחור גבין גלי לחלק וצבע עור צהבה חום כזה עכשיו אני בדרך כלל הולך עם שיער קצר אבל לאדע אני לא אוהב את איך שזה נראה יש לי עכשיו רציתי לעת המלצות אולי למה אני יכול לעשות עם השער שלי הוא שיער טוב אז אולי אני יודע צבע או משהו כי צבע יש לי בעיה כי יש לי עור כהה אז חשבתי אולי על להאריך שיער או משהו דומה אם תוכל לייעץ לי מה כדי לעשות איתו או איפה אני יכול לראות תמונות של תספורות של אנשים כמוני אני אשמח מאוד
תודה איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי
רונן פלג30/11/2007היי איתי,
הייתי שמח לך הרבה יותר אינפורמציה אם היית שלוח לי תמונה למייל שלי [email protected].
לגבי לקראות תמונות אתה יכול לחפש באינטרנט של חו"ל ישלהם אתרים שלמים של דוגמאות.
אבל אם היית שואל אותי התמונות לא יכולות לעזור לך הרבה אולי רק רעיון או כיוון ... לא תמיד מבנה הפנים שלך או סוג השיער שלך מתאים לתספורות שאתה רואה. עדיף לעשות דיאגנוזה/ייעוץ עם ספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרים באילת..רותם29/11/2007
אתם מכירים אולי ספרים טובית באילת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו
רותם02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם
זאב לוין02/12/2007בודאי!!!! איזיק לה וילה הו מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאני29/11/2007
שלום יש לי שיער שטני אפור כזה...מגיע עד אחרי עצמות הגב. ובזמן האחרון הוא פשוט לא מסתדר.... הוא נהייה שמנוני אם אני לא מטפלת בו הרבה, אך אם כן הוא מתייבש בצורה שזה לא יאמן... והוא גם נהייה חסר צורה בזמן האחרון ותמיד יש לי חשמל סטטי.. מה לעשות? האם תוכלו לבהמליץ לי על שמפו ומרכך, או על קרם מסויים? השיער שלי תמיד היה יפה, ואנשים קינאו בי בגללו. אני לא מבינה מה השתנה ... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נכון בשיער
רונן פלג30/11/2007היי,
כמה שאלות??
יש לך קרקפת שומנית?
יש לך שיער דק?
האם את צובעת או עושה שיטפות ??
זו אינפורמציה מאוד חשובה על מנת שאני אנסה להדריך אותך הלאה..
מחכה לתשובה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ
דנה02/12/2007אוקיי אני אשתדל לענות על הכל.
הקרקפת שלי קצת שומנית... אני לא חושבת שבאופן מוגזם.
מעולם לא נגעתי בתכשירים לצביעת שיער וכאלה... עם הצבע אני דווקא די מסתדרת. והשיער שלי לא דק, הוא רגיל... מה שכן- יש לי מלא חשמל סטטי והוא פשוט לא מסתדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לשיערסיון29/11/2007
ברצוני לברר היכן ניתן לרכוש את המסכה לשיער של שוורצקוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון
רונן פלג30/11/2007אני הכי ממליץ לך לקנות במספרה מורשת למכור מוצרים של שוורצקוף... מהסיבה הכי חשובה להתאים לך את המסכה הכי נכונה ולתת לך הסבר נכון איך להשתמש בה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בקשר לצבע חינה..Bell28/11/2007
יש לי שיער חום יחסית בהיר.. ויש לי צבע חינה שחור.
אחרי כמה זמן יורד צבע חינה?
האם אחרי שהוא יירד הגוון של השיער לא יחזור להיות כמו פעם?
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חינה
רונן פלג30/11/2007היי Bell
חינה כמעט ולא יורדת , והכי מומלץ להוריד אותה תספורות.
כמובן שצבע השיער הטבעי שלך חוזר עם צמחיה של השורש.
אני מאוד הייתי ממליץ ך להפסיק עם צביעת חינה הורס ומייבש את השיער יש היום שטיפות שיתנו לך את אותה תוצאה והישער ייהרס הרבה פחות.
בהצלחה רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש ממש לא!!
בילי30/11/2007אני צובעת את השיער בחינה אדומה כבר המון זמן (כל כמה חודשים אני צובעת) וזה פשוט הדבר הכי טוב שקרה לשיער שלי.
תמיד אחרי החינה הוא הכי נעים רך ומלא ברק, הוא מסתדר טוב יותר , התלתלים רכים יותר ופחות עם חשמל סטטי, ובכלל השיער נראה הרבה הרבה יותר בריא
הרבה ספרים אומרים לא להשתמש בחינה- שזה לא בריא לשיער... וזה שטויות! צבע הרבה יותר מזיק לשיער וגם לקרקרפת- אלה חומרים כימים חזקים מאוד ומסוכנים. אני חושבת שזה פשוט כי כל מי שמשתמש בחינה לא יכול להשתמש בצבע אחר"כ וספרים מעדיפים צבע כי מה לעשות,זו העבודה שלכם בין היתר= כסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלותליטל28/11/2007
1. האם זה נכון שסרום לשיער מחליק אותו? (לא מבחינת מגע, מבחינת צורה)
2. איך מעצבים שיער גלי ועבה עם מוס/גלייז?
3. האם דירוג בשיער מוריד או מוסיף נפח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 תשובות
רונן פלג30/11/20071. סרום לא חמליק שיער אלא אם כן את שמה אותו לפני פן (לא מומלץ שורף שיער), תפקידו של הסרום הוא לעצב את השיערבמיוחד את הקצוות.
2. מוס/גלייז מורחים על שיער לח, שמים כמות קטנה על היד מורחים מהקצוות עולים כךפי מעלה .
מרסקים את השיער על מנת לוודא החומר נמצא על כל השיער מעצבים את השיער ונותנים לו להתייבש .... ברגע שתשחי יותר מידי עם השיעראת בעם מורידה את החומר.
אם את רוצה לתת לשיער נפח את יכולה לייבש אותו עם דיפיוזר.
3. דירוג נכון יוריד לך נפח וייתן זרימה נכונה לשיער.......הכל תלוי בסוג דירוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליטל01/12/2007
רונן תודה על התשובה.
לא הבנתי משהו. שששאלתי את מעצבים שיער גלי ועבה עם מוס או גלייז ענית:
מוס/גלייז מורחים על שיער לח, שמים כמות קטנה על היד מורחים מהקצוות עולים כךפי מעלה .
מסרקים את השיער על מנת לוודא החומר נמצא על כל השיער מעצבים את השיער ונותנים לו להתייבש .... ברגע שתשחי יותר מידי עם השיעראת בעם מורידה את החומר.
מה הכוונה "מעצבים את השיער ונותנים לו להתייבש"?
זו בידיוק השאלה - איך מעצבים את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב שיער
רונן פלג02/12/2007אחרי שמחרת את החומר וסרקת ... בהנחה ויש לך תספורת טובה שיובת כמו שצריך פשוט סדרי את הישער כמו שאת רוצה שביל הצידה, שביל באמצע וכו'.....
ותני לו להתייבש לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליקחסויי28/11/2007
עד כמה מחליק הורס את השיער אם אני עושה 2-3 פעמים בשבוע?
זה יכול לגרום לנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענווווו............!!!!!!!!!!!!!!!
חסויי29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק
רונן פלג30/11/2007יש לי הרבה לקוחות שהעברתי אותם מפן רגיל שה עושות פעם פעמיים בשבוע לפן עם מחילק.
אם את משתמשת נכון עם המחילק אין שום סיבה שתהיה לך נשירה.
חשוב לשמור על מס' כללים:
לשים מגן חום לפני שאת עושה עם המחליק ולייבש את השיער טוב טוב 100% יבש.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהנטע28/11/2007
שלום רב
עשיתי הורדת נפיחות בשיער אבל עדיין והשיער לפעמים נפוח במיוחד אחרי חפיפה יותר טוב מקודם אבל עדיין נפוח.
הייתי רוצה לעשות החלקה אבל לא יפנית החלקה רגילה , האם זה מתאים לי ויוריד לי את הנפיחות בשיער, ויחד עם זאת יעשה לי את השיער חלק יותר מקודם וגם לשמור על מראה שיער בריא כמובן .
תודה על היענותך
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
רונן פלג30/11/2007איזה הורדת נפח עשית ?? ומתי ??? איזה חומר??האם הסתפרת אחרי הפעולה של הורדת הנפח ???
להזכיר לך בדרך כלל השיער נראה טוב כשהוא רטוב ...חחחחחח
אבל אם עשו לך פעולה טובה את לא אמורה לראות הבדל גדול... העדיין הנפח צריך לרדת ... איזה חומר עיצוב את משתמשת??
לגבי לעשות "שוב" פתיחת תלתלים זה אני אוכל לייעץ לך רק אחרי שתעני לי על השאלות שלי בתחילת ההודעה.
אין שום רצון שתהרסי סתם את השיער שלך.
מחכה לתשובה רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נשירה..שאלה לי28/11/2007
בזמן האחרון יש לי נשירה מטורפת..האם זה יכול להיות בגלל תקופת לחץ מאוד ארוכה?והאם זה ייפסק כאשר תסתיים תקופה זו??האם יש תכשיר למניעת נשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
רונן פלג30/11/2007קודם כל תרגעי ...חחחחחחחחחחחח
כן בהחלט יש קשר בין שני הדברים.. ידוע שבתקופת לחץ ...מעברי עונות ......וכו' יש נשירה מגוברת.
הכל שאלה של כמה שיערות נושרות לך? ביום נושרות לך בין 80-100 שערות ביום , אם המצב שלך יותר מזה יש לך נשירה.
יש חומרים לשוורצקוף ולקרסטס מעולים שיכולים לעזור לך.
קרסטס= שמפו בן פרובנסיון -שמפו לחיזוק שורשי השיער וקרקפת + אקטיוור 7 => ויטמין לקרקפת.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)